Rekrutteringsfirma

controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Er du erfaren inden for regnskab og går med controller-ambitioner? Eller er du en revisor, der drømmer om at beskæftige dig med controlling? Så er det måske dig, vi leder efter til en stilling som controller hos HOUNÖ.

Som controller hos HOUNÖ bliver du en del af et mindre finansteam, som består af tre kollegaer – Head of Finance samt to bogholdere. Du vil komme til at indgå i et fagligt miljø på kontoret i Randers, hvor der er en uformel tone og et stærkt kollegialt fællesskab.

I rollen som controller får du en spændende og alsidig hverdag, hvor du får en bred berøringsflade med forskellige aspekter inden for både controlling og regnskab. Herunder vil der være fokus på Cost Controlling, hvor du vil få mulighed for at være med til at opbygge, påvirke og forme det nuværende setup. Udover cost controlling vil du i denne stilling også få berøring med bl.a. månedsluk og rapportering, årlig revision, debitorstyring samt moms og statistikker.

Dine ansvarsområder indebærer:
- Løbende cost controlling relateret til kostpriser, styklister og markeders profitabilitet
- Procedure inden for månedsluk, herunder rapportering til ejerne
- Ansvarlig for udførelse af dokumentation i forbindelse med årlig revision
- Momsindberetning
- Diverse administrative opgaver

din profil


Som person er du lærenem og besidder en naturlig nysgerrighed samt en kritisk sans, som du tør bruge til at udfordre forretningen. Derudover er du proaktiv, selvstændig og struktureret i din måde at arbejde på. Du trives med ansvar og motiveres af udvikling.

Dine faglige kvalifikationer og kompetencer:
- Du har en relevant finansiel uddannelse
- Du har erfaring som enten bogholder eller revisor
- Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale

Ydermere er du dygtig til Excel, har øje for detaljerne og har forståelse for end-to-end processer.

du tilbydes


Du tilbydes en spændende stilling med gode muligheder for indflydelse og udvikling. Du bliver del af en international virksomhed, som oplever både vækst og udvikling. Du får en stor berøringsflade inden for finans og har mulighed for selv at være med til at påvirke og forme din rolle.
Ydermere bliver du en del af en virksomhed, hvor du vil opleve stor fleksibilitet, en god work-life-balance samt en sund kultur.

om hounö


HOUNÖ er førende inden for fremstilling af kvalitetssikre kombiovne og har mere end 40 års erfaring. Deres portefølje består af højkvalitetsprodukter, der giver de allerbedste madlavningsresultater til professionelle køkkener i hele verdenen. HOUNÖ er bygget på en lang tradition for stolt håndværk og førsteklasses materialer, hvor deres skandinaviske rødder er fremtrædende i deres design og ovn-funktionalitet.

HOUNÖ beskæftiger 110 medarbejdere, der med et stærkt fællesskab og en positiv ånd arbejder for at nå samme fælles mål hen mod en moderniseret og innovativ produktion.

ansøgning og kontakt


Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. 25 97 44 29. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Randers C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Randers C over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3