Rekrutteringsfirma

controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løsning

På vegne af vores kunde, Sukup Europe, søger Randstad en dygtig Controller til virksomheden i Hedensted. Har du interesse og talent for controlling og økonomiske opgaver af forskellig art, og har du lyst til rollen som Controller i en spændende virksomhed? Så bliv en del af Sukup-familien, hvor det faglige er i højsædet, og hvor det sociale er en vigtig parameter for at få en hverdag til at fungere.

om stillingen


I rollen som Controller kommer du til at arbejde med en lang række klassiske controlling-opgaver, ligesom du vil have opgaver i den mere klassiske bogholderi-genre. Der vil være daglige bogholderiopgaver, som f.eks. lønadministration (både time- og månedslønnede), men også de lidt tungere og mere analytisk prægede opgaver såsom rapportering, analyser, fejlsikring og optimeringer vil fylde en del i jobbet.

Dertil kommer spændende opgaver med Power BI som omdrejningspunkt. Power BI er netop introduceret i virksomheden, men du vil få mulighed for at være en stor del af implementeringen og udbygningen af løsningen, hvilket vil få betydning for hele virksomheden. Her skal dine analytiske evner for alvor i spil, og du vil være med til at løfte professionalismen i Sukup Europe.
I økonomiafdelingen får du to kollegaer, og I vil som et velfungerende team sikre, at der også i fremtiden er styr på økonomien.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive
• Udvikling og effektivisering af rapporteringsmodeller og procedurer i afdelingen
• Diverse controlling-opgaver, opfølgning på omkostninger generelt
• Daglige bogholderiopgaver; herunder:
- lønadministration, afstemning, indberetning og kreditorbogholderi
-momsregnskab
-lagerregnskab
-måneds- og årsafslutninger
-anlægskartotek

• Løbende dialoger med personer i organisationen omkring ovenstående
• Ad hoc-opgaver
• Indgå i ringegruppen sammen med tre kollegaer (når opgaverne ikke kræver ro og større koncentration)

kompetencer og erfaringer:


Erfaring vægtes højere end din uddannelse, så hvilken uddannelse du har er ikke så vigtig. Tværtimod er det vigtigere, at du via din erfaring fra en lignende stilling er stærk på det faglige plan, og at du har kendskab til de fleste af opgaverne i forvejen. Du er måske i en bogholderistilling i dag, men har lyst til og mod på større ansvar og en rolle, hvor der indgår flere Controller-opgaver og en del fokus på Power BI.

Al intern rapportering er på dansk, mens koncernrapporteringen foregår på engelsk, og det er derfor et krav, at du kan bruge engelsk både i skrift og tale. Endelig har du en god forretningsforståelse. Rent kommunikativt er du velfunderet og formår at kommunikere klart og tydeligt på alle niveauer i en større organisation.

Derudover er du:
• Glad for såvel rutine- som analyse- og optimeringsopgaver
• Nysgerrig af natur
• I besiddelse af en positiv udstråling
• Altid klar til at udvikle dig
• Omgængelig

om Sukup Europe


Sukup Europe er specialister i tørring, opbevaring og håndtering af de fleste former for afgrøder og guider deres kunder gennem alle faser fra den første idé til det færdige projekt.
Siden starten i 1955 har Sukup Europe solgt direkte til landmanden. Det mener de er det økonomisk mest fornuftige for alle parter. Det sikrer også kunderne direkte adgang til den solide erfaring og kompetente rådgivning, som fås i Sukup Europe.

Det danske hovedkontor ligger i Hedensted, tæt på motorvejen, og beskæftiger knap 40 medarbejdere. Kulturen er meget familiær og med stærke, sunde værdier, hvilket en gennemsnitlig høj anciennitet underbygger.

ansøgning og kontakt


Randstad forestår rekrutteringen på vegne af Sukup. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant Carina Smedegaard på 4880 8741. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale, så søg hellere i dag end i morgen.

om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Løsning.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Løsning

Lignende jobs

  • Allround regnskabsmedarbejder søges til Carletti A...

    BeskrivelseEr du en driftsstærk regnskabsmedarbejder, og trives du i en rolle med varierende arbejdsopgaver i en international virksomhed? Er du kvalitetsbevidst, struktureret og trives du med .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skødstrup
    Få mere info
  • Ansvarsfuld og struktureret Regnskabsansvarlig søg...

    BeskrivelseEr du passioneret omkring tal og processer, og ønsker du at styrke dine kompetencer i en førende dansk nichevirksomhed, som er en del af en stor international koncern? Hvis du værdsæ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Horsens
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus C

    Er du klar til en rolle med indflydelse og ansvar, hvor du kan bruge din stærke forretningsforståelse? Som Controller hos H+H optimerer du processer, bidrager med procesfremmende nøgletal, og drive..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus C

    Er du uddannet inden for kontor eller økonomi og drømmer om at arbejde med bogholderi og regnskab? Er du nysgerrig, omstillingsparat og klar til at tage ejerskab over regnskabsfunktionen, mens du b..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Løsning

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Løsning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Løsning over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0