Statsautoriseret revisor eller stud. SR søges til BDO i Hobro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Har du erfaring med revision og regnskab, og er du enten statsautoriseret revisor eller i gang med uddannelsesforløbet til statsautoriseret revisor?

Søger du et job med høj faglighed, stor arbejdsglæde og gode karrieremuligheder? Og ser du dig selv som en leder? Så er du måske vores nye kollega, der med arbejdssted hos BDO i Hobro bliver en del af en stærk organisation.

Hos BDO i Hobro løser vi opgaver for en bred kundekreds af små og mellemstore virksomheder. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og vi ved, at gennem indlevelse skaber vi udvikling. Vi holder konstant fokus på vores kunder og deres vækst. Vores team er dynamisk, kvalitetsbevidst, og vi har arbejdsglæde med en uformel omgangstone.

Jobbet
Vi søger en ambitiøs kollega til at udføre rådgivnings- og revisionsopgaver samt regnskabsudarbejdelse inden for mange forskellige brancher, hvor dygtighed, branchemæssig dybde og indsigt samt effektiv og klar rådgivning er i fokus.

Du vil få ansvaret for egne kunder, som du selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med fremadrettet og værdiskabende rådgivning inden for skat, revision og regnskab baseret på en række BDO-ydelser og med assistance fra BDO’s specialafdelinger.

Vi møder kunderne i øjenhøjde – derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. Vi hjælper kunderne med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed, og det stiller krav om engagement og stor ansvarlighed i jobbet.

For den rette kandidat vil det være naturligt, at du bliver en del af ledelsen og partnerkredsen på Hobro-kontoret.

Primære opgaver
Dine primære arbejdsopgaver omfatter:
  • Ledelse af kolleger
  • Revisionsopgaver og -erklæringer
  • Faglig sparring om årsrapporter mv.
  • Rådgivning og assistance hovedsageligt inden for skat, moms og regnskab
  • Ansvar for egen kundeportefølje.

Faglige kompetencer
Vi forventer, at du har:
  • Minimum seks års erfaring med revision, regnskab og skat.

Personlige kompetencer
  • Du er god til at kommunikere og skabe relationer i samarbejde med forskellige mennesker.
  • Du er en holdspiller.
  • Du kender værdien af at være en god kollega og indgå i et team.
  • Du bevarer overblikket, selv i pressede situationer.
  • Du er fagligt nysgerrig og opsøgende i forhold til at erhverve ny viden og nye kompetencer.
  • Du tænker i udvikling for både kunden og BDO.
  • Du arbejder struktureret og analytisk, og du overholder deadlines.


Vi tilbyder dig
I BDO er det vores fornemste opgave at motivere og involvere dig som medarbejder og skabe et dagligt arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt. Du bliver del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver, både i det daglige og på længere sigt.

Vi vil være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi høje forventninger til dig. Vores mål er, at du oplever gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur. For at sikre understøttelse af vores overordnede strategi såvel som udvikling af de lokale kontorer har vi vores eget uddannelsescenter ”BDO Academy”, som er en stor styrke for din udvikling.

BDO i Hobro er en del af BDO Danmark, der har 32 kontorer fordelt over hele landet og i alt ca. 1.300 medarbejdere. Dermed har du altid et stort fagligt netværk af specialkompetencer at trække på, både via BDO’s rådgivning, revision, regnskab og Business Support for det private såvel som for det offentlige marked. Men også via vores forretningsenheder Skat & Moms, Advisory med Consulting og Risk Assurance samt Corporate Finance. Herudover har du den faglige tyngde gennem BDO’s interne netværk i Danmark og BDO International, der i alt tæller 167 lande og over 90.000 ansatte på verdensplan.

Send os din ansøgning
Fortæl os, hvem du er, hvad du står for, og lad os tale sammen om dine karrieremuligheder i BDO. Vi indkalder til samtaler løbende, indtil vi har fundet vores nye kollega.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Partner, Thomas Nielsen, på tlf. 21264109 , eller Senior Partner, Michael Graversen, på tlf. 41890190. Vi ser frem til at høre fra dig.

BDO betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer alle – uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at søge stillingen.

Ugentlig arbejdstid
Fuldtid.

Ansættelsesstart
Snarest muligt eller efter aftale.

Læs mere om os på www.bdo.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Hobro

Lignende jobs

  • Revisor i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    I hjertet af Aalborg ligger vores kontor, hvor vi som dedikerede specialister brænder for at gøre en forskel. Vi er et hold af erfarne revisorer, der værdsætter samarbejde og fejrer succes sammen. .
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor (praktik) i Brønderslev

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Revisor
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Revisor i Hjørring

    Hos BDO i Hjørring løser vi opgaver for en bred og spændende vifte af både mindre, mellemstore og store virksomheder. Vi er 55 kolleger på kontoret, der alle brænder for at gøre en forskel for vore..
    • Revisor
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Hobro over tid

Dato Alle jobs som revisorer
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0