Rekrutteringsfirma

Financial Controller - international produktionsvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

For Danotherm Electric A/S søger vi en dygtig, struktureret og analytisk stærk Financial Controller, til selvstændige controlleropgaver på tværs af virksomheden. Du er en ”hands-on” person, og kan lide at have fokus på regnskab og financial controlling. Samtidig motiveres du af rollen med regnskabsfaglige ansvar for økonomiafdelingen og er stærk i de finansielle rapporteringsdiscipliner. Lyder det interessant? Så er du måske den Financial Controller, vi søger til Danotherm Electric A/S med base i nyindrettede produktions- og kontorlokaler i Taastrup, København.

Bidrage til velfungerende økonomifunktion med internationale snitflader

Med reference til CFO får du det faglige ansvar for økonomifunktionen, hvor du sammen med de øvrige tre kolleger sikrer valid, professionel og transparent rapportering. Overordnet er du driveren i forbindelse med udarbejdelse af regnskaber og rapporteringer. Dertil vil opgaven bestå i løbende at automatisere og digitalisere rapporteringsværktøjer og processer, som kan medvirke til skalerbarhed og understøtte virksomhedens vækstambitioner. I den forbindelse bidrager du med systemforståelse kombineret med finansiel kompetence. Centrale opgaver knytter sig bl.a. til følgende:

  • Udarbejdelse af uge-, måneds-, kvartals- og årsregnskab
  • Deltagelse i udarbejdelse af forecasts og budgetter
  • Koncernrapportering
  • Automatisering og digitalisering af rapporteringsrutiner og processer
  • Driftsøkonomisk controlling og analyse, herunder godkendelse af omkostninger samt lønudbetalinger

Du bliver en del af en international koncern, hvor du kommer til at samarbejde bl.a. med koncern-controlleren, som er lokaliseret i moderselskabet i Sverige. Derudover får du rig mulighed for at påvirke stillingen og kan være med til at tage de finansielle processer til næste niveau.

Din profil

Du kommer med en solid regnskabsmæssig værktøjskasse med øje for effektive finansielle processer. Din baggrund er cand.merc., HD eller tilsvarende og gerne erfaring fra en produktionsvirksomhed. Du mestrer de økonomiske discipliner og er analytisk tænkende med et skarpt fokus på effektiv økonomistyring.

Med den baggrund har du fået en solid regnskabsmæssig forståelse, som sætter dig i stand til at løse opgaver inden for financial controlling, rapportering, budgettering og forecast. Samtidig er det en fordel, hvis du har øje for automatisering og digitaliseringsmuligheder inden for det finansielle område, så manuelle processer fjernes. Du har et godt overblik og motiveres af operationelle opgaver, og er selvkørende, går forrest for teamet og bidrager positivt til den gode stemning. Endelig begår du dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale og er generelt IT-kyndig, hvorfor du er vant til at arbejde i ERP- og BI-systemer.

Organisationen

Danotherm Electric A/S er i særdeles god vækst og staben udvides løbende. Der er et dynamisk miljø, med gode muligheder for fortsat personlig udvikling.

Organisationen er præget af en stærk virksomhedskultur med stor fokus på kvalitet, teknologi og højt fagligt niveau. Der er en uformel omgangstone med dygtige, topmotiverede og engagerede kolleger. Endelig er virksomheden præget af en relativ flad struktur og med korte beslutningsgange.

Du kommer ind i markedsledende virksomhed, og får en central position og mulighed for at påvirke stillingens indhold og ansvarsområder.

Vi tilbyder

Du kommer til en spændende stilling i en virksomhed med høje ambitioner og en stærk virksomhedskultur. Du vil blive en del af et team af dedikerede og kompetente medarbejdere, der arbejder sammen om at levere de bedste løsninger til vores kunder.

Vi tilbyder også en attraktiv lønpakke og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Lyder det som noget for dig?

HR navigator er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulenter hos HR navigator Jens Jensen på +45 22 69 79 84. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om virksomheden

Danotherm Electric A/S er en international virksomhed, som leverer individuelt design og kundeorienteret produktudvikling af ”elektriske power resistors” indenfor vindmøllesektoren, elektriske lastbiler, busser og kraner, samt bagagebånd, rulletrapper- og bånd, elevatorer mv. Danotherm er en del af NIBE Industrier AB, som er noteret på børsen i Stockholm, og koncernen omsætter i dag for mere end SEK 40 mia. årligt. Danotherm er den største enhed i koncernens Resistor Division og har produktionsenheder i Danmark, Polen, Italien og Spanien. Hovedkontoret ligger i nye lokaler i Taastrup. Resistor Division beskæftiger ca. 200 medarbejdere, hvoraf de 60 er lokaliseret i Danmark. Læs mere om virksomheden her https://www.danotherm.com/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Har du indgående erfaring med Accounts Payable og Intercompany? Kan du lide at arbejde tværfagligt og projektorienteret? Er du samarbejdsorienteret og har mod på en større udviklingsopgave? Så læs mere nedenfor!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 5
19. juni 2024 6
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 4