Manager, Parts Sales & Support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Kan du sikre, at marine organisationen har en verdensklasse Parts Sales forretning, som opererer globalt? Mestrer du betjening af kunder med lav responstid under hensyntagen til de forskellige operationelle tidszoner? Kan du understøtte høj kvalitet, standarder og kundefokus? Kan du svare ja til dette, så læs videre!

Hvad du vil lave

Rollen som Manager for Internal Parts Sales & Support er ny på Holme lokationen i Danmark, og den er tilknyttet Marine Aftermarket organisationen.

Manager for Internal Parts Sales & Support vil være ansvarlig for og lede et salgs og support team, med det formål at accelerere lokal og global forretningsudvikling ved operationel excellence og B2B e-commerce værktøjer til interne og eksterne kunder.

Rollen vil være en vigtig bidragyder til at opnå succes med følgende fokusinitiativer:

  • Digitalisering, implementering af B2B webshop baseret på JCI EasyParts platform, som tilbyder adgang til selvbetjening for interne og eksterne kunder
  • Forbedring af kunderejsen og fokus, bl.a. via implementering af et nyt centralt parts sales team, der understøtter vores globale servicenetværk
  • Styrkelse af salgskanaldesign med intern salg i tæt samarbejde med vores eksterne sælgere og KAM teams
  • Indsamle og synliggøre salgsdata og KPI’er via dashboards, der understøtter en effektiv salgsindsatser ved vores eksterne sælgere og teams
  • Videreudvikling af arbejdsgange i servicedesk værktøj til interaktion med interne og eksterne og kunder
  • Forbedre den organisatorisk kapacitet, bl.a. for at udvikle nye kunder
  • Forbedre konverteringsfrekvenser for at øge den samlede effektivitet og reducere tid fra forespørgsel til tilbud
  • Arbejde med centraliseret sourcing og prisfastsættelse for forbedring af konkurrenceevne og marginer

Hvordan du vil gøre det
Den nye position fungerer i samspil med lederne af Service organisationen. Derudover er målet at interagere/netværke med de øvrige interne organisationer med fokus på øget salg af parts og forretningsudvikling.

Du leder et team af individuelle bidragsydere og vil være ansvarlig for driften og udvikling af det interne salgsteam ved at opstille mål og planer, der er i overensstemmelse med de overordnede forretningsmæssige mål. Du coacher og leder det interne salgsteam til at levere verdensklasse kundeservice og når samtidig virksomhedens mål ved hjælp af salgsprogrammer, metoder og værktøjer. Du Implementerer og vedligeholder ”best practice” ved at sætte standarderne for høj performance.

Hvem vi leder efter

Du er et udadvendt menneske, som er god til at coache andre. Du er motiverende og har stærke interpersonelle færdigheder. Du kommer med en solid uddannelse i bagagen på Bachelor- eller kandidatniveau inden for områder, som matcher vores branche, eller tilsvarende kommerciel uddannelse kombineret med solid salgs- og forretnings-udviklingserfaring. Du har mere end fem års progressiv erfaring med salg, og mindst tre års erfaring med at lede et salgsteam, og ikke mindst har du en god track record med opnåelse af salgs-/forretningsresultater.

Du har god kommerciel og forretningsmæssig forståelse, er effektiv, struktureret, analytisk, fleksibel og har en evne til at prioritere i et hektisk miljø uden at miste retning og fart. Du er vant til at arbejde i store Internationale matrixorganisationer, og er selvfølgelig excellent til engelsk i skrift og tale. Har du også færdigheder inden for sprogene fransk og tysk er det et plus.

Hvad vi tilbyder

Som manager for Internal Parts Sales & Support får du et stort ansvar, og du får muligheden for at bygge og udvikle inden for et nyt område samt styrke og udvikle dig selv.

Du bliver en del af en global og innovativ virksomhed med en historie, der startede for mere end 130 år siden. Johnson Controls Denmark udvikler, producerer og markedsfører komplette HVAC&R systemer til industrielle og maritime formål og er blandt verdens førende på området.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning med det samme, da vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem. Tiltrædelse sker efter aftale.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Director for Global Marine Services Casper Hoffmeyer på mobil +45 2338 9844 eller på e-mail; [email protected]

Additional Information

  • Overtime Status: Exempt


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus C

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • New Sales Manager for Global Marine and Offshore (...

    Are you passionate about driving new sales and do you have a natural hunter instinct? Are you motivated by the thrill of finding new customers and pursuing ambitious targets? If so, we invite you..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Junior Telemarketing Consultant (studiemedhjælper)

    Er du vores nye Telemarketing Student Worker?Vi er i fortsat vækst og søger derfor yderligere to studentermedhjælpere til vores telemarketing-afdeling, der ikke er bange for at gribe telefonen og..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus N Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 33
18. september 2024 33
17. september 2024 31
16. september 2024 32
15. september 2024 33
14. september 2024 33
13. september 2024 32
12. september 2024 32
11. september 2024 32
10. september 2024 31
9. september 2024 26
8. september 2024 22
7. september 2024 22
6. september 2024 23
5. september 2024 28
4. september 2024 29
3. september 2024 30
2. september 2024 32
1. september 2024 41
31. august 2024 45
30. august 2024 48
29. august 2024 49
28. august 2024 47
27. august 2024 44
26. august 2024 43
25. august 2024 41
24. august 2024 41
23. august 2024 41
22. august 2024 43
21. august 2024 44
20. august 2024 47