Bogholder til all-around stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Padborg

Vil du gerne være en del af et kompetent Accounting & Controlling team, hvor vi sparrer og hjælper hinanden, så vi sammen kommer i mål. Motiveres du af en alsidig hverdag, hvor du dagligt kommunikerer med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Hvis ja, så læs videre her!

Om Accounting & Controlling afdelingen hos Fleggaard Leasing
I vores afdeling har vi ansvaret for bogholderiet i Fleggaard Leasing samt vores datterselskaber Focus Flex Leasing og Forza Leasing.Vi er i dag 14 medarbejdere bestående af bogholdere, controllere og elever. Vi sørger selvfølgelig for grundig oplæring, sparring og hjælp i dagligdagen. Derudover er her altid plads til et godt grin - også når det går stærkt.

Vi tilbyder
Hos Fleggaard Leasing bakker vi hinanden op. Har du lysten, så sørger vi for muligheden for at du kan udvikle dig – både individuelt og som del af teamet. Vi har en flad organisation, hvor dialogen er tæt og konstruktiv. Udover daglig sparring med kolleger og leder, tilbyder vi også muligheden for ansvar. Derudover tilbyder vi en god kantine/frugtordning og personalerabatter på tværs af Fleggaard koncernen.

Om jobbet
Vi søger en bogholder, der har lysten, evnen og ikke mindst de rette kvalifikationer til at indgå i et team, hvor vi sammen har ansvaret for de klassiske bogholderi-opgaver. Du vil få en alsidig hverdag, hvor dine ansvarsområder bl.a. indeholder:

  • Fakturering
  • Afstem vognfaktura til ERP system
  • Rykning for betaling fra forhandler
  • Håndtering af faktura

Om dig
Du har en baggrund som bogholder eller lignende. Du kan godt være nyuddannet, men det er en fordel med et par års erfaring. Det er vigtigt at talhåndtering falder dig både nemt og naturligt. Du eksekverer på dine opgaver med høj kvalitet inden for de fastsatte deadlines. Du arbejder struktureret og systematisk og er god til at følge op. Som person og kollega er du udadvendt og god til at kommunikere og samarbejde på en professionel måde.

Er du desuden god til at tænke i optimeringsmuligheder og bidrage konstruktivt til forandringsprocesser er det et plus.

Spørgsmål
Vi håber at høre fra dig. Så grib chancen, og send os allerede i dag et par ord om dig selv - og hvorfor vi skal vælge dig. Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart vi har fundet det rette match.

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Accounting og Controlling Manager Kenneth Knudsen på tlf.: +45 7213 2035

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Padborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Padborg
  • Tirsdag den 30. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Padborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Padborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Padborg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1