Rekrutteringsfirma

Erfaren financial accountant til nyt team i Hedensted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Erfaren financial accountant til nyt team i Hedensted


Leder du efter et job, hvor dine analytiske evner og systematiske tilgang til opgaveløsningen bliver værdsat? Og motiveres du af at arbejde i en bæredygtig virksomhed, hvor medarbejderne trives og bliver i mange år? Så er du måske vores nye financial accountant til vores økonomiafdeling i Hedensted!



Daka Denmark A/S har i løbet af 2021 flyttet IT- og økonomiafdelingerne fra Ringsted til hovedkontoret i Hedensted, hvor de øvrige administrative og kommercielle funktioner allerede er placeret. Første opgave med rekruttering af nyt team, flytning af udstyr og overdragelse af opgaver er tilendebragt, og vi søger nu en financial accountant til vores nyetablerede økonomiafdeling i Hedensted.

Om jobbet

Vi søger en erfaren regnskabsprofil, der kan varetage moms og afgifter, forestå afstemning af balanceposter og selvstændigt udarbejde regnskaber for mindre selskaber i gruppen.

Med reference til financial manager, bliver du en del af et team på otte kolleger og kommer, udover dine kolleger i økonomiafdelingen, til at arbejde tæt sammen med virksomhedens driftsorganisation.

Som financial accountant bliver du medvirkende til at opbygge teamkulturen i afdelingen, forankre processer og opbygge relationer med den øvrige del af forretningen.

Dine primære opgaver som financial accountant vil være:

  • Håndtering af finansbogholderi med bogføring af finans- og kreditorbilag mv.
  • Afstemning og opgørelse af balanceposter og varelagre
  • Moms og afgifter
  • Statistikker, herunder indberetning af EU-salg og indberetning til Intrastat
  • Intercompany afregning og afstemning
  • Periodisering og deltagelse ved måneds- og årsafslutning

Hvem er du?

Du har en relevant faglig baggrund som finansbogholder med erfaring indenfor dit område. Du er kvalitetsbevidst og forstår vigtigheden af et solidt og afstemt regnskabsmateriale, formår at tilegne dig viden og forståelse af virksomhedens økonomisystemer og kan forestå afstemning og fejlfinding i de finansielle poster.

Du har tre til frem års erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du har opnået erfaring med den nyeste teknologi indenfor scanning og workflow. Din forretningsforståelse er stor, og din interesse for at hjælpe forretningen med at sikre høj kvalitet i opgaveløsningen, falder dig naturligt. Vi ser gerne, at du har erfaring med Microsoft Dynamics 365, men dette er ikke et krav. Du skriver og taler engelsk.

Som person arbejder du systematisk med dine opgaver og udfører dit arbejde med sans for detaljen – også selvom du er under tidspres. Du arbejder selvstændigt, tager ansvar for dine opgaver og kan forholde dig kritisk over for dine resultater. Det falder dig naturligt at se muligheder for optimeringer af processer og forbedrende tiltag.

Da du vil få en bred kontaktflade i organisationen, skal du have lyst til at samarbejde med alle kolleger og bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Er jobbet noget for dig?

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Om Daka Danmark A/S

Daka Denmark A/S har fire forretningsområder: Daka Sarval, Daka SecAnim, Daka ecoMotion og Daka ReFood. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige under Daka Denmark A/S.

Daka Denmark A/S er en del af den internationale SARIA-koncern og producerer kvalitetsingredienser til dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugssektoren. Daka udbyder også en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien. Dakas råvarebase består primært af animalske biprodukter og organiske restprodukter.

I Daka Denmark A/S præges kulturen af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Daka Denmark A/S ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år.

Læs mere på www.daka.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Hedensted
  • Lørdag den 26. marts 2022

Lignende jobs

  • Revisor til Skov Revision

    Revisor søges til organisation/virksomhed i 8543 Hornslet
    • Revisor
    • Hornslet
    Få mere info
  • Et domicil med plads til vækst, ambitioner og fæll...

    Vil du være en del af BDO’s splinternye domicil beliggende i Aarhus C’s bæredygtige bydel ”Trælasten”, hvor der hverken er sparret på faciliter såsom medarbejderlounge, en prisvindende kantine og i..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Business Analyst

    Er du på udkig efter et meningsfuldt job, hvor du kan udvikle, optimere og vedligeholde både vores produktionssoftwareløsning (ASPECT4) og vores kunders forretninger? Så er du måske den, vi søger!.
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info
  • Business Analyst

    - Til drift og udvikling af int[xxxxx]ration til Elektronisk sags- & dokumenthåndteringssystemer Ønsker du et job med mening? Er du klar til at gøre en forskel for vores sygehusvæsen, vores kommun..
    • Revisor
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Hedensted over tid

Dato Alle jobs som revisorer
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0