Cand.merc.aud. eller lignende til regnskabskontrol af fonde og indsamlinger i Civilstyrelsen i Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Har du blik for fejl, mangler og forsøg på snyd i regnskaber? Og har du lyst til at være faglig ekspert i regnskabskontrol? Civilstyrelsen i Viborg søger en cand.merc.aud. eller lignende, der har lyst til at arbejde i et knivskarpt fagligt miljø med gode kolleger, der ligger vægt på at sparre og hjælpe hinanden med opgaverne.

Spil en nøglerolle inden for regnskabskontrol og tilsyn
Civilstyrelsen er i gang med et kvalitetsløft i styrelsens tilsyn og kontrol med regnskaber, herunder i forhold til økonomisk kriminalitet som f.eks. hvidvask og terrorfinansiering. Derfor søger vi en cand.merc.aud. eller lignende med erfaring fra revisionsbranchen. Din primære opgave vil være risikobaseret kontrol med regnskaber på fondsområdet, indsamlingsområdet og for Offerfondens uddelinger. Kontrollen har fokus på både mere simple overtrædelser af lovgivningen og på fagligt komplekse sager, herunder bekæmpelse af økonomisk kriminalitet, der begås via fonde, indsamlinger eller via tildelte midler. Som led i kontrolarbejdet vil du deltage i såvel planlægning og gennemførelse som afrapportering af kontrolindsatsen.

Vi samarbejder med en lang række myndigheder og private aktører, herunder Hvidvasksekretariatet, PET og den finansielle sektor samt revisorbranchen.

Du vil blive en del af et kontor, hvor arbejdsopgaverne og kollegernes baggrund spænder vidt. Vi har fokus på både god tone, humor og sociale tiltag. Ligeledes vægter vi faglig sparring højt, og du vil således i din dagligdag have mulighed for at vende faglige problemstillinger med bl.a. jurister og andre revisorer i kontoret.

Du vil have fleksibilitet i tilrettelæggelsen af dine arbejdsopgaver, samt have stor frihed i øvrigt i forhold til placering af din ugentlige arbejdstid og ferier under hensyntagen til åbningstid, borgerservicering og dine kolleger.

Dine arbejdsopgaver

Dine opgaver vil være:

  • Tilsyn og kontrol med regnskaber på fondsområdet, indsamlingsområdet og for Offerfondens uddelinger, herunder i forhold økonomisk kriminalitet som f.eks. hvidvask og terrorfinansiering.
  • Afrapportering internt og til andre instanser.
  • At bidrage til udviklingen af området i forhold til både forebyggelse og kontrol samt digitale løsninger til understøttelse heraf.
  • Vejledning af fonde, borgere, organisationer, revisorer og andre myndigheder om fortolkning af lovgivning
  • En række øvrige regnskabsmæssige ad hoc opgaver, herunder bistand til regnskabsmæssig forståelse og kompetenceudvikling til de øvrige fagkontorer i Civilstyrelsen

Det er en nyoprettet stilling, og du vil derfor i høj grad få mulighed for selv at præge stillingen og være med til at sætte retningen.

Faglig stærk profil med ambitioner

Din uddannelsesmæssige baggrund er cand.merc.aud. eller HD(R) eller lignende, kombineret med minimum to års studenter- eller fuldtidserfaring gerne fra revisionsbranchen.

Herudover lægger vi vægt, at:

  • Du har en høj faglighed og formår at bringe denne i anvendelse – uanset i hvilken kontekst fagligheden indgår.
  • Du har interesse for den digitale udvikling og har øje for de muligheder, den kan tilføre området.
  • Du kommunikerer tydeligt – skriftligt såvel som mundtligt – til mange forskellige målgrupper, både faglige eksperter, fonde, organisationer og borgere.
  • Du er i stand til både at arbejde selvstændigt og samarbejde med andre

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og staten med mulighed for forhandling af tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. Arbejdsstedet er Toldboden 2, 8800 Viborg.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Du kan søge

Stillingen søges elektronisk på http://www.justitsministeriet.dk under punktet Karriere, og din ansøgning skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest søndag den 8. august 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ansøgningen vedlægges CV, karakterudskrifter og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Erich Erichsen på telefon 3034 3303

Civilstyrelsen består af fem faglige kontorer og en tværgående stabsfunktion. Vores kerneopgaver er navnlig juridisk sagsbehandling af f.eks. sager om fonde, fri proces, advokatbeskikkelser og udlændiges erhvervelse af fast ejendom. Det er også en kerneopgave for os at yde sekretariatsbetjening til Erstatningsnævnet, Retslægerådet, Rådet for Offerfonden og Indsamlingsnævnet. Styrelsen er også ansvarlig for udgivelsen af Lovtidende og Statstidende og for driften af retsinformation.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Viborg
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • SR stud, SR eller partner-mulighed i BDO Silkeborg...

    Vi søger en ambitiøs, erfaren revisor, som har et ønske om at være med til at udvikle vores afdeling i Silkeborg fra dag ét, og som enten er SR-stud, lige er blevet SR eller har været det i et par .
    • Revisor
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Revisor søges til BDO i Herning

    Kan du se dig selv i en dagligdag med ansvaret for egne kunder, et individuelt karriereforløb og stort fokus på nærværende og kompetent rådgivning? Så har du en BDO’er gemt i dig! Vi leder efter de..
    • Revisor
    • Herning
    Få mere info
  • Revisor/erfaren revisorassistent

    Når virksomhederne i Skive og omegn har brug for assistance til regnskabet, så ringer de til Dahl, Rask & Partnere. Her bliver de mødt af dedikerede medarbejdere med højt fagligt niveau, som man tr..
    • Revisor
    • Stoholm Jyll
    Få mere info
  • Er du revisor, og skal du være med til at udvikle ...

    ”Når jeg møder ind mandag morgen, så ved jeg, at jeg er mellem venlige og loyale kolleger. Det gælder ikke kun dem der sidder tættest på mig; men alle i afdelingen. Døren står åben, hvad end du er .
    • Revisor
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i Viborg over tid

Dato Alle jobs som revisorer
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1