Revisor/økonom til varetagelse af almene byggeregnskaber på vores kontor i Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Ansvarsfuld og struktureret regnskabsmedarbejder - gerne med kendskab til det almene byggeri søges.

Brænder du for at få regnskaber til at stemme og har du forståelse for betydningen af god bogføringspraksis, herunder struktur, blik for likviditet og løbende afstemning af konti og har du gennem din uddannelse eller tidligere beskæftigelse kendskab til begreber som almenboliglov, landsbyggefond, renoveringsstøtte, pyjamasark, skema A, B og C, finansieringsplan, BOSINFF? Så er du måske Kuben Managements nye regnskabsmedarbejder.

Vores nuværende regnskabsmedarbejder går på pension. Derfor søger vi en ny kollega til at bistå vores projektledere med bl.a. udarbejdelse af byggeregnskaber, anlægsbudgetter, finansieringsudbud og hjemtagelse af lån.

Du skal gennem din ansættelse være med til at fastholde og videreudvikle vores store erfaring med udarbejdelse af byggeregnskaber. Dette vil du komme til at gøre i tæt samarbejde med kontorets projektledere og bygherres regnskabsmedarbejdere og revisorer. Du får afgørende indflydelse på vores kunders tilfredshed, da økonomisk overblik og evnen til at have styr på økonomien og få afsluttet regnskaberne inden for tidsfristerne er afgørende for, hvordan de oplever samarbejdet med Kuben Management.

Vi tilbyder et udfordrende job i et fagligt inspirerende og ambitiøst miljø med fokus på tværfaglighed, samarbejde og fleksibilitet.

Som udgangspunkt forestiller vi os at stillingen er på fuldtid, men ønskes der en deltids-ansættelse kan det også imødekommes.

Sammen bygger vi fremtiden

Hos Kuben Management arbejder vi for at skabe et bygget miljø, hvor mennesker trives og lykkes. Derhjemme, på arbejdet og hvor der ellers er behov for rum. Med fokus på værdiskabende procesforløb udvikler og leder vi byggeprojekter baseret på partnerskaber, viden og tværfaglighed. Vi er drevet af en ambition om at sammentænke økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed fra den spæde idé til det færdige byggeri.

Ansvar, stærkt fagligt netværk og udviklingsmuligheder

Vi tror på frihed under ansvar. Det betyder, at du har stor indflydelse på din egen arbejdsdag og dine egne opgaver. Du har selvstændigt ansvar for, at opgaverne løses i den aftalte kvalitet og inden for den afsatte tid og økonomi, men naturligvis i tæt samarbejde med dine dygtige kollegaer på kontorerne i Kolding, Aalborg og København. Som medarbejder hos Kuben Management får du mulighed for hele tiden at holde dig opdateret på den nyeste viden inden for dine særlige interesseområder bl.a. gennem deltagelse i faglige netværk, kurser og interne arrangementer.

Dine primære opgaver

Dine primære opgaver bliver at indsamle nødvendig dokumentation, afstemme og afslutte byggeregnskaber i forbindelse med både renovering og nybyggeri for almene boligorganisationer.

Sekundært vil du også komme til at bistå projektlederne med andre relevante opgaver fx i forbindelse med udarbejdelse af anlægsbudgetter, finansieringsudbud, hjemtagelse af lån eller konkurser.

Hvis du har interesse for eller erfaring med at udarbejde finansieringsskitser og anlægs-budgetter er der også mulighed for, at dette kan blive en del af din hverdag.

Er du vores nye kollega?

Det vil selvfølgelig være en fordel, hvis du allerede har kendskab til byggeriet og den almene boligsektor fra f.eks. en entreprenør eller en boligorganisation, men det er ikke i sig selv afgørende.

Du har formentlig nogle års erfaring i bagagen og en baggrund som revisor, revisor assistent, bogholder, økonom, regnskabsmedarbejder eller controller. Det vigtigste for os er dog din personlighed, din tilgang til opgaverne og kvaliteten af dit arbejde, så vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger oplever, at opgaverne løses med høj kvalitet og høj sikkerhed.

Du får succes i stillingen, hvis du er proaktiv og påtager dig ansvaret for at få indsamlet den nødvendige dokumentation og få afsluttet regnskaberne. Du skal kunne trives både med de mere indadvendte og selvstændige opgaver, som at gennemgå bilag og finde dokumenter til revisor, samt med de mere udadvendte opgaver, i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Vi tilbyder ansættelse i en velkonsolideret virksomhed, som er i fortsat vækst. Vi er cirka 150 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige kontorer i Kolding, Aalborg og København. Du vil blive ansat i afdelingen ”Bygherrerådgivning Syd” i Kolding, hvor vi er 25 engagerede og kompetente holdspillere med en uformel omgangstone. Vi værdsætter, respektere og forstår at udnytte hinandens forskellige fagligheder og personligheder, hvilket resultere i en høj grad af trivsel og et rigtig godt arbejdsmiljø. Du vil opleve en høj grad af frihed under ansvar med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejdsdage, når opgaveløsningen tillader det. Vores projekter er varierende i størrelse, kompleksitet og varighed, du vil derfor altid være tilknyttet mere end et projekt ad gangen.

Det primære arbejdssted er Kolding, men dine arbejdsopgaver vil være for bygherrer fordelt over hele regionen (Midt- og Sydjylland + Fyn) og undtagelsesvis også i resten af landet.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte:

Afdelingsleder Tina Andersen Mølby [email protected] eller på mobil 2214 5593 eller

Regionsdirektør Kurt Bech på [email protected] eller på mobil 2161 6071

Interesseret? Send os din ansøgning hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende. Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Se mere om os på www.kubenman.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger altid Revisorer og lign. til spændende stillinger hos vores danske og internationale kunder - Så trænger du til nye udfordringer, så registrer dig i vores database, ved at søge via denne s..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    LØNBOGHOLDER MED LESSOR ERFARING SØGES TIL NNIT Kelly Finance søger for NNIT: Til NNIT, søger vi en dygtig og dedikeret lønbogholder. Arbejder du selvstændigt, struktureret og sætter en..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Har du lyst til at hjælpe vores kunder med vurdering og forbedring af deres governance-setup, risikostyring og interne kontroller? Kan du lide en spændende arbejdsdag med afvekslende opgaver og fyl..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i København over tid

Dato Alle jobs som revisorer
2. juli 2024 57
1. juli 2024 57
30. juni 2024 60
29. juni 2024 61
28. juni 2024 61
27. juni 2024 60
26. juni 2024 58
25. juni 2024 61
24. juni 2024 63
23. juni 2024 60
22. juni 2024 61
21. juni 2024 56
20. juni 2024 53
19. juni 2024 55
18. juni 2024 58
17. juni 2024 59
16. juni 2024 57
15. juni 2024 59
14. juni 2024 59
13. juni 2024 60
12. juni 2024 59
11. juni 2024 56
10. juni 2024 52
9. juni 2024 53
8. juni 2024 53
7. juni 2024 52
6. juni 2024 58
5. juni 2024 62
4. juni 2024 63
3. juni 2024 61
2. juni 2024 62

Værd at vide når du søger job som revisor i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer