Area Sales Manager - Client Acquisition Sales

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Nordic Green Solutions (NGS) søger en dynamisk og kundeorienteret Area Sales Manager til opsøgende salg og rådgivning omkring konsulent- og rådgivningsydelser inden for klimaregnskaber og grøn rapportering, energioptimering og en række andre ydelser inden for grøn omstilling. De primære kundesegmenter er større produktions- og industrivirksomheder, ejendomssektoren, retail-kæder og andre virksomheder med stort energiforbrug og/eller behov for konsulentydelser i forbindelse med grøn omstilling. Ydelserne består både af konkrete tekniske løsninger, analyser og beregninger, finansiering samt projektudvikling og projektledelse.

BAGGRUND
Som en af landets absolut førende leverandører af grønne konsulent- og rådgivningsydelser er NGS's forretningsområde i rivende udvikling, og potentialet bliver kun større de kommende år. For at øge de opsøgende indsatser på Sjælland og Fyn og skabe en støt stigende kundeportefølje søger vi en ny Area Sales Manager med erfaring fra rådgivning og løsningssalg til industri, byggebranche, retail eller andre brancher med højt energiforbrug.

STILLINGEN
Med reference til virksomhedens CCO får du ansvar for den indledende kontakt, gensidige afklaring og aftaleindgåelse overfor nye kundeemner i distrikt Sjælland, Fyn og Øerne.

Hovedfokus er større projekter inden for energi og bæredyghed, hvor salgsprocessen kan strække sig over flere måneder. Samtidig skal du også sælge og rådgive om mere standardiserede ydelser bl.a. i forbindelse med klimaregnskaber, ESG-rapportering og tilskudsydelser inden for grøn omstilling. Projektbeskrivelser, tekniske specifikationer og andre mere detaljerede dele af kontrakterne vil blive udarbejdet i samarbejde med teknisk kompetente kolleger fra delivery-afdelingen, som overtager kundekontakten når kontrakten er på plads, og står for selve projektgennemførelsen og alle leverancer.

Du skal især fokusere på løbende udvidelse af kundeporteføljen, og derfor arbejde fokuseret og proaktivt med at konvertere netværk og leads til nye kunder. Hovedkontoret vil løbende supportere med bl.a. relevante leads via marketing automation, marketingindsatser og tæt sparring. Du skal samtidig selvstændigt identificere potentielle kunder gennem forskellige kanaler såsom netværk og sociale medier og derfor er det en klar fordel, hvis du fra start har et relevant netværk at tage afsæt i.

En stor del af kundedialogen er udpræget løsningssalg, hvor fokus er på at finde de ydelser, som giver størst værdi for kunden. Ofte er det en forudsætning for succes, at du kan spotte og italesætte relevante indsatsområder hos den enkelte kunde og hjælpe kunden med at forstå potentialerne i de konkrete situationer. Du skal samtidig kunne mål- og rammesætte projektet sammen med kunden bl.a. ved at forholde kundens investering af tid, økonomi og ressourcer til det konkrete udbytte for kundens virksomhed og markedsmuligheder. Dette vil ofte ske i samarbejde med en konsulent fra delivery-afdelingen, som har dyb faglig indsigt i det aktuelle fagområde.

I andre situationer vil du komme med løsningen på aktuelle udfordringer for kunden. Det kan bl.a. være i forbindelse med ESG-rapportering og klimaregnskaber, som i stigende grad bliver en basal "license to operate" for europæiske virksomheder. Vidensniveauet i mange virksomheder er fortsat relativt lavt, og derfor er der massiv efterspørgsel på rådgivningsydelser inden for "grøn rapportering".

KANDIDATEN
Vi leder efter en kandidat med en god track record inden for løsningsorienteret salg og meget gerne et etableret netværk i relevante industrier som f.eks. fødevarer, ingredienser, pharma, byggematerialer eller fra andre energitunge brancher.

