Rekrutteringsfirma

Business Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Er du en ægte tal-ekvilibrist, der sikrer forretningsudviklende controlling af høj kvalitet? Trives du i en rådgiverrolle, hvor du bistår ledelsen og kollegaer med økonomisk sparring og opfølgning? Så er der to nyoprettede stillinger på højkant som Business Controller hos NDI Group A/S.

Nordens største dækimportør


NDI Group A/S er Skandinaviens største udbyder af dæk, fælge og dertil relaterede produkter. Den nordiske koncern består desuden af en række datterselskaber, herunder detailkæden Super Dæk Service A/S, og er i fuld gang med udrulningen af en ny strategi, der skal styrke det økonomiske team og sikre fokus og fremdrift på Business Controlling.

Det har affødt to nyoprettede stillinger som Business Controllere – én, der understøtter ledelsesteamet i Super Dæk Service A/S og en anden, der understøtter ledelsesteamet for grossistforretningen i NDI Group A/S. For begge stillinger gælder der en række generelle arbejdsopgaver, mens andre opgaver knytter sig specifikt til den enkelte stilling. Begge controllere rapporterer som udgangspunkt direkte til Group CFO.

Generelle arbejdsopgaver:


  • Gennemarbejde tal og tage essensen ud samt præsentere fakta, tal, anbefalinger og konsekvenser
  • Proaktiv sparring og opfølgning på KPI’er med direktør, regionschefer, mellemledere, afdelingsledere m.fl.
  • Budgetopfølgning på flere niveauer – lige fra ordreniveau til kunde- og segmentniveau
  • Økonomiske analyser, forbedringsforslag, styring og implementering af tiltag til forbedring af virksomhedens drift
  • 2-3 dages månedlig support til koncernens Group Finance i forbindelse med månedsrapportering samt udarbejde det årlige budget i samspil med Group Finance

Specielt for opgaven hos Super Dæk Service A/S - detail og kædedrift


Som Business Controller for Super Dæk Service (SDS) er det forventningen, at du kommer med en stærk indsigt i kommerciel kædedrift. Omkring 60-70% af arbejdstiden bliver på hovedkontoret i Brørup. Resten af tiden vil du komme tæt på forretningens afdelinger i Danmark.

Du deltager i fastlæggelse af kundesegmentstruktur og opfølgning på rentabilitet heraf og bliver ansvarlig for forskellige driftsmæssige opgaver omkring prissætning, data og processtyring.

Specielt for opgaven hos NDI Group - grossistforretningen


Som Business Controller i NDI Group er ønsket, at du har en stor indsigt i engroshandlen – gerne internationalt. Størstedelen af dit arbejde foregår på hovedkontoret i Brørup, og du må forvente ca. 10-20 rejsedage om året til de nordiske datterselskaber.

Du kommer til at arbejde tæt på salgsledelsen og igennem dit kommercielle mindset forbedre rentabilitet og NWC. Derudover bliver det din opgave at varetage og vedligeholde virksomhedens ”Cost to serve” ABC-model, der er under implementering og agere som AX –forretningsprocesejer for O2C.

Du omsætter tal til handlinger


Uanset om din stol er i SDS- eller NDI-forretningen, er det din grundighed kombineret med din kommercielle talforståelse, der gør dig til et stort aktivt. Det gælder lige fra hands-on opgaveløsning til økonomisk rådgivning. Du sætter handling bag dine ord og er en dygtig kommunikator, som forstår forretningens behov.

Samtidig har du gennemslagskraft og mod til både at udfordre processerne og de ledere, som du hjælper. Hurtigt skaber du succesfulde samarbejder, som blandt andet afspejler sig i dit ambitiøse mindset, dit gode humør og ikke mindst din løsningsorienterede tilgang.

NDI Groups A/S forestiller sig, at du kommer fra en større koncern med lignende opgaver, gerne fra en international handelsvirksomhed. Har du erfaring med en ejerledet virksomhed, er det et plus. På grund af virksomhedens forretningssetup er det et krav, at du kan dansk og engelsk på højt niveau og har stor forståelse for de skandinaviske sprog. Har du kendskab til AX og Targit, er det en klar fordel.

Europæisk dækvirksomhed


NDI Group A/S er en veletableret dansk familieejet virksomhed med 50 års erfaring fra dæk- og hjulbranchen. Virksomheden bygger på stolte værdier som kvalitet og værdiskabelse, hvilket koncernen fortsat vokser på den dag i dag. Du træder ind i en flad organisation med 850 medarbejdere fordelt på 18 kontor- og lagerfaciliteter i hele Skandinavien.

Hos NDI Group A/S hyldes nyskabelse og udvikling, og du får aldeles kompetente, engagerede kollegaer, der alle tager et stort ansvar for at yde de bedste løsninger og levere branchens absolut bedste kundeservice. Bliv klogere på dækselskabet på deres hjemmeside eller LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Sydjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
19. september 2024 36
18. september 2024 39
17. september 2024 40
16. september 2024 41
15. september 2024 42
14. september 2024 41
13. september 2024 42
12. september 2024 42
11. september 2024 42
10. september 2024 44
9. september 2024 45
8. september 2024 43
7. september 2024 42
6. september 2024 44
5. september 2024 45
4. september 2024 43
3. september 2024 42
2. september 2024 44
1. september 2024 46
31. august 2024 47
30. august 2024 46
29. august 2024 46
28. august 2024 45
27. august 2024 43
26. august 2024 44
25. august 2024 46
24. august 2024 46
23. august 2024 47
22. august 2024 46
21. august 2024 44
20. august 2024 43