Financial Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Har du en forretningsorienteret Financial Controller gemt i dig? Og er du en jeg-er-sikker-på-at-det-kan-gøres-smartere-type? Hvis svaret er ja, kan du være vores nye kollega i finansafdelingen hos Solar. Du vil indgå i vores team af engagerede medarbejdere i et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil få mulighed for at tage ansvar, præge din egen arbejdsdag og få en central rolle i en velfungerende afdeling.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder
Som Financial Controller får du en bred rolle i en varieret hverdag, hvor opgaverne vil være en kombination af tilbagevendende opgaver samt projekt/ad-hoc opgaver.

Du refererer til Director, Finance og dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Deltagelse i måneds-/kvartals- og årsregnskaber, der både dækker udførsel af egne opgaver samt review af afdelingens øvrige opgaver
  • Udarbejdelse af afstemninger og kvalitetssikring af revisionsdokumentation samt deltage i den løbende kontakt med vores interne og eksterne revisorer
  • Udvikling af de nuværende processer og arbejdsgange, hvor man for at lykkes skal kunne udfordre status quo og se muligheder frem for begrænsninger
  • Deltagelse i udarbejdelse af budgetter og estimater, herunder selvstændigt drive budgetprocessen for dine områder
  • Profitcenter-/afdelingsrapportering bliver et af dine ansvarsområder, hvor du også fungerer som sparringspartner for ”modtagerne” af rapporteringen
  • Sparring med forretningen i forbindelse med afvigelser, analyser, business cases mv.
  • Ad hoc-rapportering samt deltagelse i diverse projekter
  • Med tiden vil der blive mulighed for at løse andre opgaver i afdelingen

Kvalifikationer
For at få succes i jobbet forestiller vi os, at du minimum har 2-3 års praktisk erfaring fra en lignende stilling og/eller eventuelt en baggrund inden for revision. Uddannelsesmæssigt har du en HD, cand.merc.aud. eller lignende. Et solidt kendskab til Office-pakken er påkrævet og erfaring med SAP og BI-værktøjer vil være en fordel.

Du arbejder selvstændigt og struktureret hen imod fastlagte deadlines. Du har en faglig stolthed omkring dine opgaver og en engageret tilgang til dit job. Du er i besiddelse af gode analytiske evner og har samtidig en god forretningssans. Du er nysgerrigt anlagt og kommer også gerne med nye idéer selv. Du er uformel, omstillingsparat og ser muligheder frem for forhindringer, og du kan bevare humøret – også når der er travlt.

Er du blevet nysgerrig?
Vil du vide mere om stillingen eller om Solar? Så kontakt Director, Finance Emil Hagelskær Lauritsen på 42 12 05 46 for en uforpligtende snak om stillingen.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 31. december 2021
Lyder dette som en spændende karrieremulighed? Så send din ansøgning allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Solar er en børsnoteret sourcing- og servicevirksomhed inden for installation og industri. Ud over at tilbyde de bedste produkter til vores kunder, arbejder vi også med at skabe en mere bæredygtig branche, hvor vi tager en aktiv rolle i den grønne omstilling.

Vi stræber efter at give vores kunder en mere effektiv hverdag. Ved hjælp af digitale løsninger, en stærk webshop samt logistik og services, arbejder vi sammen for at gøre arbejdsdagen lettere.

Hos Solar bliver du en del af en international virksomhed med 3.000 ambitiøse kolleger i ryggen, som hver dag arbejder for at gøre en forskel for vores kunder, branchen og samfundet. Du får lov til at få indflydelse på vores virksomhed med dine gode ideer og gåpåmod. Vi tilbyder en arbejdsplads med fleksibilitet, overskudsdeling, sund kantineordning og mulighed for personlig og faglig udvikling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Vejen

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
17. september 2024 1