Financial Controller med stor kontaktflade og indflydelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Trives du i en stilling, hvor du fungerer som nøgleperson og har stor medbestemmelse? Som Financial Controller hos Autohuset Vestergaard, personvogne bliver du en del af en stor bilkoncern, hvor vi har højt til loftet og prioriterer et godt arbejdsmiljø.

Du vil indgå i en større økonomiafdeling med dygtige og dedikerede kolleger, alle med egne ansvarsområder. Vi er ét hold og hjælper hinanden med at nå i mål, så vi kan yde bedst mulig service for både kunder, leverandører og internt for vores mange kolleger rundt om i vores filialer.

Hos os får du muligheden for at være tæt på motorrummet, hvor du i tæt samarbejde med regnskabschefen deles om de spændende og vigtige opgaver.

Om stillingen:

I rollen som Financial Controller får du en unik mulighed for at påvirke og udvikle daglige processer i et travlt og professionelt miljø. Du bliver en nøglespiller i vores bogholderiteam på 17 engagerede medarbejdere, hvor din kommunikative og udadvendte tilgang vil være afgørende for succes. For at opnå den gode balance mellem personlig udvikling og virksomhedens succes, har vi fokus på dynamiske idéer og proaktiv deltagelse.

Dine arbejdsopgaver:

  • Klargøring til månedsluk med afstemninger
  • Afregning af mellemregninger, efterposteringer og interne kontroller
  • Momsafregning
  • Månedsrapportering og årsregnskaber
  • Sparringspartner for administrationen
  • Tæt kontakt med eksterne samarbejdspartnere
  • Diverse projekter

Kvalifikationer og kompetencer:

Vi søger en udadvendt og struktureret Financial Controller med minimum 3 års erfaring – gerne fra revisionsbranchen eller en større økonomifunktion. Du har en relevant økonomisk uddannelse og behersker det regnskabsmæssige håndværk. Du har desuden erfaring med ERP-systemer, Excel, elektronisk fakturaflow samt generering af PDF-lister.

Du er selvkørende i dit arbejde og er god til at overholde deadlines. Som person ser du muligheder og optimeringspotentiale i daglige opgaver, og du har ikke noget imod at hjælpe kolleger i bogholderiet ved flaskehalse. Du er kommunikativ og har lyst til at opbygge faglig intern viden, som gør dig til en værdifuld sparringspartner for den øvrige administration.

Vi tilbyder

  • En udfordrende hverdag, hvor du er med til at sætte dagsordenen
  • Et lokalt og nationalt godt arbejdsmiljø i en familieejet koncern
  • Løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring og personalegoder
  • Mulighed for hjemmearbejde

Vi ligger tæt på motorvejen og lige ved Odense letbane.

Vil du sidde i en stilling med et stort ansvar? Send din ansøgning og CV allerede i dag og bliv en del af Autohuset Vestergaard, personvogne.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Kenneth Kremmer på tel: 63 13 41 21.

Om Autohuset Vestergaard

Bogholderiet i Odense er en samlet funktion som dækker alle 12 filialer i Danmark. Teamet består af 17 engagerede kolleger, som alle glæder sig til at tage imod dig. I bilhuset i Odense er vi samlet 90 medarbejdere – og på national plan får du 600 kolleger.

Autohuset Vestergaard A/S Personvogne er blandt landets største bilvirksomheder, som både sælger nye og brugte biler. Det er vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse. I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores fire værdier som er: troværdige, kundeorienterede, passionerede og købmandskab. Kan du se dig selv i disse værdier, så er du allerede et skridt nærmere et nyt job hos os.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Odense S

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Odense C

    Motiveres du af at arbejde tæt sammen med dine kolleger om at levere et solidt regnskabsmæssigt fundament til forretningen? Har du stærke kompetencer inden for bogføring, og sætter du en ære i at l..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense

    Er du en struktureret og pragmatisk person med en passion for økonomi? Har du lyst til at være med til at opbygge en ny økonomiafdeling i en voksende virksomhed med en flad beslutningskultur og en .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense

    BeskrivelseEr du en serviceminded holdspiller med solide kompetencer inden for bogføring? Er du god til at bevare overblikket, initiativrig og har du lyst til at have en alsidig hverdag, med en..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Odense S over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0