Økonomimedarbejder til Område Nord

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Egå

Om jobbet:
Er du vild med tal og økonomistyring, så er det lige dig, vi mangler. Område Nord søger en økonomimedarbejder.

Du bliver en del af administrationsteamet i Område Nord, som udover økonomi håndterer opgaver inden for IT, regnskab, indkøb og løn for vores ca. 700 medarbejdere. Administrationsteamet består af 12 medarbejdere, som er samlet på Skæring Lokalcenter, men vi dækker over et stort geografisk område bestående af Skæring, Skødstrup, Hjortshøj, Lystrup, Trige og det nordlige Risskov.

Dine opgaver vil primært være inden for økonomistyring, budgetopfølgning o.a. relateret til områdets økonomi. Du har mulighed for selv at præge dine opgaver i samarbejde med Område Nords administrationsmedarbejdere og administrationsleder.
Jobbet er meget selvstændigt, men der indgår også teamopgaver, hvor du skal kunne samarbejde med både kollegerne i administrationen og tværfagligt.
Du bliver, sammen med ledelsen og den centrale controller fra Sundhed og Omsorg, en medspiller i Område Nords budgetopfølgning.
Konkrete opgaver vil være: Diverse afstemninger efter fastlagte retningslinjer, refusioner, vedligeholdelse af kontoplan og regnskabsaflæggelse. Endvidere er diverse analyse- og adhoc opgaver indenfor økonomi en del af din dagligdag. Der lægges stor vægt på månedlig budgetopfølgning i tæt samarbejde med alle ledere i Område Nord samt de øvrige medarbejdere i administrationen.

Du forventes at kunne råde og vejlede samt formidle på en enkel måde, så det komplicerede bliver forståeligt på alle niveauer i vores organisation, herunder bl.a. deltage i personalemøder/ledermøder omkring økonomiske forhold.
Vi forventer at du er fleksibel i forhold til at deltage i øvrige både store og små opgaver i Administrationen.

Din profil:Vi forventer at du:
Er struktureret og detaljeorienteret i din tilgang til opgaverne, og at du har evnen til at bevare overblikket - også når det går stærkt.
Derudover er det vigtigt, at du:
  • har kvalitetssans, er hjælpsom, fleksibel og udviklingsorienteret
  • er god til at kommunikere, formidle og vidensdele
  • har en solid erfaring med økonomistyring i en offentlig administration, gerne som rutineret bruger af KMD SAP OPUS og Rollebaseret Indgang.
  • har en relevant uddannelse, gerne suppleret med en kommunomuddannelse og/eller en økonomirettet efteruddannelse
  • har en grundig regnskabsviden
  • er serviceminded, og har evnen til at understøtte det gode samarbejde
  • finder det naturligt at indgå i et teamsamarbejde, hvor alle bruger deres spidskompetencer
  • kan arbejde selvstændigt og trives med et varieret job, hvor dagene sjældent er ens
  • ikke er bange for at prøve kræfter med nye opgaver
  • har en positiv tilgang og en god humor


Du vil naturligvis få god kollegial støtte og ledelsesmæssig sparring, men du skal have styrker i at arbejde selvstændigt og selv være udfarende i forhold til at søge viden om opgaveløsningen. Du skal være indstillet på, at opgaverne ofte skal løses med relativt korte tidsfrister og du skal evne at have mange bolde i luften uden at miste hverken humøret eller overblikket.

Derfor skal du vælge os:Vi kan tilbyde:
  • En fast stilling 30-37 timer pr. uge
  • Et spændende job med ansvar og afvekslende opgaver
  • Udviklingsmuligheder
  • En dejlig arbejdsplads med godt arbejdsmiljø og plads til humor
  • Et stærkt økonomiteam med høj faglig profil
  • Et team af kompetente, hjælpsomme og fleksible kolleger i administrationen


Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. oktober 2019.
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 30-37

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Administrativ leder, Birgitte Harfeld på telefon 87132902, eller mail [email protected]

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 16. august 2019

Vi forventer, at afvikle jobsamtaler den 27. august 2019.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Om os

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Egå.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Egå
  • Fredag den 16. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Egå

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Egå over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Egå over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0