Business Controller - Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Business Controller

H. Skjøde Knudsen A/S – i daglig tale Skjøde – har en mangeårig erfaring i hele Danmark med hoved- og totalentrepriseprojekter inden for privat og offentligt byggeri. Ejerkredsen er samtidigt en del af ledelsen, hvilket giver en hurtig og smidig beslutningsproces. ”Arbejdsglæden tilbage” samt ”frihed under ansvar” er grundelementer i Skjøde`s virke.
Skjøde
har aftale med bl.a. PFA om byudvikling af Gartnerbyen, Odense. Der forventes over en årrække at skulle opføres i alt 1600 boliger – i form af familieboliger, seniorboliger, ungdomsboliger, kollegieboliger, hotel m.v.
Skjøde har ligeledes i samarbejdet med PFA udviklet/opført to nye domicilbyggerier med flerbrugerkontorer i erhvervsområdet Cortex Park, Odense. Projekterne gennemføres med en DGNB bæredygtighedscertificering til Guld og understøtter ønsket hos Skjøde om aktivt at medvirke til realiseringen af social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed i byggeriet.


BAGGRUND
Skjøde består i dag af en række selskaber ud over projekt/entrepriseselskabet Skjøde. Hertil kommer Odense Bygningsservice og et stigende antal projekt- og udviklingsselskaber. Med et øget aktivitetsniveau og spændende perspektiver for fremtiden er der behov for at styrke økonomi- og regnskabsafdelingen med en business controller.

JOBBESKRIVELSE
Med reference til økonomichef Peter Ellehuus og sammen med 2 dygtige kolleger i afdelingen vil du – blive en nøgleperson i sikringen af rettidig rapportering og relevante analyser i forhold til koncernens selskaber, projekter og økonomi.

Dine primære opgaver vil være at

* bistå ved/udføre måneds- og årsafslutninger samt budgetudarbejdelse af koncernens selskaber.
* foretage controlling af de igangværende projekter - i samspil med afdelingschefer/projektchefer.
* udarbejde analyser af forretningsområder.
* deltage i de mangeartede ad-hoc opgaver i økonomiafdelingen – i et fælles team.
* medvirke til vidensdeling og erfaringsudveksling.

OM DIG
Vi forestiller os, at du har en økonomisk baggrund som cand.merc., HD eller lignende, og at du har flere års operationel erfaring fra en ordreproducerende og/eller projektvirksomhed.
Vi lægger vægt på, at du er/har:

  • Analytisk og struktureret. Fleksibel og forandringsparat.
  • God til analyse- og rapporteringsværktøjer – gerne Navision.
  • Erfaring med økonomistyring og rapportering – såvel driftsmæssigt som projektøkonomi.
  • En aktiv ”hands on” tilgang til opgaver i en økonomifunktion – med øje for samarbejdet i teamet.
  • Proaktiv og ansvarsbevidst – med robust arbejdskapacitet.
  • Standpunktsfast med dine meningers mod – på den gode måde.
  • Gode egenskaber på mundtlig og skriftlig kommunikation.

Duer energisk, dynamisk og smitter med dit vindende humør. Du skaber respekt omkring dit virke – med en naturlig faglig/personlig autoritet. Du trives med mange bolde i luften – højt arbejdstempo, og du er god til at ”følge sagerne til dørs”. Du er ærekær og grundig – med ”begge ben på jorden”.
Du er bevidst om værdien af et konstruktivt samspil med de øvrige funktioner i virksomheden og optræder som en respekteret ambassadør for Skjøde i forhold til de eksterne relationer.

VI TILBYDER
Skjøde er en virksomhed med visioner for fremtiden og et mål om at være kundens foretrukne samarbejdspartner. Hverdagen byder på et ambitiøst arbejdsmiljø med stor variation i opgavernes art. Vi har en åben og uformel omgangstone med korte beslutningsveje. Vi tilbyder en attraktiv stilling med mange gode udfordringer både fagligt og personligt. Arbejdssted vil være på hovedkontoret i Odense (Blækhatten 27, Odense SØ). Løn- og ansættelsesforhold er med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

ANSØGNING
UnikRecruitment bistår H. Skjøde Knudsen A/S ved denne rekrutteringsopgave. H. Skjøde Knudsen A/S vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For nærmere information om H. Skjøde Knudsen A/S henvises til hjemmeside www.skjode.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Odense SØ
  • Torsdag den 15. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1