Salgs- og marketingkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabybro

mySupply er en virksomhed, med meget stærke værdier omkring ansvarlighed, kvalitet, troværdighed, leverancesikkerhed og samarbejde. I det hele taget en meget professionel tilgang til løsning af opgaverne, hvor kunderne og deres behov er i højsædet.

Vi har de sidste 10 år været ansvarlig for udvikling, vedligehold og support af den danske NemHandel infrastruktur for udveksling af elektronisk faktura, og vi deltager i udviklingen af den europæiske Peppol infrastruktur og standarder.

Vi har skabt os en helt unik position på markedet for levering af rådgivning og løsninger til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter og integrationer samt løsninger til professionelt indkøb. Vi arbejder med cloud-løsninger og de nyeste teknologier på området. Udover egne løsninger så sælger og implementerer vi også SAP Ariba løsninger.

Vi søger en medarbejder, der kan være med til at løfte de salgs- og marketingmæssige opgaver indenfor hele vores forretningsområde, så de afspejler virksomhedens værdier.

Arbejdet vil primært bestå i at varetage salgsrollen med kundekontakt og opsøgende salg samt udarbejde løsningsforslag og tilbud til kunder for vores standardløsninger.

Herudover vil arbejdet bestå i at varetage de marketingmæssige opgaver, som vedligehold af hjemmeside, udarbejde case stories, markedsføringsmateriale, nyhedsbreve og markedsføring via sociale medier, – i det hele taget være initiativtager og ansvarlig for de marketingmæssige opgaver.

Opgaverne udføres i tæt samarbejde med direktør, der er ansvarlig for salgs- og marketingområdet.

Vi forventer, at du

  • har en relevant salgs- og marketingmæssig uddannelse, gerne med erfaring med salg og marketing af it-løsninger f.eks. ERP- eller cloudløsninger
  • har et godt kendskab til IT-produkter og løsninger indenfor IT-området
  • kender de nyeste værktøjer og muligheder indenfor digital marketing, SEO o.lign.
  • er udadvendt, troværdig og har nemt ved at tale med kunder
  • har et drive og elsker at tingene lykkes, og at kunderne er tilfredse
  • er en person, der har orden i tingene og godt styr på opgaver og aftaler

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer, løn efter kvalifikationer, hvori der indgår pensionsordning med sundhedsforsikring og kritisk sygdom.

Information og ansøgning

Ønsker du yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Fleming Beltoft, tlf.: 40400230, e-mail: [email protected].

Ansøgning skal sendes til [email protected] - Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabybro.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Aabybro
  • Søndag den 15. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Aabybro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Aabybro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Aabybro over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1