Skal du være Conscias nye Solution Sales Specialist?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Vil du sikre offentlige kunder i Danmark pålidelig IT-infrastruktur? Og ønsker du også at blive en del af et stærkt fagligt team? Så glæder vi os til at modtage dit CV.

Vi har indledt jagten på en kompetent, ambitiøs og ikke mindst erfaren Solution Sales Specialist til at hjælpe vores knalddygtige og succesfulde Public Salgsteam i Århus med at skabe værdi for vores offentlige kunder. For hos Conscia holder vi gang i de digitale hjul, og hvad end vi snakker til land, til vands eller i luften – ja, så er Conscia med til drive infrastrukturen. Og til det har vi brug for din hjælp.

Som Solution Sales Specialist kommer du til at arbejde tæt sammen med vores Key Account Managers om at sikre succesfuldt salg af vores løsninger og services til både eksisterende og nye kunder vest for Storebælt, så vi forsat kan levere de bedste løsninger til kunderne.

Hvem er du?

Du kommer fra en lignende stilling som salgsspecialist/løsningssælger eller presaler inden for IT-branchen. Du vant til at arbejde selvstændigt, men du er også en vaskeægte teamplayer, så vi sammen kan løfte opgaverne.

Vi sætter vores kunder højt, og derfor er du også god til at opbygge tætte og professionelle relationer med både kunder og leverandører. Derudover er du teknologisk interesseret i løsninger og besidder teknisk viden kombineret med stærke kommercielle færdigheder. Du skal have indgående kendskab til løsninger fra Cisco og evt. Palo Alto og VMware, og du har erfaring fra samarbejde med disse leverandører.

Desuden har du en relevant uddannelse, certificeringer eller dokumenteret erfaring, der beviser det, og du er flydende på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Til sidst har vi hos Conscia store ambitioner, så derfor har du selvfølgelig også et højt ambitionsniveau og motiveres af at have indflydelse på egne arbejdsopgaver. Du bidrager med en ordentlig portion energi, du arbejder struktureret, og så har du selvfølgelig det gode humør på, så du er klar til at løse en masse spændende opgaver.

Dine primære opgaver

  • Du skal hjælpe vores sælgere med at forstå og beskrive vores kunders behov og konvertere dette til konkrete løsningsforslag.
  • Du skal levere teknisk rådgivning og udarbejde tilbud til kunder sammen med en teknisk og kommerciel beskrivelse af løsningens værdi.
  • Du skal producere, kvalitetssikre og beregne styklister.
  • Du skal give den gas med at vedligeholde din teknologiske viden, så den altid er på et højt niveau.

Conscia tilbyder

Hos Conscia bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed med vægt på frihed under ansvar og et fleksibelt arbejdsmiljø med mulighed for at arbejde hjemmefra, når du ønsker det. Vores medarbejders trivsel betyder alt, og vores motto er ’kan det fejres?’. For vi elsker fejringer af enhver størrelse, og vi er vilde med at komme hinanden ved. Derfor laver vi jævnligt sociale arrangementer, så der er rig mulighed for at give kontorstolen en pause og se hinanden i øjnene.

Udover en konkurrencedygtig lønpakke tilbyder vi en fordelagtig pensions- og sundhedsordning, mulighed for at blive certificeret inden for vores nøgleteknologier, en lækker frokostordning og et moderne kontormiljø. Så uanset om du er til skjorte, polo eller hættetrøje, spiller det ingen rolle her, for vi har både plads og luft til alle.

Næste skridt

Send dit CV til os senest den 18. oktober 2022. Vi læser alle ansøgninger, indkalder til samtaler løbende, og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

Tiltrædelse er snarest muligt. Arbejdspladsen vil være på vores kontor i Aarhus.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores salgsdirektør, Troels Lindenskov på [email protected] eller tlf. 21615953.

Kort om Conscia

Conscia er en førende europæisk leverandør af sikker og pålidelig IT-infrastruktur baseret på løsninger fra Cisco, Palo Alto, VMware, AWS og mange andre. Vi stræber efter at være den bedste partner for kunder med kritisk IT-infrastruktur gennem hele deres livscyklus.

Conscia A/S består af mere end 1000 medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Slovenien.

Læs mere om Conscia Danmark på www.conscia.dk, og klik ind på vores karrieresite for at høre flere af vores kolleger fortælle om, hvordan det er at arbejde i Conscia.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Åbyhøj
  • Tirsdag den 18. oktober 2022

Lignende jobs

  • Sælger i Århus

    Har du en passion for lastbiler? Er du relationsbygger, udpræget holdspiller med næse for business? Så har vi en spændende stilling til dig. Vi styrker nu vores salgsafdeling for lastbiler og .
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Risskov

    Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfte..
    • Sælger
    • Risskov
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    [xxxxx] søger på vegne af Scan Lux Flexible A/S en salgsdirektør.Scan Lux Flexible A/SScan Lux Flexible A/S udvikler, markedsfører og sælger plast- og papemballageløsninger til k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du teknisk interesseret og kan lide at vejlede kunder til den bedste løsning? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Hos Johnson Controls (TYCO) ønsker vi at styrke vore..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Åbyhøj over tid

Dato Alle jobs som sælgere
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 7
24. juni 2024 4
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 7
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 4
7. juni 2024 3
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 5