Rekrutteringsfirma

Intern revisionschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Himmerland Forsikring er et gensidigt forsikringsselskab, der er ejet af sine kunder, hvilket giver en helt speciel form for forsikringsselskab og gennem mere end 130 år har virksomheden således kun haft ét fokus: Kunderne! Det betyder, at forsikringerne tager udgangspunkt i kundernes hverdag, og virksomhedens rådgivning bygger således på personlig kontakt, nærvær og at kunne se sine kunder i øjnene samt en reel interesse i at sikre, at der altid tilbydes den optimale forsikringsløsning og den bedste service.

Virksomheden er kendetegnet af ordentlighed, høj anciennitet og et uformelt miljø med en stor grad af hjælpsomhed, vidensdeling og imødekommenhed. Da Himmerland Forsikring i 1988 fyldte 100 år, stiftede man Fonden Himmerland, som støtter almennyttige formål i forsikringsselskabets virkeområde. Fonden støtter meget bredt, og gennem årene har mange idrætsforeninger, kulturaktiviteter, kulturhuse og lokale foreninger nydt glæde af fondens donationer.

Til at bidrage til den fremadrettede udvikling af Himmerland Forsikring søges nu en intern revisionschef.

Deltid, men fuldt fokus

Drømmer du om at kombinere det bedste fra to verdener? Som intern revisionschef hos Himmerland Forsikring får du en vigtig, værdsat og værdiskabende rolle i en spændende virksomhed samtidig med, at du har tid og overskud til at have det privatliv, du ønsker. Himmerland Forsikring er en velkonsolideret og velorganiseret virksomhed med stort potentiale – både for virksomheden og den enkelte medarbejder. Kulturen i virksomheden bærer præg af den flade organisationsstruktur, nærvær, hjælpsomhed og fokusset på at arbejde mod fælles mål.

Du får en central opgave, hvor du med reference til revisionsudvalget og bestyrelsen bliver ansvarlig for at opbygge den interne revisionsfunktion samt for at varetage alle opgaver i den nyetablerede funktion. Dette inkluderer varetagelse og videreførelse af nøglefunktionen intern audit, revision af virksomheden samt revision af årsregnskabet i samarbejde med den eksterne revision. Du planlægger, udfører og afrapporterer således den interne revision i hele koncernen med fokus på governance og compliance, risikostyring og interne kontrolsystemer samt identifikation og vurdering af risici, herunder processerne for regnskabsaflæggelse inklusive års- og delårsrapporter samt andre rapporteringer.

For at komme i betragtning til stillingen kræver det, at du er uddannet cand.merc.aud. eller tilsvarende. Du har indenfor de sidste fem år lavet revisionsarbejde i minimum tre af dem, og det vil være en fordel, hvis du ligeledes har erfaring med revision i finansielle virksomheder – enten som ekstern eller intern revisor, eller hvis du har erfaring fra en økonomifunktion i en finansiel virksomhed. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft Navision og Microsoft Power BI.

Ordentlig, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst er ord, der beskriver dig rigtig godt, ligesom imødekommenhed og troværdighed er kendetegnende for din person. Du motiveres af at skabe værdi og gøre en forskel samt af at arbejde i en uformel og udviklingsorienteret virksomhed, der har fokus på holdånd, sparring og samarbejde. Du er selvstændig, løsningsorienteret og hjælpsom, og du har en god forretningsforståelse og et stort drive. Du er nærværende og formår ved hjælp af dine gode kommunikations- og samarbejdsevner at skabe gode relationer på tværs af geografi og fagområder.

Er du den interne revisionschef, vi søger til Himmerland Forsikring i Aars, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S, Thomas Bech på tlf.: 22 89 89 76. For yderligere information om Himmerland Forsikring se her. Virksomhedens SFCR-rapport for 2019 kan ses her.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Aars

Lignende jobs

  • Revisor i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    I hjertet af Aalborg ligger vores kontor, hvor vi som dedikerede specialister brænder for at gøre en forskel. Vi er et hold af erfarne revisorer, der værdsætter samarbejde og fejrer succes sammen. .
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor (praktik) i Brønderslev

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Revisor
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Revisor i Hjørring

    Hos BDO i Hjørring løser vi opgaver for en bred og spændende vifte af både mindre, mellemstore og store virksomheder. Vi er 55 kolleger på kontoret, der alle brænder for at gøre en forskel for vore..
    • Revisor
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Aars over tid

Dato Alle jobs som revisorer
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0