Rekrutteringsfirma

PAYROLL SPECIALIST/ LØNNINGSBOGHOLDER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

- med reference til CFO / Payroll team leder

MDK Energy A/S

Nyvang 16

DK- 5500 Middelfart

https://www.muehlhan.com/

VIRKSOMHEDEN

MDK Energy A/S (MDKE) er et datterselskab af Muehlhan AG i Hamborg. Gruppen, der blev etableret for over 130 år siden, har globalt set ca. 3.000 medarbejdere og er børsnoteret i på den tyske børs i Frankfurt.

MDKE er den frasolgte del af Muehlhan A/S og vil efter planen blive overtaget den 01/01 2022 af den franske koncern Altrad og MDKE vil herefter foretage navneændring til Altrad Services A/S (ASAS). Der afventes dog fortsat de danske myndigheders godkendelse af handlen.

MDKE består pt. af cirka 450 medarbejdere, hvoraf langt størstedelen fra Esbjerg er beskæftiget med vedligeholdelse af boreplatforme i den danske del af Nordsøen.

Der er tilknyttet 50 medarbejdere til Onshore stilladsforretningen, der servicerer større industrikoncerner, byggeprojekter og ligeledes 50 medarbejdere er tilknyttet mobilafdelingen, der udfører overfladebehandling på større broer, tanke og lignende metalliske overflader.

Virksomheden er førende indenfor sit felt. Den faglige viden og kunnen, modsvarer tidens krav indenfor kvalitet, effektivitet, produktivitet, samt samfundets stadigt stigende krav til at værne om miljøet.

MDKE er kendt for at levere høj kvalitet indenfor de af kunden specificerede tidsfrister.

Selskabet er økonomisk velfunderet og har i kraft af ovenstående, en stabilt voksende omsætning, samt en stor og stadig voksende kundekreds.

Kundeporteføljen består af få, men store kunder, hvorfor serviceniveauet, og rettidig levering af ydelserne og relationen til kunderne selvsagt er helt afgørende for den videre udvikling af virksomheden.

Med Altrads køb af MDKE bliver mulighederne for vækst uendelige og der er derfor store forventninger til fremtiden.

ORGANISATION

Grundet forventningen til yderligere vækst i vedligeholdelsesarbejderne på Nordsøen, ønskes Payroll-teamet, der i dag består af 2,5 ressource, udvidet med yderligere en kollega.

Payroll Specialisten (PS) vil fagligt referere til Teamleder/Payroll, Susanne Truelsen og organisatorisk til CFO Kenneth Holmbech og skal bistå i ansvaret for korrekt og rettidig aflønning af de ca. 500 medarbejdere / timelønnede i organisationen.

STILLINGEN

Efter en grundig introduktion i virksomhedens forretningsprocesser, økonomifunktionen og virksomheden generelt, får den nye PS som hovedopgave at deltage i udarbejdelsen af timelønningerne i virksomheden.

Kandidaten vil komme til at arbejde sammen med de øvrige i Payroll-teamet og forventes at kunne sparre omkring virksomhedens lønninger, overenskomstforhold m.m.

Stillingen er desuden selvstændigt og man planlægger i store træk selv sin arbejdsdag.

Med den ønskede vækst, som virksomheden har sat sig for at nå både omsætnings- og resultatmæssigt inden for de næste par år, samt de krav, der stilles til en virksomhed af denne størrelse med hensyn til økonomisk styring og rapportering, vil opgaverne være:

  • Korrekt tidsregistrering
  • Manuel tidsregistrering
  • Sikre overholdelse af overenskomster
  • Færdiggøre løn i Intect
  • Positiv dialog på tværs i organisationen
  • Ad-hoc opgaver

Virksomheden anvender Smarttid som tidsregistreringssystem.

KANDIDATEN

Den nye PS forventes at sidde i en tilsvarende stilling og/eller leder efter en mulighed for at få mere ansvar end i sin nuværende. Det forventes ligeledes at kandidatens store interesse er at lave løn og samtidig sætter en ære i at sikre korrekte registreringer og overholdelse af overenskomster.

Den nye PS forventes at være fleksibel, omstillingsparat, faglig dygtig, systematisk, pligtopfyldende og samvittighedsfuld. Da der arbejdes med stramme deadlines, er det også vigtigt, at kandidaten kan bevare roen i pressede situationer. Derudover udstråler kandidaten troværdighed og seriøsitet.

Da stillingen er meget selvstændigt, er initiativ og evnen til at motivere og holde sig selv i gang meget vigtig. Der lægges desuden vægt på udadvendthed, overblik og en serviceorienteret indstilling.

UDDANNELSE

Vi forestiller os en kandidat med en relevant videregående uddannelse på ex. Merkonom niveau.

IT

Skal have flair og interesse for IT. MSOffice beherskes på ekspert-/udvidet brugerniveau inklusive kendskab til databaser, ERP-systemer og tidsregistreringssystemer. En naturlig nysgerrighed for at anvende smartere løsninger vil naturligvis være en fordel.

SPROG

Dansk og engelsk på professionelt niveau

BOPÆL

Max. en times kørsel fra Middelfart / virksomheden

TILTRÆDELSE

Senest den 1. februar 2022, men vi venter gerne på den rette.

GAGEPAKKE

Attraktiv gage, der modsvarer ansvaret samt pension inklusive sundhedssikring.

Medarbejderen vil være omfattet af overenskomsten mellem Dansk Industri og HK.

BOPÆL

Max. en times kørsel fra Middelfart / virksomheden


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Middelfart

Lignende jobs

  • Controller

    VKCONSULTING søger en Controller til TV 2 Danmark i Odense Er du erfaren indenfor controlling og regnskab, arbejder du med overblik og er naturlig nysgerrig på dit felt? Så det måske dig, som v..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Senior Controller til Skouboe Gruppen

    Senior Controller med solid erfaring og fokus på drift og sparringKunne du tænke dig en stilling, hvor arbejdsdagene aldrig er ens? Kan du med din erfaring være med til at sikre en positiv drift..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Middelfart
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Odense C

    Motiveres du af at arbejde tæt sammen med dine kolleger om at levere et solidt regnskabsmæssigt fundament til forretningen? Har du stærke kompetencer inden for bogføring, og sætter du en ære i at l..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bogholder/Økonomiansvarlig hos ERP Denmark – Nybor...

    Har du flere års erfaring med bogføring og fakturering? Har du erfaring med at være økonomiansvarlig? Sætter du en ære i, at processerne følges, og at bogføringen stemmer? Trives du i et mindre tea..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Nyborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2