Kreditorbogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Vil du være en del af en dynamisk afdeling af eksperter med godt humør i en af verdens mest kendte højtalervirksomheder?

Dynaudio, den legendariske højtalerfabrikant er på udkig efter en ny Financial Assistant til at arbejde på vores globale hovedkvarter i Skanderborg.

Om stillingen

Som vores nye kreditorbogholder, vil du være ansvarlig for all processer på kreditorområdet. I samarbejde med din kollega på debitorområdet sikrer I et højt niveau af professionalisme på vores daglige bogføring.

Andre ansvarsområder er bl.a.:

  • Sikre korrekte og rettidige betalinger til kreditorer
  • Bogføring af kreditorbetalinger
  • Afstemning og opdatering af kreditorsaldi
  • Opfølgning på manglende godkendelse af bilag
  • Afstemning og månedsrapporting
  • Månedlig momsrapporting

Om afdelingen

Vi er et hold af 6 entusiastiske kolleger, der arbejder med controlling, bogføring og support af vores afdelinger i Tyskland, USA og Kina. Vi arbejder tæt sammen og understøtter hinanden i vores daglige arbejde, men vi sætter samtidig pris på selvstændigt arbejde - særligt sidst på måneden. Vi skaber succes ved at arbejde sammen og ved at samarbejde med kolleger fra hele organisationen.

Om dig

Din succes i jobbet vil afhænge af din evne til at have konstruktive dialoger på alle organisatoriske niveuaer og med kollegaer på tværs af hele organisationen samt leverandører. Du trækker på 2-4 års erfaring som bogholder og har en detaljeorienteret tilgang til opgaveløsningen og sætter en ære i at overholde deadlines. Du bruger dine solide IT-kompetencer, forhåbentligt også Dynamics365, og du supporterer interne såvel som eksterne stakeholders med et smil.

Vores koncernsprog er engelsk, så der er det vigtigt at du kan skrive og tale engelsk, for at kunne bestride jobbet.

Om hvad vi tilbyder

Vi tilbyder en interessant stilling i en international virksomhed med masser af mulighed for personlig og professionel udvikling, og hvor du får indflydelse på virksomhedens fremtidige udvikling.

Du vil få muligheden for at lytte til den musik du elsker på nogle virkelig fantastiske højtalere (og du får muligheden for at anskaffe dem selv med en favorabel rabat). Du får endda også mulighed for at opleve bag scenen, hvordan højtalerne bliver designet, skabt og testet in-house i Skanderborg.

Lønramme forhandles individuelt, så det stemmer overens med kompetence- og stillingsniveau.

Vi forventer stillingen tiltrædes enten 1. september eller 1. oktober grundet sommerferie perioden.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du yderst velkommen til at kontakte Lead of Transactional Finance, Marianne Hyllsested Birn, [email protected] eller tlf.nr.: +45 4422 9459.

Om Dynaudio

Dynaudio er en af verdens største højttalerproducenter. Grundlagt i 1977 i Skanderborg, Danmark, har vi mere end 40 års erfaring med produktion af high-end højttalere.

I dag eksporterer Dynaudio til 80 lande rundt om i verden og har modtaget priser overalt for produkterne. Dynaudio har i dag ca. 250 ansatte. Udvikling og produktion finder sted i Skanderborg, hvor Dynaudio i samarbejde med VW også udvikler lydsystemer. Dynaudio har ekstreme kvalitetskrav og er stærkt certificeret, se også - www.dynaudio.com.

Sent i 2014 erhvervede Goertek Inc., Kina majoritetsaktierne i Dynaudio.

Goertek Inc. er verdens førende inden for udvikling og fremstilling af 3D-briller og Bluetooth-udstyr. Desuden er de den absolut bedste producent af mikrofoner, fladskærme og mikrohøjttalere / transducere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Skanderborg
  • Fredag den 13. august 2021

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    Er du ISICs nye Controller? Vil du være med på holdet og blive en del af en international produktionsvirksomhed i vækst? ISIC A/S er i en meget positiv udvikling, og vi søger en dygtig Contr..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus V

    Would you like a workplace with a sea view by the harbor? And do you want an exciting global career at the forefront of world trade? Then the job as Payroll Specialist at Mærsk might be for you!.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus V
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In this role, you will onboard new customers and their assets, and to succeed you will work closely with the customer-facing teams at [xxxxx]Concretely, your areas of responsibility w..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus N

    <p>Do you have excellent cooperation skills and experience with providing advice to different stakeholders? Are you passionate about project finances, and do you want to work on making sustai..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1