Rekrutteringsfirma

STILLINGEN ER BESAT - Engageret og robust Senior Accountant søges til GN Store Nord

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Accountor Denmark søger for vores kunde GN Store Nord en erfaren og selvkørende bogholder med ansvar for nogle af GN Store Nord’s datterselskaber enten i Hearing eller Audio segment. Motiveres du af at arbejde selvstændigt med dine opgaver og have en bred kontaktflade i en stor og kompleks organisation? Vi søger dig, der brænder for dit fag og som trives i en travl hverdag med mange bolde i luften.

Stillingen

Som Senior Accountant ved GN Store Nord bliver dine dage fyldt med spændende udfordringer, både fagligt og gennem samarbejde med kolleger og interessenter, da regnskabsafdelingen er central funktion for hele organisationen. Du bliver en del af ”Finance and Reporting” afdeling der består af ca. 8 erfarne bogholdere. Udover ”Finance and Reporting afdeling, består Group Accounting af 2 andre afdelinger der tager sig af Accounts Payable og Accounts Receivable. Group Accounting agerer som Shared Service Center for GN’s danske selskaber samt nordiske datterselskaber samt et par filialer såsom Polen og Rusland. I Group Accounting, løftes der i flok, især når det går stærkt.

Dine arbejdsopgaver vil indeholde:

  • Ansvar for regnskabet for flere datterselskaber
  • Afstemning af balance og resultatopgørelse
  • Måneds- og årsafslutning
  • Cash pool
  • Momsreview og –sandsynliggørelse
  • Eksterne regnskaber for de pågældende selskaber
  • Rapportering til konsolideringsafdeling og/eller forretningen
  • Klargøring af materiale til revision


  • Den rette kandidat

    Der søges en kollega, som besidder høj faglighed og minimum 5 års erfaring med ovenstående opgaver, gerne fra en stilling som allround bogholder og/eller finansbogholder i en større organisation. Da GN Store Nord er en kompleks organisation, er det en fordel, hvis man har erfaring fra organisationer med flere selskaber. Der arbejdes i ERP-systemerne Navision og AX, samt udtræk til Excel. Du kommer muligvis at arbejde i Microsoft Dynamics D365 der bliver implementeret her i april. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

    Som person er du dynamisk, engageret og har både sans for detaljen, og det store overblik. Endvidere er du en brobygger, der nemt begår dig blandt mange interessenter og gerne selv er opsøgende, når der er behov for afklaring og sparring. Du går op i at levere høj kvalitet inden for deadline og er derfor fleksibel i perioder med spidsbelastning. Kulturen er gennemsyret af deres værdier om at være lyttende og udfordrende, således at optimering og effektivisering altid er for øje, hvilket du naturligt bidrager til. Teamet er kendetegnet ved at løfte i flok, vidensdeling og have en åben og humoristisk dialog.

    GN Store Nord tilbyder

    Du får en spændende og alsidig rolle med selvstændigt ansvarsområde, samt mulighed for at byde ind på flere opgaver og projekter inden for regnskab og implementering af systemer. Der er gode aktivitetstilbud så som løbeklub, spinning, fitness og yogahold. Løn efter kvalifikationer, samt pensions- og kantineordning.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Revisor
    • Ballerup

    Lignende jobs

    • Revisor

      Fri kontakt
      Erfaren revisor til København. Til vores afdeling i København søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team skal være med til at løse vores kunders behov.
      • Revisor
      • København Ø
      Få mere info
    • Senior Business Analyst

      Are you a Senior Business Analyst who thrives when working close to business stakeholders?Are you a Senior Business Analyst who thrives when working close to business stakeholders?We are lookin..
      • Revisor
      • København
      Få mere info
    • Business Controller med fokus på ESG

      Har du lyst til at være med til at styrke arbejdet med Bæredygtighed i AL Koncernen? Og har du flair for tal og analyser, så er du måske vores nye business controller.JobbetSom Business Controlle..
      • Revisor
      • Storkøbenhavn
      Få mere info
    • Senior Business Controller til [xxxxx] Liv & Pensi...

      Job ID: 25668 Er du erfaren indenfor økonomistyring i pensionsbranchen, og trives du med at være tæt på forretningen? Er du teamplayer, og motiveres du af at bidrage med optimering af processer..
      • Revisor
      • København S
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som revisorer i Ballerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte revisorer i Ballerup over tid

    Dato Alle jobs som revisorer
    19. september 2024 1
    18. september 2024 1
    17. september 2024 1
    16. september 2024 1
    15. september 2024 2
    14. september 2024 2
    13. september 2024 2
    12. september 2024 2
    11. september 2024 2
    10. september 2024 2
    9. september 2024 1
    8. september 2024 1
    7. september 2024 1
    6. september 2024 1
    5. september 2024 1
    4. september 2024 1
    3. september 2024 1
    2. september 2024 1
    1. september 2024 1
    31. august 2024 1
    30. august 2024 1
    29. august 2024 2
    28. august 2024 2
    27. august 2024 2
    26. august 2024 2
    25. august 2024 2
    24. august 2024 2
    23. august 2024 2
    22. august 2024 2
    21. august 2024 2
    20. august 2024 1