Procesorienteret Payroll Consultant til at optimere vores lønprocesser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Job description:

Ansøgningsfrist: 13. oktober 2023

Er du en erfaren Payroll Consultant med en passion for procesanalyse og optimering? Har du evnen til at træde ind i helikopterperspektivet og belyse lønprocesserne på tværs af organisationen? Så er dette din mulighed for at gøre en forskel hos ISS Facility Services Danmark.

Som led i vores OneISS strategi arbejder ISS på at styrke vores position som den både danske og globalt førende leverandør inden for facility services, ved at skærpe vores fokus på nøglesegmenter, accelerere teknologiinvesteringer og kontinuerligt udvikle vores globale driftsmodel.

Optimering af lønprocesser og skabelse af effektive arbejdsgangeSom Payroll Consultant vil din primære rolle være at fokusere på analyse, design/udvikling, test og dokumentation af lønprocesserne. Dette inkluderer både interne processer og processer, der påvirker andre enheder og driften. Din opgave er at optimere og strømline lønprocesserne for at sikre effektivitet og nøjagtighed. Det omfatter også udarbejdelse af arbejdsgangsbeskrivelser for at sikre klarhed og transparens for resten af organisationen. Vores mål med stillingen er ikke lønkørslen og driften hertil, men rettere at finde en kandidat, der kan og vil dykke ned i processerne og skabe positive forandringer på et strategisk niveau.

Du vil blive en del af vores Payroll afdeling med cirka 20 kolleger, hvor du vil have et tæt samarbejde med eksterne stakeholders og interne ISS-kolleger fra vores kontorer i Danmark (og udlandet).

Struktureret lønkonsulent til at analysere og løse komplekse problemstillingerKernen i vores forretning er mennesker. Derfor er din tilgang til kolleger og stakeholders vigtigt for os for at støtte hinanden, udvise respekt samt være til rådighed for sparring og videndeling.

Som vores Payroll Consultant forestiller vi os, at du besidder en kombination af følgende kompetencer og erfaring:

  • Flere års erfaring som Payroll Consultant eller beslægtet rolle.
  • Stærk forståelse for lønprocesser og relevant lovgivning.
  • Evne til at analysere komplekse problemstillinger og identificere forbedringsmuligheder.
  • Fremragende kommunikationsevner til at samarbejde med forskellige interessenter.
  • Evne til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for projektledelse.

Vi tilbyderBliv en del af en global virksomhed og verdens førende udbyder af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.000 i Danmark, som er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support services, ledelse og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service, hvor vi fokuserer på at levere de bedste facility services og skabe den arbejdsplads, som vores kunder drømmer om.

Vi tilbyder dig en interessant og udfordrende stilling, dygtige og ambitiøse kolleger samt spændende karriere- og udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye jobs på tværs af organisationen.

Vi tilbyder et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse, høj faglighed og en uformel kultur med humor, åbenhed og plads til et godt grin.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, der indeholder pensionsordning, sundhedsforsikring, feriedage og andre fordele. Derudover får du forskellige personalegoder, såsom rabatordninger, feriehusprogram i Danmark og udlandet samt et godt socialt netværk.

AnsøgningIndsend dit CV, motiveret ansøgning og andre relevante dokumenter senest den 13. oktober 2023. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning i dag frem for i morgen – det kan være dig, vi leder efter.

Vi stræber efter at afvikle en inkluderende og retfærdig rekrutteringsproces og lige muligheder for alle kandidater. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller har brug for assistance i rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Payroll Manager, Marie Ejegod Pedersen, på [email protected] eller Payroll Project Consultant, Martin Holmbo Ørneholm, på +45 38 17 16 79.

Vi ser frem til at høre fra dig!

#APlaceToBeYou

Education level: Master's Degree
Work experience: 3-4 years

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Søborg
  • Lørdag den 14. oktober 2023

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Erfaren revisor til København. Til vores afdeling i København søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team skal være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Har du lyst til at hjælpe vores kunder med vurdering og forbedring af deres governance-setup, risikostyring og interne kontroller? Kan du lide en spændende arbejdsdag med afvekslende opgaver og fyl..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi leder efter en målrettet Business Controller med stor motivation for FP&A området. Du er nyuddannet eller i begyndelsen af din karriere og kommer til at spille en central rolle i at sikre en ret..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobDo you want to work with management reporting and financial crime prevention in one? Saxo is an investments bank, with high speed, global colleagues and we a..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Søborg over tid

Dato Alle jobs som revisorer
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2