Rekrutteringsfirma

Salgschef med produktansvar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brørup

Vil du have en spændende salgs- ledelsesopgave hos NDI Group A/S - en af Nordens førende leverandører, hvor der er store forventninger til din performance? Motiveres du af at arbejde med strategisk vigtige nøglekunder og have det overordnede produktansvar for det tunge segment i transportbranchen? Så kan denne stilling være den rette for dig…

Nordens største dækimportør


NDI Group A/S er Skandinaviens største udbyder af dæk, fælge og dertil relaterede produkter. Koncernens salgssetup har været igennem en større omstrukturering og er nu samlet under et. Du bliver salgschef for erhvervssegmentet last, bus og truck, og du skal i rollen fastholde og udvikle erhvervssalget for både engros og detail – for NDI Group A/S samt Super Dæk Service.

Som salgschef for last-, bus- og trucksegmentet kommer du til at arbejde strategisk med følgende nøgleopgaver:

  • Ledelse af salgsorganisationens tre medarbejdere
  • Ansvarlig for områdets salgsstrategi, herunder P/L, markedsføring samt budgettering
  • Opsøgende salg til nuværende og potentielle storkunder
  • Planlægge og implementere handlingsplaner for de enkelte kunder i samarbejde med sælgerne
  • Udvikle og styrke salgssamarbejdet på tværs af NDI Group A/S og Super Dæk Service

Du bliver en del af salgsorganisationen på domicilet i Brørup, og du refererer direkte til salgsdirektør, Kasper Thomsen.

Dine salgsindsatser og din salgsledelse skaber mærkbare resultater


Salgsdisciplinen mestrer du til fulde, og du har en fremragende proven track record. Du griber salgsprocessen analytisk an, og du har altid argumenter klar i forhandlingssituationen med nøglekunderne. Kundepleje er dit mantra, og du udvikler salget til eksisterende kunder gennem din relationsskabende tilgang. Forretningen skal tilføres nye salgskanaler og din proaktive approach gør dig stand til at spotte nye salgsmuligheder og derigennem udvikle samt vækste salget.

I spidsen for erhvervssegmentets salgsteam er det nødvendigt, at du har ledelseserfaring på øverst niveau. Sælgerne er fagligt kompetente, og det er derfor vigtigt, at du kan skabe et miljø, der er motiverende og udviklingsorienteret. Du får en nøglerolle i salgssamarbejdet mellem NDI Group A/S og Super Dæk Service. Det trives du i, da du kan være med til at fremme salgssamarbejdet for hele koncernen, og du kan begå dig på alle niveauer internt, såvel som eksternt.

Karrieremæssigt har du arbejdet indgående med opsøgende salg til store nøglekunder indenfor det tunge segment i auto- og transportbranchen, ligesom du har bedrevet ledelse i en større virksomhed med en international profil. De to facetter skal du mestre, da du i samarbejde med salgsorganisationen og dit salgsteam skal løfte og udvikle B2B salget. Du kan dansk på højt niveau og har stærke formidlingsevner i tale og på skrift. Taler du yderligere sprog, vil det være et plus.

Europæisk dækvirksomhed


NDI Group A/S er en veletableret dansk familieejet virksomhed, der har mere end 45 års erfaring fra dæk- og hjulbranchen. Virksomheden bygger på stolte værdier såsom kvalitet og værdiskabelse, hvilket koncernen fortsat vokser på den dag i dag. Du træder ind i en flad organisation med 850 medarbejdere fordelt på 18 kontor- og lagerfaciliteter i hele Skandinavien.

Hos NDI hyldes nyskabelse samt udvikling, og du får aldeles kompetente, engagerede kollegaer, der alle tager et stort ansvar for at yde de bedste løsninger og levere branchens absolut bedste kundeservice. Yderligere om dækselskabet kan findes på deres hjemmeside eller LinkedIn.

Interesseret?


Vil du vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte konsulenten nedenfor. Hos HumanTrust A/S arbejder vi målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til jobbet hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med en ansøgningsfrist.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brørup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brørup

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info
  • Reservedelssælger med teknisk snilde og brancheerf...

    Har du solid erfaring fra autobranchen og styr på salg af reservedele? Kan du hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og tage ansvar fra dag ét? Vi søger en nøglespiller, der kan styrke vores reservede..
    • Sælger
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brørup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brørup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Brørup over tid

Dato Alle jobs som sælgere
2. september 2024 1