Stærk regnskabsprofil med sans for controlling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Har du flair for regnskab og controlling, kan du overskue store mængder data og formidle regnskabsmæssige problemstillinger og har du gode samarbejdsevner? Trives du med en afvekslende hverdag og udfordrende opgaver, der både skal løses selvstændigt og i samarbejde med kolleger samt interne og eksterne samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye kollega i enheden ’Debitorcontrolling og Regnskab. ’

Din nye arbejdsplads
Opkrævning og Betaling er ’Danmarks største kasseapparat’, fordi vi hvert år bidrager til at få ca. 1.000 mia. kr. netto i statskassen. Meningen med vores arbejde er derfor også til at få øje på, da vi er med til at skabe fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skattestyrelsens afdeling Opkrævning og Betaling, har ca. 370 medarbejdere fordelt på 10 driftsenheder og 3 tværgående enheder. I daglig tale er vi ”Danmarks største kasseapparat”. Mere end 1.000 mia. kroner netto går årligt igennem vores ”kasseapparat” i form af skatter, moms, afgifter m.m. Vi løfter sammen en vigtig samfundsopgave, hvor vi gennem korrekt opkrævning, bogføring og afstemning af statens indtægter og afregninger er med til at sikre Danmarks velfærdssamfund. Debitorcontrolling og Regnskab er én af de tværgående enheder.

Enheden består af 11 dygtige og engagerede medarbejdere, hvis opgave er via controlling og udførelse af regnskabsmæssige afstemninger, at bidrage til korrekt og målrettet opkrævning af statens indtægter. Enheden har således en tværgående rolle, og supporterer driften med faglig rådgivning, debitoranalyser samt kvalitetssikring af månedsregnskabet.

Enheden har desuden en central rolle i regnskabsaflæggelsen af Danmarks største regnskab – statens indtægtsregnskab, hvor enheden via ensretning og sikring af dokumentation af månedlige afstemninger mv. agerer 1. forsvarslinje i Skattestyrelsens regnskabsaflæggelse.

Intentionen er via fortsat udvikling af controlling-funktionen at styrke hele Opkrævning og Betaling.

Stærk regnskabsmæssig faglighed og gode samarbejdsevner
Vi forestiller os, at du har en relevant regnskabsmæssig erfaring/baggrund som fx revisor, finansiel controller, HD, eller anden relevant regnskabsmæssig uddannelse.

Vi forventer, at du har:

  • Stærke samarbejdsevner
  • Gode IT-kompetencer, herunder gerne erfaring med Excel og evt. SAP
  • Erfaring med databehandling
  • Forståelse for sammenhængen mellem systemer og regnskab
  • Evne til at overskue regnskabsmæssige sammenhænge
  • Gode evner inden for formidling i både skrift og tale
  • Godt overblik samtidigt med, at du har sans for detaljen.

Vi tilbyder
En dynamisk arbejdsplads med mange forskelligartede opgaver og faglige udfordringer.

Hos os bidrager vi alle til, at der er et godt arbejdsmiljø og et godt kollegaskab, hvor vi har respekt for hinandens personligheder og kompetencer.

Med stort fokus på kompetenceudvikling, tværgående samarbejde og en høj grad af videndeling sørger vi for at vi har et højt fagligt niveau og at vi i fællesskab finder frem til de gode løsninger.

Ansøgning, kontakt & løn</strong
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og Eksamensbeviser via linket ”søg stillingen” senest den 29. oktober 2021. 1. samtaler forventes afholdt d. 4. november 2021. 2. samtaler forventes afholdt d. 10. november 2021.

Vi benytter test i forbindelse med ansættelsen, og der vil forud for ansættelse blive indhentet 2 referencer samt straffeattest.

Stillingen vi ønsker besat på dette opslag er til en fast stilling.

Dit arbejdssted bliver Damstrædet 2, 6950 Ringkøbing. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Forventet tiltrædelse gerne pr. 1. januar 2022 eller tidligere.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, kontakt venligst funktionsleder Anders Kornerup på telefon 2373 2016.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Ringkøbing
  • Fredag den 29. oktober 2021

Lignende jobs

  • Payroll Specialist

    Erfaren Payroll Specialist med fokus på timeløn i Danmark søges til international virksomhedVi søger en dygtig og erfaren Payroll Specialist til vores team i Pårup. Har du erfaring med lønudarb..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Regnskabsansvarlig

    Vil du være en del af en almen boligforening og få ansvar for økonomien i en organisation, der arbejder for at skabe trygge og attraktive hjem for beboerne? For Ringkøbing-Skjern Boligforening sø..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Bliv controller hos Midtjyske Jernbaner og vær med...

    Hos Midtjyske Jernbaner går det stærkt i øjeblikket, og vi er godt i gang med forberedelserne til, at vi som de første togoperatører i Danmark sætter batteritog i drift i 2025.Vi søger nu en de..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Lemvig
    Få mere info
  • Regnskabsførere til Det fælles regnsskabskontor fo...

    Regnskabsfører til Det Fælles Regnskabskontor for menighedsråd i Skive og SallingprovstierVi søger regnskabsfører til vores nye fælles regnskabskontor i Skive. Det Fælles Regnskabskontor vil pr..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Spøttrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2