Rekrutteringsfirma

Area Sales Manager – Sjælland/Fyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Area Sales Manager – Sjælland/Fyn



Würth Elektronik



Brænder du for teknisk salg? Og vil du være en vigtig brik i en fortsat vækstrejse?

Würth Elektronik’s Skandinaviske afdeling er hastig vækst og for at udnytte det enorme markedspotentiale, er virksomheden nu på udkig efter en Area Sales Manager med ansvar for Sjælland og Fyn. Kunderne er alle virksomheder som bruger elektromekaniske komponenter – fra de helt store industrivirksomheder til mindre produktionsvirksomheder. Würth Elektronik har et højt serviceniveau og de professionelle sælgere er meget aktive ude ved kunderne for at sikre, at Würth’s komponenter indgår allerede i udviklingsfasen.

Din arbejdsdag starter som udgangspunkt fra dit hjemmekontor, hvorfra du også håndterer planlægning af salgsmøder, opfølgning og koordinering. Dialogen med kundens udviklere tager du hos kunderne og da leadtime for salget er langt, skal der hele tiden nye relevante møder og projekter i kalenderen.

Dine primære opgaver er:

  • At udvikle salget af Würth Elektronik’s elektromekaniske komponenter – f.eks. stik og konnektorer, assembly teknik, trykknapper
  • At identificere nye kundeemner og øge den eksisterende kundebase gennem et højt aktivitetsniveau med kundemøder, tilbud og vareprøver
  • At udvikle og vedligeholde eksisterende kunderelationer på Sjælland og Fyn, både strategisk og taktisk i samarbejde med vores interne salgsfunktion, og vores field application engineers
  • At fremhæve særlige produktegenskaber baseret på egne analyser af kundernes applikationer ved at anvende teknisk viden om produkterne og deres muligheder
  • At øge egen viden gennem teknisk produkttræning – komponenter og anvendelsesmuligheder
  • At supportere kunderne og svare på spørgsmål om produkter. Herunder priser og tilgængelighed

Stærkt salgsgen og teknisk erfaring


Du trives med ansvar og kan planlægge din indsats, så du udnytter din tid bedst muligt. Du har det allerbedst ude hos kunderne, hvor din åbne, positive og professionelle tilgang automatisk gør dig vellidt. Troværdighed og fokus på at realisere dine målsætninger er nogle af dine stærkeste værdier og med din store indsats samt tekniske indsigt, formår du at udnytte de store muligheder, der er for at vækste salget og udvide markedsandelene i distriktet.

På dine kundebesøg fremstår du professionel og teknisk kompetent med stor forståelse for din egen og den enkelte kundes tid. Du overholder altid deadlines og leveringsfrister.

Du har sandsynligvis en teknisk baggrund, men har bevæget dig ud i salgsrollen fordi du elsker salg, markedsudvikling og smagen af succes. At du kan kombinere din tekniske viden med en masse kundemøder og salgsaktiviteter, passer godt til din væremåde.

Du kommer nok fra en lignende stilling med stort fokus på B2B produktsalg og salgsudvikling, hvor du med succes har udviklet og fastholdt nye kunder såvel som eksisterende kunder. Har du erfaring med elektromekaniske komponenter og/eller design-in salg, er dette er fordel.

Store muligheder i en moderne international virksomhed med lokalt fokus


Vi tilbyder en salgsstilling med stor handlefrihed, hvor du selv kan planlægge og forme din succes. Du bliver en del af en meget stærk global virksomhed hvor udvikling – både personlig og på produktsiden, er i højsædet. Hos kunderne kommer du helt ind i hjertet af deres udviklingsafdelinger og får mulighed for påvirke tekniske stærke beslutningstagere.

Du får en meget grundig introduktion til både firmaet, kunderne og produkterne. I den første periode er der et tæt samarbejde med den danske salgschef for at sikre en god indsigt i dagligdagen, processer og de små tricks. Du vil også hurtigt få en stor intern kontaktflade med bl.a. produkttemaet i hovedkvarteret i Tyskland og med de mere end 800 sælgere på verdensplan.

”Würth Elektronik’s Skandinaviske afdeling er en lille sammentømret enhed hvor alle kender alle og arbejder tæt sammen. Vi trives med at arbejde selvstændigt, men nyder også vores hyppige snakke om alt fra kunder og produkter til mere personlige ting. Der er fantastiske muligheder for at udvikle salget og vi har flotte væksttal år for år. Vi brænder for det vi laver og med højkvalitetsprodukter og en meget stærk global organisation i ryggen, kan vi sammen fortsætte væksten. Vi glæder os til at få vores nye kollega ombord”
Ole Sanggaard Knudsen, Salgschef Danmark, Würth Elektronik

Interesseret?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Kasper Vedsted Andersen på +45 51 70 78 32. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om Würth Elektronik:


Forretningsenheden Würth Elektronik eiSos med hovedkvarter i Sydtyske Waldenburg er en af de førende producenter af elektroniske og elektromekaniske komponenter i Europa og er en af de mest succesfulde forretningsenheder i Würth gruppen.

Würth Elektronik som har mere end 8300 ansatte i 50 lande, producerer og sælger elektroniske og elektromekaniske komponenter, printkort og intelligente systemer. Salgsorganisation er aktiv i hele verden og med 16 produktionsfaciliteter spredt over hele kloden garanteres komplet design-in support og levering af vores komponenter globalt.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Sjælland
Reference:
2115.183
Virksomhed:
Würth Elektronik


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgsingeniør Sjælland

    Salgsingeniør med teknisk baggrund til automationsbranchen Vil du være en del af en solid international vækstvirksomhed, som tilbyder et af de bredeste produktprogrammer til automationsbranchen..
    • Sælger
    • Hele Sjælland
    Få mere info
  • Service Sales Representative - [xxxxx]

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Præstefælledvej i Kastrup Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompet..
    • Sælger
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. september 2024 979
14. september 2024 987
13. september 2024 992
12. september 2024 978
11. september 2024 985
10. september 2024 987
9. september 2024 979
8. september 2024 980
7. september 2024 981
6. september 2024 988
5. september 2024 1005
4. september 2024 1008
3. september 2024 1003
2. september 2024 1005
1. september 2024 968
31. august 2024 1036
30. august 2024 1061
29. august 2024 1068
28. august 2024 1025
27. august 2024 1071
26. august 2024 1081
25. august 2024 1095
24. august 2024 1072
23. august 2024 1082
22. august 2024 1069
21. august 2024 1046
20. august 2024 1061
19. august 2024 1052
18. august 2024 1044
17. august 2024 1026
16. august 2024 1034