KEY ACCOUNT MANAGER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Ønsker du at arbejde for en international virksomhed, der er førende inden for sit felt? På vegne af Univar Solutions søger vi en resultatskabende Key Account Manager, der brænder for at udvikle kunderelationer, forstår værdien af førsteklasses service og har erfaring med tekniske produkter.

Univar Solutions er en af verdens førende distributører af smøremidler og kemikalier. Virksomheden beskæftiger knap 10.000 ansatte og er leverandør til en lang række af de største brands inden for industri, luftfart, marine, transport, automotive og landbrug.

Univar Solutions er netop nu i gang med en stor ekspansion i de fire nordiske lande, hvor man ønsker at tilføre omkring 15 medarbejdere samt nye digitale platforme. Denne ekspansion er et led i virksomhedens udvidelse af sin i forvejen markedsledende position i Norden.

Du vil indgå i virksomhedens nordiske salgsteam, som pt. består af 33 dygtige og engagerede kollegaer, hvoraf de 4 har base i Danmark. Alle medvirker aktivt til at skabe en dynamisk og effektiv kultur, hvor der løftes i flok og med kunden i centrum. Du vil i denne stilling referere direkte til Salgschefen for Danmark og Sverige.

Jobbet
Som Key Account Manager inden for industriområdet hos Univar Solutions bliver du en absolut nøgleperson i organisationen, som skal medvirke til at indfri virksomhedens ambitioner og skabe yderligere vækst inden for segmentet ”store OEM- og industrikunder” i Jylland.

De kunder som du bliver ansvarlig for har ofte meget komplekse virksomhedsstrukturer, men er samtidig købestærke og i stand til at aftage stor volumen.

Du vil skulle arbejde med at pleje og udvide samarbejdet med de eksisterende kunder, samtidig med at du opdriver salgsmuligheder hos nye potentielle samarbejdspartnere.
De produkter du kommer til at tilbyde, er Premium produkter af Shell smøremidler. Shell er verdens største brand inden for smøremidler. Univar har eneret på at distribuere deres produkter.

En af dine vigtigste opgaver bliver at forstå og gerne forudse kundernes behov samtidig med, at du er i stand til at italesætte og demonstrere, hvorfor de skal vælge Univars produkter.

Du vil skulle håndtere samtaler på mange forskellige niveauer. Den ene dag skal du f.eks. have en strategisk dialog med en indkøbsansvarlig, og den næste dag skal du have en teknisk snak med en produktions- eller vedligeholdelseschef. Jobbet stiller derfor store krav til dine evner til at kunne agere og kommunikere med forskellige beslutningstagere på alle niveauer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

  • Opbygning og vedligeholdelse af salgspipeline for nøglekunder
  • Planlægning, booking og afholdelse af kundemøder
  • Implementering af vundne samarbejdsaftaler
  • Sørge for at virksomhedens kunder altid får den service og support, som de har behov for, fx kontakt med teknikere, indkøb, produktchefer og logistikafdelingen.

Univar vil sørge for et grundigt pre- og onboarding forløb, hvor de vil give dig den nødvendige information, træning og viden således, at du er fuldt rustet til at performe i jobbet.

Kvalifikationer og kompetencer

Den ideelle kandidat kommer med en solid ballast inden for værdibaseret salg af tekniske produkter, og har god erfaring med at opsøge og samarbejde med virksomheder, der har en kompleks struktur, og hvor beslutningstagerne er mange.

Som person er du frem for alt resultatorienteret og sulten efter at levere gode resultater samt at bidrage til at Univar Solutions fortsætter sin vækst. Derudover er du bevidst om kvalitet, stærk på eksekvering, initiativrig og har en stor ansvarsfølelse over for virksomhedens kunder og dine kollegaer.

Derudover er du en dygtig netværker, der evner at skabe gode relationer både internt og eksternt.

Du er en stærk kommunikator, som formår at få andre med dig, og du kan begå dig på alle niveauer af en organisation. Derudover forstår du kunsten at lytte og skabe langsigtede kunderelationer.

Praktiske oplysninger

Hos Univar får du muligheden for at arbejde for en stor, global virksomhed i et internationalt miljø, hvor man lægger vægt på trivsel og den enkelte medarbejders udvikling både fagligt og personligt.

Derudover kan vi tilbyde en spændene stilling, hvor du får gode muligheder for at forme din egen hverdag og fremtid. Du bliver en del af et professionelt team i et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor man stræber efter at have det sjovt sammen, støtter hinanden og glæder sig over hinandens succeser.

Derudover får du mulighed for at arbejde med et stærkt, markedsledende brand, og hvor hver dag er fyldt med nye udfordringer og muligheder.

Arbejdstid: Fuldtid

Arbejdssted: Jylland (hjemmekontor)

Tiltrædelse: Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, men vi venter naturligvis på den rette kandidat.

Løn og pension: Løn aftales individuelt i henhold til erfaring og kompetencer. Derudover vil du indgå i virksomhedens pensions- og sundhedsordning. Der vil også medføre bil i jobbet.

Læs mere om Univar Lubricants her på www.univarlubricants.com
Eller se en video om virksomheden her.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, så udfyld ansøgningsformularen og vedhæft et opdateret cv sammen med din ansøgning. TEMP-TEAM A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem TEMP-TEAM.

TEMP TEAM A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse går gennem Peter Reiffenstein. Vi behandler ansøgninger efter ’først til mølle’-princippet og holder samtaler løbende.

Søg her:

https://temp-team.dk/job-detaljer/andet-key-account-manager-197507/

Særligt vedr. corona

Vi tager udviklingen i coronavirus meget alvorligt og forholder os til de råd og anbefalinger, som til enhver tid gives af de offentlige myndigheder, Sundhedsstyrelsen, Udenrigsministeriet og politiet.

Vi lægger stor vægt på personlige og fysiske møder, men grundet vores ansvar for at medvirke til at stoppe spredningen af covid-19 afholder vi ikke samtaler og interviews fysisk på vores kontorer i de kommuner, der er berørt af særlige restriktioner. Vi tilbyder fortsat samtaler via Teams eller Skype, hvis det ønskes.

TEMP-TEAM

TEMP-TEAM A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.
ANSØG JOB

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Århus V
  • Søndag den 06. juni 2021

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • New Sales Manager for Global Marine and Offshore (...

    Are you passionate about driving new sales and do you have a natural hunter instinct? Are you motivated by the thrill of finding new customers and pursuing ambitious targets? If so, we invite you..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Junior Telemarketing Consultant (studiemedhjælper)

    Er du vores nye Telemarketing Student Worker?Vi er i fortsat vækst og søger derfor yderligere to studentermedhjælpere til vores telemarketing-afdeling, der ikke er bange for at gribe telefonen og..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus N Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Århus V over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. september 2024 6
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 6
11. september 2024 5
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 5
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 6
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 6
16. august 2024 6