Rekrutteringsfirma

REGNSKABSANSVARLIG

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

- med reference til Managing Director

Discover Systems A/S
Magnoliavej 14, 5250 Odense SV

www.discoversystems.dk

VIRKSOMHEDEN

Discover Systems startede 1. januar 2000 med salg og udvikling af briksystemer, kundekald systemer, tjenerkald systemer og registreringssystemer til hotel- og restaurationsbranchen.

Virksomheden har base i Odense SV, hvor også selve udviklingen foregår. Deres systemer udvikles og produceres i samarbejde med danske og udenlandske underleverandører. Systemerne sælges direkte og i samarbejde med kompetente distributører og forhandlere fordelt over det meste af Europa.

Produkterne er unikke i deres enkelthed, sikkerhed og holdbarhed. Endvidere er de CE-mærket og produceres på ISO certificerede virksomheder og er ligeledes godkendte i overensstemmelse med P&T og RET&TE.

Gennem mere end 20 år har Discover Systems opbygget en bred erfaring i Horeca-segmentet, detailhandlen, logistikbranchen og hospitalsvæsenet, og arbejder i dag tæt sammen med deres kunder omkring rådgivning og optimering af deres forretning og deres ventetidssituationer. Overalt hvor kunder, gæster, patienter etc. venter, er der hvor produkterne gør en kæmpe forskel på både indtjening og service.

Den nuværende Regnskabsassistent har søgt nye udfordringer hvorfor vi leder en ny dygtig og serviceminded medarbejder til denne stilling.

STILLINGEN

Efter en grundig introduktion i virksomhedens forretningsprocesser og virksomheden i øvrigt, får den nye Regnskabsassistent som væsentlig opgave at være ansvarlig for udarbejdelse af de nedenfor beskrevne arbejdsopgaver.

Kandidaten vil komme til at arbejde tæt sammen med en tilknyttet økonomichef og den øvrige organisation. Dernæst at være sparringspartner med Managing Director omkring virksomhedens drift og videreudvikling.

Stillingen er desuden meget selvstændigt hvor man i store træk selv planlægger sin arbejdsdag. Der vil være mulighed for overtagelse af opgaver fra økonomichef, for den rette kandidat.

OPGAVEN

Opgaverne, som er tilknyttet denne profil er alsidige og den rette kandidat skal kunne tilgå arbejdsdagen med udgangspunkt i mange forskelligartede opgaver.

De væsentligste opgaver vil være:

  • Finansbogholderi: Registrering og bogføring af daglige bilag, bankafstemninger, etc.
  • Kreditorbogholderi: Registrering og bogføring af indkomne fakturaer, herunder godkendelsesprocedurer og afstemninger, håndtering af bilag.
  • Debitorbogholderi: Registrering og bogføring af debitorindbetalinger, rykning af debitorer, udarbejdelse af salgsfakturaer, etc.
  • Interne faktureringer samt styring af samme, mellem selskabets selskaber.
  • Valutahåndtering

Det forventes, at alle hjælper alle. Der kan derfor også forekomme ad-hoc arbejdsopgaver uden for eget ”domæne”.

KANDIDATEN

Den nye Regnskabsassistent sidder måske i en tilsvarende stilling og har stor erfaring på økonomiområdet. Du kan også sidde som Revisorassistent eller lignende og vil gerne over på den anden side af skrivebordet.

Administrationen består af en Økonomichef på interim basis, den nye regnskabsassistent samt en elev, der forventes at tiltræde i foråret 2022.

Der vil forekomme arbejdsopgaver med forskellige sværhedsgrader og hvorfor det forventes at være omstillingsparat og fleksible. Alle arbejdsopgaver gennemføres naturligvis i et tæt samarbejde med de øvrige i organisationen, hvorfor man ikke sidder helt alene med opgaverne.

Som person er du faglig dygtig, systematisk, pligtopfyldende samvittighedsfuld, serviceminded, udadvendt, ligesom du udstråler troværdighed og seriøsitet.

Da stillingen er meget selvstændigt, er initiativ og evnen til at motivere og holde sig selv i gang vigtig.

UDDANNELSE

Relevant teoretisk uddannelse, gerne kombineret med en uddannelse som Revisor.

SPROG

Dansk og engelsk i skrift og tale. Tysk gerne på samtaleniveau

DOMICIL

Kandidaten forventes at have eller tage bopæl i passende afstand fra Odense.

IT

MSOffice og i særdeleshed Excel, beherskes på brugerniveau. Generelt kendskab til ERP-systemer, hvor kendskab til UniConta vil være en fordel.

GAGEPAKKE

Der tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Odense SV

Lignende jobs

  • Controller

    VKCONSULTING søger en Controller til TV 2 Danmark i Odense Er du erfaren indenfor controlling og regnskab, arbejder du med overblik og er naturlig nysgerrig på dit felt? Så det måske dig, som v..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense C

    Motiveres du af at arbejde tæt sammen med dine kolleger om at levere et solidt regnskabsmæssigt fundament til forretningen? Har du stærke kompetencer inden for bogføring, og sætter du en ære i at l..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bogholder søges til håndtering af foreningsregnska...

    [xxxxx] er et førende administrationssystem til klubber og foreninger i Danmark, og vi befinder os på en spændende vækstrejse. For at styrke vores services søger vi nu en dygtig bogholder til vore..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder

    Regnskabsmedarbejder Er du vild med tal og økonomi - leder vi efter en detaljeorienteret regnskabsmedarbejder, der vil være med til at gøre virksomheden endnu stærkere til den nye fremtid! .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0