Ungdomskonsulent til HK MidtVest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Herning

Ungdomskonsulent til HK MidtVest


Ungdomskonsulent søges til HK MidtVest

Er du en stærk formidler, god til at skabe relationer og vil du arbejde for, at mange unge bliver medlemmer af HK og engagerer sig aktivt i HK’s fællesskab?

I forbindelse med HK’s øgede indsats omkring KVU/MVU området, søger vi en ny medarbejder.

Har du en positiv indstilling til fagbevægelsen og lyst til at arbejde med medlemmer og den forskel, vi skaber på det danske arbejdsmarked? Ser du dig selv som en god formidler, netværksskaber, struktureret og handlingsorienteret? Og har du lyst til at arbejde i en af Danmarks største fagforeninger?

Hvis du kan svare ja, så har vi måske lige det job, du går og søger efter. Vi leder efter en ny kollega, der kan fortsætte vores samarbejde med uddannelsesinstitutioner, studerende og elever. Du bliver en del af et ungdomsteam på fire personer: Vi fordeler opgaverne mellem os, når holdet er sat, så vi udnytter teamets kompetencer bedst muligt.

Som ungdomsorganiser skal du blandt andet:

  • Planlægge og gennemføre oplæg, faglige aktiviteter, sociale events m.m. for og med elever og studerende under deres uddannelse
  • Agere kontaktperson for studerende medlemmer
  • Finde, aktivere og delvist facilitere vores HK ungenetværk
  • Ringe til elever og studerende med fokus på det, de har brug for i deres situation - eksempelvis når deres uddannelse er ved at være færdig, og de nu skal videre til noget nyt
  • Igangsætte og gennemføre særlige, målrettede aktiviteter og indsatser til unge, der stiller dem stærkere under uddannelse eller i fritids- og studiejob
  • Planlægge, afholde og evaluere Jobpatrulje

Vores forventninger til dig

Vi lægger vægt på, at du kan identificere dig med målgruppen og har erfaring med at tale med unge i øjenhøjde. Du har lyst til at opsøge unge gennem både telefonen og face-to-face. Vi forventer derudover, at:

  • Du har et stort drive, er målrettet og kan lide at ’være på’
  • Du er socialt anlagt og kan lide den udadvendte, opsøgende rolle
  • Du kan formidle og undervise om bl.a. HK, den danske model og jobsøgning
  • Du kan opbygge og vedligeholde relationer, netværk og skabe nye samarbejder med uddannelsesinstitutioner
  • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • Du tør gå forrest og være en del af et team, hvor der samarbejdes og koordineres på tværs
  • Du er nysgerrig, udviklingsorienteret og har godt humør
  • Du vil være med til at skabe målbare resultater for vores medlemmer og organisationen
  • Du er mødestabil og overholder dine aftaler
  • Du kan se idéen i kommunikation på sociale medier

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job med motiverede og kompetente kollegaer. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling også prioriteres højt. Vi tilbyder dig stor frihed til at tilrettelægge dit arbejde, ligesom vi garanterer dig evt. nødvendig oplæring og uddannelse til at klare jobbet.

Du får fast base på vores hovedkontor i Herning, men en stor del af arbejdet vil foregå på studiesteder og arbejdspladser, hvor du kan være alene med opgaven. Vi dækker Viborg, Skive, Holstebro, Nykøbing-Mors, Herning, Ringkøbing-Skjern, m.fl.

Vores vision er, at vi sætter medlemmet i centrum og har en attraktiv arbejdsplads med trivsel og udvikling. Vi tror på fællesskabet, men vi tror også på den enkelte. Fællesskabet gør den enkelte stærkere, og derfor siger vi: sammen er du stærkere.

Løn- og ansættelsesvilkår samt ansættelsessted

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst (mellem HK Provinsklubben og Sammenslutningen af HK's provinsafdelinger, SAP).

Der er tale om en fuldtidsstilling. Stillingen er på ikke fast tilrettelagt arbejdstid. I praksis betyder det, at dine arbejdstimer kan ligge udenfor normal kontortid, når opgaverne kræver det.

Det er en forudsætning, at du har kørekort og bil til rådighed. Du får tjenestested i Herning, men en betydelig del af din arbejdstid vil blive brugt til besøg på HK-arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner i Midt- og Vestjylland.

Ansøgning og ansættelsessamtale

Ansøgningsfrist er fredag den 13. januar 2023, kl. 9.00.

Vi forventer at udvælge kandidater onsdag den 18. januar 2023, og herefter at afholde samtaler tirsdag den 24. januar 2023 i afdelingens lokaler i Herning.

Tiltrædelse

Den 1. marts 2023 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om jobbet hos funktionschef Tom Uldahl Christiansen på tlf. 3033 3580 eller hos ungdomskonsulent Sanne Alsing på tlf. 2178 7691.

----------------------------------------------------------------------------------------------

HK MidtVest er en afdeling med ca. 17.000 medlemmer. Vi dækker geografisk Herning, Holstebro, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande, Struer, Skive, Morsø og Viborg Kommuner og er således områdets største fagforening. Vi er 60 velkvalificerede medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Herning
  • Fredag den 13. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Herning over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3