Regnskabsassistent - 30 timer/uge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Regnskabsassistent - 30 timer/uge


Velkommen til Cobblestone Hotel Asset Management (CHAM)
”Vi er meget fleksible og innovative, og du vil få mulighed for at arbejde med nogle meget inspirerende kunder og spektakulære ejendomme. Vi er i gang med at bryde normer i branchen, så vi skaber de bedste jobs for vores nuværende og kommende medarbejdere”, fortæller direktør Lene Sonne Larsen.

Tag ansvar for vores hotelregnskaber
Som regnskabsassistent bliver du en del af vores Hotel Asset Management-team, som består af 5 kolleger. Vores hverdag er præget af sparring og samarbejde, og vi ved, at vi er bedre, når vi bruger hinanden både fagligt og personligt.

Opgaven kan bestå af at:

  • varetage den daglige bogføring for vores kunder – med alt fra finans, debitor- og kreditorhåndtering
  • varetage kreditorworkflow håndtering
  • lave momsregnskaber samt behandle løn
  • supportere og agere back up for kolleger
  • løse diverse ad hoc-opgaver

Har du god erfaring fra en tilsvarende stilling?

Vi forventer, at

  • Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, og det er en klar fordel, hvis du har kendskab til hotelbranchen og ejendomsselskaber.
  • Det falder dig naturligt at være serviceminded og hjælpsom, samtidig med at du har travlt.
  • Du formår at tale med mennesker på alle niveauer, og ser det som dit ansvar altid at levere et korrekt stykke arbejde til tiden.
  • Du trives godt med frihed under ansvar på egne opgaver og er desuden en god teamplayer som bidrager til at afdelingen fungerer.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.


Vi gør tingene anderledes

Du får plads i vores lækre, moderne kontorfaciliteter, nemt tilgængeligt i Valby. Her hylder vi frihed under ansvar, og tilbyder dig mulighed for at arbejde hjemme efter aftale. For så længe du løser dine opgaver og planlægger med hensyn til dine kunder og kolleger – så har vi tillid til, at du løser dine opgaver retmæssigt.

Herudover kan du få stor indflydelse på, hvordan vi kan arbejde smartere. Vi hører derfor gerne dine idéer til f.eks. optimering af vores processer.

Mere end bare en arbejdsplads
Cobblestone er en meget social arbejdsplads. Vi afholder f.eks. to åbne netværksfester årligt, hvor både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere deltager. Dertil har vi mange medarbejderarrangementer i løbet af året og du får mulighed for at dyrke din passion for vin, løb, cykling eller noget helt fjerde sammen med dine kolleger.

Og så kan du ikke andet end at udvikle dig fagligt her. For vi tager nemlig ansvar for, at du er klædt godt på, med passende efteruddannelse. Som en del af din lønpakke får du en pensions- og sundhedsordning, ligesom du naturligvis også indgår i vores frokostordning.

”Vi er langt fremme teknologisk og med de allernyeste IT-løsninger og systemer. Og vores moderne kontormiljø er indrettet, så vi nemt kan samarbejde.” – Lene

Klar til et arbejde, du kan være stolt af?

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til jobbet eller virksomheden, er du velkommen til at sende en e-mail til direktør Lene Sonne Larsen [email protected] eller økonomichef Helle Bjerre [email protected].

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt, men venter naturligvis gerne på den rette medarbejder.

Alle henvendelser vil blive behandlet i fortrolighed.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Cobblestone – alt under ét tag

Cobblestone Hotel Asset Management er en del af Cobblestone-gruppen, som er en full-service ejendomsforvalter specialiseret i hoteller og investeringsejendomme, samt ejer- og andelsboligforeninger. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer administration og ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning. Her samarbejder vi altid tæt med den enkelte kunde for at kunne hjælpe dem med deres specifikke behov. Udover administration af hoteller, administrerer Cobblestone over 400 bolig- og erhvervsejendomme i alle størrelser – i alt over 20.000 enheder samt over 100 selskaber. Læs mere om os her.

Ansøgningsfrist: 30. september 2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Valby

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Auditor til D-mærket, Danmarks mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket er det første mærke af sin art i verden, der kobler krav til databeskyttelse, datasikkerhe..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    BeskrivelseEr du dygtig med tal og har du en passion for controlling? Motiveres du af at levere arbejde af høj kvalitet? Er du en holdspiller med et analytisk sind der har lyst til at få en spæ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 1500 København V
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1