Borgercenter Vest søger økonomimedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Brænder du for en bred vifte af økonomiopgaver? Ser du en værdi i både systematisk, effektiv og korrekt håndtering, samt i at være præcis i detaljen? Ser du en styrke i og kan samarbejde på tværs med såvel administrative kollegaer som med ledere på vores 11 tilbud? Så er du måske vores nye økonomiske medarbejder i Borgercenter Vest!
Borgercenter Vest, Aarhus Kommune, Voksne, Job og Handicap, søger en dygtig og engageret økonomimedarbejder til fællesadministrationen, der sammen med den øvrige administration brænder for at sikre den daglige driftsunderstøttelse og økonomihåndtering i centeret.

Du vil få hovedansvaret for håndteringen af økonomiopgaver i din egen primær portefølje af tilbud og vil være kontaktperson for daglige ledere i tilbuddene.
En anden væsentlig nøglerolle i centeret er at indgå i et tæt samarbejde med administrationsteamet. Vi søger en økonomimedarbejder, der kan se værdien af og gerne vil prioritere det tætte samarbejde med de øvrige medarbejdere i teamet, såvel som med ledelsen. En økonomimedarbejder, der ud over egne primær funktioner, også kan være med til at byde aktivt ind på sammenhæng, optimering og kvalitet i de daglige opgaver i administrationen og som også forstår og kan bidrage ind i løsningen af disse.
Dine primær arbejdsopgaver vil være:
  • Fakturabehandling og kontering
  • Betalingsplaner – oprettelse og vedligeholdelse
  • Afstemning af bank og statuskonti
  • Indkøb via indkøbssystem
  • Håndtering af udlæg

Vi vægter samarbejdet i administrationen højt, i et miljø hvor tilgangen er, at vi hjælper hinanden og samarbejder om at komme fælles i mål.

Det forventes, at økonomimedarbejderen kan indgå i samarbejde og sparring med de øvrige økonomimedarbejdere i Voksne, Job og Handicap og Socialforvaltningen.
Din profil:Vi forventer at:
  • du har en relevant faglig uddannelse.
  • du har solid erfaring med håndtering af økonomiopgaver.
  • du har interesse og god forståelse for IT. Det er et plus, hvis du har kendskab til nogle af kommunens IT-systemer på området, f.eks. KMD OPUS og TrueTrade.
  • du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.
  • du er indstillet på at arbejde med rutineopgaver og samtidig kan være med til at udfordre vores arbejdsgange.
  • du kan kommunikere flydende både mundtligt og skriftligt på dansk.
  • du er energisk, engageret, stabil og initiativrig.
  • du kan både optræde/handle selvstændigt, samt deltage i teamsamarbejde når der er behov for det.
  • du kan samarbejde med mange forskellige faggrupper.
  • du har interesse for det sociale område.
  • du kan fungere i et uformelt miljø med et højt tempo.
  • du er fleksibel og omstillingsparat.


Derfor skal du vælge os:Du bliver en del af et relativt nyt udførecenter, med godt 2 år på bagen. Borgercenter Vest er i vækst og udvikling og du vil få mulighed for at påvirke og bidrage til udvikling af arbejdsgangene, opgavefordelingen og organisationen som helhed. Vi er godt i gang med at udvikle en mere ensartet håndteringen og understøttelses af Borgercenteret sammen. Her vil du få gode muligheder for at være med til at præge og byde ind i det fortsatte arbejde.

Du bliver en del af et administrativt team i fællesfunktionen, der er organiseret med opgaveløsning ud fra kompetencer og interessefelter. Stedfortræderen for Borgercenter Vest er afdelingsleder af fællesfunktionen og du vil ud over det tætte samarbejde med kollegaerne i administrationen og Stedfortræderen også indgå i tæt samarbejde med de øvrige ledere i centeret, samt med Centerchefen. Du vil få kontorplads sammen med de øvrige medarbejdere i administrationen.

Vi vægter samarbejde højt og sætter pris på et godt og udviklende arbejdsmiljø med fokus på muligheder frem for begrænsninger.

Vi er innovative og udvikler gerne nye løsninger og tilbud til vores borgere for at understøtte borgernes selvbestemmelse og livsmestring bedst muligt i et tæt samarbejde med borgerens netværk. Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til HK’s overenskomst for området. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 32
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest. Hvis du vil vide mere:Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder, Tine Schnejder på telefon 29455142.
AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.
Ansøgningsfrist: 15. september 2019.

Vi forventer, at samtaler finder sted den 23. september 2019.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.
Om os:Borgercenter Vest er en del af Voksne, Job og Handicap Aarhus Kommune. Vi er et center i vækst og udvikling, hvor du vil blive en del af et center med en høj faglighed og med et skarpt fokus på kompetenceudvikling. Vi sætter en ære i at inddrage borgere, medarbejdere og det omgivende samfund, når vi skal udvikle nye indsatser og tilbud.
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Tilst
  • Søndag den 15. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Tilst over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0