Der lægges bl.a. vægt på, at du:

  • Har erfaring med opsøgende salg og rådgivning til målgruppen.
  • Har god teknisk forståelse og kan gennemføre løsningssalg af komplekse rådgivningsydelser.
  • Er en selvstændig, opsøgende og resultatorienteret sælgertype, som motiveres af nysalg, markedsudvikling og vækst.
  • Er en god kommunikator og relationsbygger og kan begå dig på alle niveauer i kundens virksomhed.
  • Har en kreativ og nytænkende tilgang, som gør dig i stand til at spotte nye salgsmuligheder både hos potentielle og eksisterende kunder.
  • Er struktureret og systematisk i dit arbejde og evner at prioritere kundetyper, indsatsområder og din egen tid optimalt i forhold til den mest effektive udvidelse af kundeporteføljen.
  • Trives i en ekspansiv vækstvirksomhed med årlige vækstrater på +50% og en heraf følgende høj skaleringsfaktor både af organisation, ydelser, kunder/marked og interne processer.
  • Motiveres af at være med til at drive den grønne omstilling i industrien.
  • Taler og skriver dansk fejlfrit og begår dig problemfrit på engelsk samt er vant til at bruge relevant IT og CRM som en del af dit arbejde.

Du kan bl.a. have erfaring med salg af rådgivningsydelser indenfor energioptimering og bæredygtighed, men du kan også have et mere teknisk afsæt f.eks. fra salg af automationsløsninger, procesoptimering, energiløsninger, ventilation og lignende. Eller du kan have en helt tredje indfaldsvinkel hvor fokus er miljø, klima og grøn omstilling.

Som person er du både en opsøgende, energisk og resultatorienteret sælgertype, en struktureret og detaljeret planlægger af dine egne indsatser og en kompetent og seriøs rådgiver i kundedialogen.

Du arbejder selvstændigt og målrettet og trives i en rolle, hvor du arbejder ud fra hjemmekontor og har en stor del af din kommunikation med kolleger via telefon, teams og mail. Du er samtidig en udpræget holdspiller, som deler viden, information, kontakter mv. med dine kolleger, og altid har fokus på, hvad der tjener de fælles mål og interesser bedst muligt.

Endeligt er det vigtigt, at du helhjertet kan identificere dig med vores kultur og værdier, hvor ekstremt høje ambitioner går hånd i hånd med trivsel, humor, engagement og ordentlighed.

LØN O.A.
Lønmodel: Fast løn og pension samt en attraktiv provisionsordning.
Bopæl: Sjælland eller Fyn.
Bil efter nærmere aftale.

CV og ansøgning
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

NGS
Nordic Green Solutions er industriens insourcing partner på energi og ressourcespild. Virksomheden er blandt landets førende leverandører af konsulent- og rådgivningsydelser inden for grøn omstilling, klimaregnskaber, energiprojekter, energioptimering og en række andre bæredygtighedstiltag. De primære ydelser og leverancer er konkrete tekniske løsninger, analyser og beregninger, finansiering samt projektudvikling og projektledelse.

Virksomheden har pt. ca. 45 medarbejdere, hvoraf størstedelen er aktive i rådgivningsafdelingen, som står for alle ydelser og leverancer til kunder inden for bl.a. procesindustri, produktion, detail og finans. Der er kontorer i Silkeborg, Esbjerg og Odense samt mindre lokationer i Kbh. og Hamborg.

Læs mere på ngs.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger

Lignende jobs

  • Sælger i Silkeborg

    Fri kontakt
    Har du teknisk forståelse og dygtig til at sælge business to business? Motiveres du af at opsøge nye kunder og samtidig tænke udvikling af eksisterende portefølje? Kan du leverer kompetent og teknisk rådgivning inden for kalibreringsområdet? Så kan du være den rette til dette job. Trescal.
    • Sælger
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Sælger i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til luftforandring? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Sælger
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Fri kontakt
    Account Manager til fibernet løsninger. Job-id: 4668-4020. Trives du med at opsøge nye kunder og kan du lide at køre i bil på Sjælland? Er du god til at booke og afholde møder med bestyrelse eller administrator i boligforeninger?
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sælger i Hobro

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 9500 Hobro
    • Sælger
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som sælgere
5. juli 2024 2123
4. juli 2024 2103
3. juli 2024 2084
2. juli 2024 2101
1. juli 2024 2108
30. juni 2024 2206
29. juni 2024 2213
28. juni 2024 2226
27. juni 2024 2227
26. juni 2024 2249
25. juni 2024 2239
24. juni 2024 2279
23. juni 2024 2284
22. juni 2024 2282
21. juni 2024 2299
20. juni 2024 2288
19. juni 2024 2301
18. juni 2024 2257
17. juni 2024 2268
16. juni 2024 2200
15. juni 2024 2274
14. juni 2024 2287
13. juni 2024 2294
12. juni 2024 2271
11. juni 2024 2258
10. juni 2024 2240
9. juni 2024 2262
8. juni 2024 2268
7. juni 2024 2227
6. juni 2024 2284
5. juni 2024 2250