Rekrutteringsfirma

Salgskonsulent - distrikt Midt-, Syd- & Sønderjylland samt Fyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brande

Brænder du for at kombinere opsøgende salg med professionel faglig rådgivning indenfor hestefoder? Her får du mulighed for, i en fleksibel og selvstændig rolle, at udvikle eget distrikt med støtte fra et stærkt bagland.


St. Hippolyt Danmark A/S er skandinavisk distributør af hestefoder fra den tyske producent St. Hippolyt Nutrition Concepts GmbH. St. Hippolyt er branchens stærkeste brand med stort fokus på innovation, dyrevelfærd og bæredygtighed. Gennem mange års intensivt arbejde er der skabt et solidt fundament, så brandet i dag står meget stærkt i markedet.

Om jobbet
Som salgskonsulent får du ansvaret for gennemførelse af salg, rådgivning og undervisning i dit distrikt, som dækker Midt-, Syd- & Sønderjylland samt Fyn, Langeland og Ærø. Jobbet er både alsidigt og med stort ansvar, og det forventes, at du selv planlægger og gennemfører dine aktiviteter med kunder, slutbrugere og samarbejdspartnere. Det er dit ansvar, at du driver og udvikler salget, så du lever op til det aftalte salgsbudget for dit distrikt.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Udarbejdelse af besøgsplaner, der sikrer fokus på både eksisterende kunder og opsøgende salg
  • Tilbudsudarbejdelse og generel opfølgning på kundebesøg
  • Udvikle og vedligeholde salg gennem forhandlere herunder åbent hus-arrangementer og staldbesøg
  • Indsatser målrettet slutbrugerne herunder stutterier og rideskoler
  • Deltagelse på messer, udstillinger, dyrskuer og lignende
  • Undervisning og oplæring af forhandlere herunder produkttræning, årsmøder, butiksbesøg og opstart af nye forhandlere
  • Rådgivning og vejledning af slutbrugere gennem faglige møder, staldbesøg og fodringsvejledning

Du bliver en del af et stærkt fællesskab med veluddannede kollegaer i både det danske team og i de andre nordiske lande. Du får reference til virksomhedens salgschef.

Om dig
Du har en relevant faglig baggrund som agronom eller jordbrugsteknolog og gerne med speciale i hest. Du har min. 3 års erfaring med salg, hvor du har vist gode resultater, og hvor du har vist, at du kan etablere og vedligeholde langsigtede kunderelationer. Du ved, at det gode salg handler om, gennem faglighed, at opbygge tillidsfulde relationer til kunderne. Du elsker samspillet med kunden og succesoplevelsen, når din rådgivning bærer frugt. Du optræder scenevant i salgssituationen og bidrager gerne til udviklingen af effektive salgsværktøjer herunder med udarbejdelse af små præsentationsvideoer og lignende.

Du arbejder ihærdigt og struktureret samt planlægger din dag effektivt efter princippet om frihed under ansvar. Du når dine mål, og holder det du lover. Du er en god kollega og forstår at bidrage til det gode samarbejde.

Sprogligt behersker du dansk og engelsk, da det vil være en forudsætning for, at du kan tilegne dig den nødvendige viden om produkterne, og for at du kan kommunikere med kollegaerne i andre lande.

Af hensyn til nærheden til kunderne foretrækker vi, at du har bopæl centralt i distriktet.

St. Hippolyt Danmark A/S tilbyder
En udviklingsorienteret stilling i en solid og veldrevet virksomhed med en flad struktur og et dynamisk miljø. Der er gode muligheder for at medvirke til videreudvikling af salgsprocessen. Du kommer til at arbejde ud fra hjemmekontor, men vil også få enkelte mødeaktiviteter på kontoret i Blåhøj ved Brande, hvor der beskæftiges 10 medarbejdere på kontoret og 4 på lageret.

St. Hippolyt Danmark A/S er den skandinaviske distributør for den velrenommerede tyske hestefoderproducent St. Hippolyt Nutrition Concepts GmbH, Dielheim. Foderet udvikles og produceres i Sydtyskland efter bæredygtige principper med førsteklasses råvarer og ingredienser. Læs mere på www.hippolyt.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brande.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brande

Lignende jobs

  • Sælger i Vestjylland

    Er du løsningsorienteret, har teknisk forståelse, og motiveres du af at opbygge din egen kundeportefølje og efterfølgende vækste den gennem relationer, tillid og langvarigt samarbejde, hvor rådgivn..
    • Sælger
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sælger i Lem St

    Sælger – med potentiale som salgsleder i Danmark 18-06-2024 Kan du opbygge gode kunderelationer, og har du erfaring med teknisk salg inden for entreprenør- eller landbrugsmaskiner? Da..
    • Sælger
    • Lem St
    Få mere info
  • Sælger i Holstebro

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Sælger
    • Holstebro
    Få mere info
  • Sælger i Sunds

    KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til bl.a. metal-, træ og vindindustrien. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og redu..
    • Sælger
    • Sunds
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brande

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brande over tid

Dato Alle jobs som sælgere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2