Regnskabsassistent til international virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Vil du med på finansteamet i en international virksomhed, som er kendetegnet ved en uhøjtidelig og handlingsorienteret virksomhedskultur? Har du blik og interesse for optimering af arbejdsprocesser, og lyst til at indgå i arbejdet hermed?

Så er du måske vores nye regnskabsassistent.

Hvad indeholder jobbet?

Du ansættes på vores hovedkontor i Odense, og får reference til vores Financial Manager. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i økonomiafdelingen, hvor vi tilstræber fleksibilitet i opgaveløsningen, så vi bedst muligt kan hjælpe og støtte hinanden i hverdagen.

Økonomiafdelingen fungerer som et shared service center for alle Gruppens selskaber i Danmark (pt. 4 aktive selskaber fordelt på 3 matrikler). Som et shared service center består hverdagen af forskellige bogføringsopgaver, som er en blanding af debitor/kreditor- og finans- bogføring. Hertil vil der være månedsvis tilbagevendende opgaver der bl.a. inkluderer behandling af løn, rejseafregninger, momsopgørelse/afregning mv. Vores internationale set-up bevirker, at der er transaktioner med både danske og udenlandske interessenter.

Af primære opgaver fremhæves:

  • Daglig bogføring
  • Lønbehandling samt dertil hørende afstemninger
  • Momsafregning
  • Rejseafregning – herunder Mastercard

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og nogle års praktisk erfaring med lignende opgaver – gerne fra en international virksomhed.

Som foretrukken ansøger har du erfaring med lønbehandling af overenskomstdækkede medarbejdere, ligesom det vil være en fordel hvis du har erfaring med Navision. Et godt kendskab til især Excel, men også øvrige Microsoft Office produkter, er en selvfølge.

Som person befinder du dig godt med vekslende arbejdsopgaver, og du er nysgerrig på hvordan disse til enhver tid kan optimeres, herunder via brug af digitale værktøjer. Din arbejdsmæssige tilgang er systematisk, struktureret og med en god datadisciplin.

Du trives med en bred international kontaktflade, og skal derfor også være god til at formulere dig i såvel skrift som tale på både dansk og engelsk, som er koncernsproget.

Hvad kan du forvente af os?

Vi tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed, hvor du vil opleve en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og en organisationsstruktur der giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger.

Vi har stort fokus på digitalisering og optimering af processer, så du får rig mulighed for at påvirke økonomifunktionens fremtidige arbejdsprocesser. Det kunne f.eks. være som aktiv part i den kommende implementering af et nyt løn- og tidsregistreringssystem.

Lønpakken indeholder bl.a. en god firmapensionsordning med 10% arbejdsgiverbidrag og virksomhedsbetalt sundhedsforsikring. Derudover adgang til en god kantineordning og en lang række andre personalegoder.

Vores hverdag kan til tider være hektisk, men fællesskabet prioriteres højt – det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi har sociale arrangementer flere gange årligt.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Financial Manager, Martin Livoni på telefon 5218 4839.

Fremsend din ansøgning, CV og andre relevante bilag via ”apply” knappen herunder senest den 6. juni 2022. Forventet ansættelse pr. 1. september 2022.

SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 600 medarbejdere, heraf ca. 150 i Danmark, og servicerer kunder over hele verden. Vi er kendt for vores høje kvalitet og sikre levering af unikt udstyr inden for produktionslinjer til bearbejdning af æg og æggeprodukter. Hovedkontoret er i Danmark med salgs- og servicekontorer på seks kontinenter og produktion af udstyr i Danmark, Holland og Italien. SANOVO TECHNOLOGY GROUP er en del af Thornico A/S, der er ejet af Christian Stadil.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Odense SØ
  • Mandag den 06. juni 2022

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Odense C

    Motiveres du af at arbejde tæt sammen med dine kolleger om at levere et solidt regnskabsmæssigt fundament til forretningen? Har du stærke kompetencer inden for bogføring, og sætter du en ære i at l..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense

    Er du en struktureret og pragmatisk person med en passion for økonomi? Har du lyst til at være med til at opbygge en ny økonomiafdeling i en voksende virksomhed med en flad beslutningskultur og en .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense

    BeskrivelseEr du en serviceminded holdspiller med solide kompetencer inden for bogføring? Er du god til at bevare overblikket, initiativrig og har du lyst til at have en alsidig hverdag, med en..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3