Rekrutteringsfirma

Financial Controller til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Motiveres du af at sikre overblik og struktur på de økonomiske nøgletal? Og vil du sætte dit præg på udviklingen af økonomiafdelingen i en international virksomhed, hvor pejlemærkerne er nysgerrighed, ekspertise og vækst? Så er du måske den nye Financial Controller til AB Neo A/S.

International virksomhed med videnskabelig drivkraft


Hos AB Neo er videnskab den helt store drivkraft. Med fabrikker i Storbritannien, Polen, Spanien og Danmark sigter virksomheden mod at blive en international leder inden for ernæring til opdræt af unge dyr. Den nuværende produktportefølje består af mælkeerstatninger, startfoder, specialråvarer, startfoderkoncentrater og fodertilsætningsstoffer.

Til at understøtte økonomichefen i økonomistyring, analyse af salgs- og produktionsydelse samt månedsafslutningsrapportering er virksomheden nu på udkig efter en Financial Controller. Vedkommende får følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Sikre overblik, struktur og gennemsigtighed på virksomhedens økonomiske nøgletal
  • Controlling samt løbende afrapportering til myndighederne i Danmark og koncernen i England
  • Foretage analyser af produktomkostninger herunder opfølgning og afvigelsesforklaringer
  • Udarbejdelse af KPI’er for hovedregnskabsområder: salg, produktionsomkostninger, driftskapital og capex
  • Aktivt bidrage til at optimere forretningsgange i økonomifunktionen
  • Opdatering af budgetter og forecasts samt bogføring af løn i MS Navision

Med base i AB Neos danske forretningsenhed i Videbæk – og fra dit hjemmekontor – bliver du en del af en global organisation, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med kollegaer fra det britiske hovedkontor.

Nysgerrigt sind og analytisk fundament


Vi er på udkig efter en Financial Controller, som er drevet af at dygtiggøre sig og tage ansvar, og som har mod på at sætte sit præg på udviklingen af økonomifunktionen. Det falder dig naturligt at udfordre ”plejer”, og du brænder for at opbygge og videreudvikle den finansielle rapportering – en opgave, du går til med stor proaktivitet, analytisk tæft og ikke mindst overblik.

Dine kommunikationsevner er prisværdige, og det kommer dig til gode, når du skal indgå i dialog med blandt andre debitorer og interessenter, samt når du skal sparre med kollegaer – internationale såvel som lokale. Kombineret med din stærke faglighed bliver du hurtigt anerkendt som en god sparringspartner og en vellidt kollega. Virtuelle møder afskrækker dig ikke, og dit engagement skinner også igennem via skærmen.

Din erfaring fra en lignende stilling, hvor du har løst et bredt spænd af økonomiopgaver, vægter højere end din konkrete uddannelsesbaggrund. Du har helt styr på kreditkontrol og procedurer, og du har indgående kendskab til finansiel rapportering. Sprogligt er du stærk på både dansk og engelsk, og IT-mæssigt er du hjemmevant i Office-pakken og Navision eller et lignende ERP-system.

Medarbejderudvikling i et internationalt miljø


Som en del af AB Agri arbejder AB Neo dedikeret på at opbygge fødekæder på en mere ansvarlig og bæredygtig måde – til gavn for både mennesker og miljø. Derfor er virksomheden drevet af at finde bedre, smartere og mere effektive løsninger og derved spille en vigtig rolle i at transformere landbruget og sikre en lys fremtid for den næste generation.

Som den nye Financial Controller bliver du en del af en virksomhed, som har stort fokus på at udvikle og fastholde talenter – og som tilbyder mentorforløb, coaching samt en bred vifte af uddannelsesmuligheder og udviklingsprogrammer.

Du bliver samtidig en del af en stor, international koncern, hvor der er rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil i udlandet og samarbejde på tværs af landegrænser.

Interesseret?


Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde og ved at søge jobbet, giver du samtykke til, at vi hos HumanTrust A/S har mulighed for at vise dit CV og andet medsendt materiale til AB Neo. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler. Vi glæder os til at høre fra dig.

OBS: Hvis du ønsker at søge stillingen, bedes du sende dit CV i en engelsk version.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Roslev

    Thise Mejeri er en førende dansk mejerivirksomhed, der prioriterer økologi, bæredygtighed, kvalitet og dyrevelfærd der har været førende inden for økologiske produkter i mere end 30 år. Produ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roslev
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Herning

    Difko A/S Merkurvej 1K, 7. sal DK-7400 Herning Virksomheden Difko A/S blev stiftet i 1976 med mål om at formidle attraktive investeringsmuligheder til danske investorer. Difko lever..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Midtjylland

    Er du finansiel controller med en veludviklet værktøjskasse inden for finans, regnskab og rapportering? Ønsker du at udvikle dig i en hybrid rolle, hvor du desuden agerer Business Controller og for..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Midtjylland

    BeskrivelseHar du stærke færdigheder inden for bogføring? Er du struktureret, detaljeorienteret og har du lyst til at sætte dit præg i en spændende virksomhed, som understøtter andre virksomhed..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
4. juli 2024 29
3. juli 2024 27
2. juli 2024 28
1. juli 2024 27
30. juni 2024 28
29. juni 2024 28
28. juni 2024 29
27. juni 2024 28
26. juni 2024 28
25. juni 2024 34
24. juni 2024 32
23. juni 2024 32
22. juni 2024 30
21. juni 2024 31
20. juni 2024 31
19. juni 2024 32
18. juni 2024 30
17. juni 2024 30
16. juni 2024 30
15. juni 2024 31
14. juni 2024 32
13. juni 2024 30
12. juni 2024 29
11. juni 2024 29
10. juni 2024 27
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 24
6. juni 2024 23
5. juni 2024 23
4. juni 2024 22