Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hele Danmark

Har du mod, viljestyrke og ambitioner, og motiveres du af at tage ansvar? Så er det måske dig, der om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Gennem et trainee-forløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Hos os får du mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor du sammen med resten af trainee-holdet - og dine 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Om dig

Du har afsluttet din uddannelse på én af erhvervsskolerne, erhvervsakademierne, på universitetet eller forventer at afslutte med et godt resultat i 2020 – måske har du holdt et sabbatår fra studierne, hvor du har arbejdet eller rejst? Du kan godt lide tal, og du har en naturlig nysgerrighed for at finde sammenhængen i de tal og oplysninger, du bliver præsenteret for. Du kan lide at arbejde med mennesker, er god til at skabe kontakt og din interesse for at yde rådgivning er stor. Vi forestiller os, at du har en aktiv fritid, og at du trives med at samarbejde og gå efter de bedste resultater.

Som BDO-trainee er du:

  • udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker
  • analytisk og har evnen til at se muligheder
  • god til at udvise indlevelsesevne
  • interesseret i og har evner for tal
  • systematisk og struktureret
  • god til at lede og har gode kommunikationskompetencer
  • interesseret i relationer og i verden omkring dig.

Jobbet

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor får du meget varierende kundeopgaver, en stor kontaktflade til forskellige kundetyper samt stor indsigt i dansk erhvervsliv.

Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne traineeuddannelse. Fra begyndelsen af dit trainee-forløb bliver du tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne og som hjælper dig med det faglige. Du vil fra første dag blive betragtet som ægte BDO’er.

Trainee-uddannelsen giver dig solidt netværk

Når du er trainee i BDO, får du et kæmpestort netværk; for du mødes jævnligt med dine trainee-kolleger i forbindelse med interne kurser. Her udvikles jeres indbyrdes kontakt, og dit netværk kommer til at dække hele landet, da vi har trainees på kontorer i hele Danmark. Via trainee-forløbet har du et solidt fundament for din fremtidige karriereudvikling og det perfekte udgangspunkt for at skabe din egen individuelle karrierevej.

Vil du vide mere om traineeuddannelsen?

Gå ind på bdo.dk/trainee og læs mere om, hvad trainee-jobbet og uddannelsen går ud på.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på [email protected]. Du kan også kontakte det enkelte BDO-kontor tæt på dig.

Arbejdssted

Vi søger trainees til privat revision i Hobro.

Ugentlig arbejdstid

37 timer.

Ansættelsesstart

1. september 2020.

Ansøgningsfrist

Hvis du ønsker at komme i betragtning til én af traineestillingerne, beder vi dig sende os din ansøgning online hurtigst muligt. Du har mulighed for at søge på et eller flere kontorsteder på én gang - følg blot nedenstående vejledning. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet vores nye kolleger.

BDO betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Sådan søger du:

  1. Klik på ”Ansøg” i øverste højre hjørne.
  2. Vælg hvilken personlig konto du ønsker at søge med: LinkedIn, Microsoft konto, Google eller Facebook – systemet kan herefter trække oplysninger fra din offentlige profil
  3. Udfyld supplerende personlige oplysninger, erfaring, uddannelse, færdigheder og upload din ansøgning, CV og karakterer fra din uddannelse og udtalelser.
  4. Tryk på ”Send ansøgning”. Kvittering for modtagelse vises.

Sådan vælger du kontorsted:

  1. Tryk på "Vis ansøgning" i kvittering for modtagelse
  2. Åbn spørgeskema. Markér hvilke(t) kontorsted(er) du er interesseret i at søge hos og udfyld supplerende oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund m.v.
  3. Tryk ”Send”.
  4. Du vil herefter modtage en mail, som kvittering på modtagelse af din ansøgning. Ansøgningerne til de enkelte kontorsteder behandles individuelt, du vil derfor modtage én mail pr. kontorsted. Mailen indeholder et link til dine profiloplysninger og din ansøgning. I din profil vil du kunne følge ansøgningsprocessen for hver stilling.
  5. Ansøgningsprocessen er herefter afsluttet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor

Lignende jobs

  • Revisor

    Fri kontakt
    Erfaren revisor til København. Til vores afdeling i København søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team skal være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Business Controller

    Motiveres du af udvikling af værktøjer og løbende forbedring? Ser du dig selv i rollen som projektleder på Motiveres du af udvikling af værktøjer og løbende forbedring? Ser du dig selv i rollen som..
    • Revisor
    • Brørup
    Få mere info
  • Financial Accountant søges til Unifeeder

    Fra en enkelt rute mellem Sverige, Danmark og Tyskland for 40 år siden, er Unifeeder nu en førende multiregional feedering-, multimodal- og NVOCC-serviceudbyder i verden. Som Financial Accountant..
    • Revisor
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Intern Revisor til [xxxxx] i Odense – et medlemsej...

    Vil du revidere finansielle og operationelle processer i GF’s forretningsenheder? Vurdere det interne kontrolmiljø? Arbejde med rapportering til ledelsen? Så er det lige dig, vi har brug for. .
    • Revisor
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som revisorer
19. september 2024 261
18. september 2024 255
17. september 2024 255
16. september 2024 249
15. september 2024 253
14. september 2024 258
13. september 2024 255
12. september 2024 246
11. september 2024 254
10. september 2024 244
9. september 2024 246
8. september 2024 247
7. september 2024 247
6. september 2024 254
5. september 2024 250
4. september 2024 248
3. september 2024 260
2. september 2024 269
1. september 2024 249
31. august 2024 257
30. august 2024 260
29. august 2024 252
28. august 2024 255
27. august 2024 263
26. august 2024 254
25. august 2024 237
24. august 2024 241
23. august 2024 241
22. august 2024 245
21. august 2024 244
20. august 2024 235