Group Financial Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Group Financial Controller med fokus på procesoptimering og konsolidering

Som følge af koncernens størrelse og akkvisitionsstrategi ønsker vi at øge den faglige specialisering og optimering omkring vores rapporteringsprocesser og interne kontroller. Som Group Financial Controller bidrager du til den faglige udvikling af vores rapporteringsprocesser til eksterne interessenter og ejere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Udarbejde og udvikle månedsrapporteringer og konsolidering
  • Månedsafslutning – medvirke til at øge effektiviteten af vores processer gennem en digitalisering herunder en hurtigere og mere valid månedsrapportering
  • Standardisere arbejdsgange, optimere processer mv.
  • Deltage i implementering og vedligehold af nyt konsolideringsværktøj-/system til håndtering af rapporteringspakker fra datterselskaber og konsolidering
  • Andre ad hoc-opgaver der naturligt ligger i en koncern økonomifunktion – afhængigt af erfaring og interesser vil der være rig mulighed for at deltage i andre opgaver i koncern økonomi

Arbejdet foregår i samarbejde med kollegaer i vores Group Finance og Accounting funktion samt lokale enheder. Finance tæller i dag over 30 personer, ekstern revision og systemleverandører. Referencen er til Group Finance Manager.

Dine kvalifikationer

Du er uddannet HD (R), cand.merc.aud eller tilsvarende, og du har minimum 3-5 års erfaring med konsolidering og med udarbejdelse af månedsafslutninger og koncernregnskab for en international koncern. Har du også erfaring i at videreudvikle og optimere konsolideringsprocessen, er det en klar fordel.

Du kommer måske med en baggrund som revisor fra et af de store internationale revisionshuse, men din baggrund er ikke afgørende.

Med dit gode overblik, strukturerede arbejdstilgang og stærke analytiske evner har du gode forudsætninger for jobbet. Hertil kommer, at du veksler mellem at gå ned i detaljen, og samtidigt sikre de bedste løsninger gennem det gode samarbejde med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Desuden tager du selvstændigt ansvar for dine opgaver, og er vedholdende i at få dem løst inden for deadlines.

Du har godt kendskab til konsolideringsværktøjer (gerne FCCS, men ikke et krav), og du har let ved at sætte dig ind i ERP-systemer (stort plus hvis du har erfaring med NAV/BC). Excel er din højre hånd og et naturligt arbejdsredskab for dig.

Som person er du en teamplayer, og du trives godt med at arbejde i en ekspanderende koncern (nationalt/europæisk). Du stiller spørgsmål til processerne og udfordrer gerne tingene, når du ser, at de kan gøres mere effektivt. Som person er du tillidsvækkende, og det er naturligt for dig, at du selv søger og skaber gode relationer - både med kolleger og samarbejdspartnere. Initiativ og ansvar er en del af dit DNA, og du bliver opfattet som en solid og pålidelig kollega. Du tiltrækkes af en dynamisk og foranderlig kultur, hvor der er kort fra tanke til handling.

Vi tilbyder:

Du får en spændende stilling med mulighed for at få stor indflydelse på professionaliseringen af finansfunktionen og hvordan itm8 fremadrettet skal varetage rapporterings- og konsolideringsprocessen. Samtidig er det et væsentligt udviklingsområde for Group Finance, og dine resultater vil sætte et tydeligt præg på koncernen. Hertil kommer dygtige kollegaer og et stærkt fagligt miljø samt gode arbejdsforhold.

Du bliver en del af en koncern, som er i en rivende udvikling og to cifrede vækstrater samt ligeledes prioriterer medarbejdernes udvikling.

Aktiv personaleforening, der jævnligt planlægger sociale arrangementer, som bidrager til gode kollegiale relationer og sammenhold på arbejdspladsen.

Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Praktisk info:

Forventet tiltrædelse: Snarest muligt.

Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende så send din ansøgning hurtigst muligt

Arbejdssted: Herning, Viby eller København


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2