Rekrutteringsfirma

Salgskoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Betech A/S er en danskbaseret virksomhed, 100% ejet af den svenske børsnoterede koncern Addtech AB. Betech A/S har sit hovedsæde i Herlev uden for København og sin produktion i Esbjerg med i alt 70 medarbejdere. Virksomheden har speciale i rådgivning, udvikling, produktion og salg til industrien i Danmark og globalt. Betech A/S omsætter for et trecifret millionbeløb.

Rolle

Som Intern Salgskoordinator får du til opgave at betjene Betech’s kunder så de oplever den professionalisme og høje grad af service som virksomheden kendetegnes ved. Du bliver en væsentlig aktør i salgsafdelingen og vil være et koblingspunkt mellem mange interessenter. Du kommer til, med reference til Intern Salgsleder, at indgå i en gruppe på 11 engagerede kolleger, heraf 9 i Herlev og 2 i Bramming, hvor alle sætter service, support og kvalitet højest på dagsordenen.

Opgaver

Opgaverne er mangeartede og i en vis udstrækning administrative:

  • Ordrebehandling af indkomne ordre og kontrol af priser.
  • Opsøgende telefonisk kontakt til kunder og kundeemner.
  • Opfølgning på leverancer til kunder og sikre information.
  • Behandling af kundeforespørgsler og udarbejdelse af tilbud.
  • Fungere som bindeled mellem kunde og eksternt salg.
  • Opdatering af priser, stamdata m.v. i ERP-system (SAP)
  • Samarbejde med eksterne sælgere og ved lejlighed deltage i sambesøg.
  • Behandling og opfølgning på årsaftaler, lagerføringsaftaler m.m.
  • Behandling af reklamationer og andre kundehenvendelser.
  • Diverse ad hoc opgaver knyttet til salg.

Profil:

Som person er du udadvendt, smilende og imødekommen. Du evner at arbejde meget struktureret og kan bevare overblikket i pressede situationer. Du er ikke bange for at stille krav til dine omgivelser og du søger den nødvendige hjælp og indsigt for at løse opgaverne optimalt. Du kan både fordybe dig i opgaverne og arbejde selvstændigt, men er samtidig holdspilleren der anerkender vigtigheden af at man er fælles om at nå i mål.

Du motiveres af at arbejde i et dynamisk miljø hvor det forventes du er parat til tage ansvar for dine opgaver og dit arbejde og så er du omstillingsparat. Du er god til at overholde aftaler og deadlines og du følger opgaverne til dørs. Du har øje for målet uden at miste fokus på detaljen, er proaktiv og dynamisk og du kommunikerer involvererene med dine kolleger.

Kvalifikationer:

Det forventes at du har en solid erfaring med interne salgsopgaver gerne opnået fra en lignende stilling og du evner at håndtere såvel store som små kunder. Din formelle baggrund er ikke afgørende for at komme i betragtning. Du kan være handelsuddannet eller have en teknisk baggrund. Det vigtige er at du har viljen, evnerne og interessen for salg af tekniske produkter og de opgaver der er forbundet med intern salg. Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har et vist materialekendskab og forstår dig på teknisk dokumentation og -tegninger.

Du har endvidere gode forudsætninger for at opbygge og vedligeholde kunderelationer og dit samarbejde med kunderne sker på en struktureret, motiverende og energisk måde. Videre har du en solid kommerciel tilgang til opgaverne og er resultatorienteret.

Efter en grundig oplæring vil du få ansvaret for en kundeportefølje og vil blive deres kontakt ind i Betech. Det kræves derfor at du er en god kommunikator og behersker dansk og engelsk i skrift og tale og kan du begå dig på tysk og vil det være en fordel, men ikke et krav. Endvidere forventer vi du er en erfaren bruger af Office pakken og gerne erfaring med brugen af Excel, ligesom du er fortrolig med ERP systemer.

Du tilbydes:

Du kommer ind i en kapitalstærk virksomhed i en spændende og udfordrende stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Du mødes af en uformel omgangstone fra engagerede og dygtige kolleger og der ligger en plan klar for din tiltræde.

Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, som svarer til dine kvalifikationer. Herudover pensionsordning og sundhedsforsikring.

Sådan søger du:

ERHR Rekruttering forestår denne rekruttering, hvorfor alle henvendelser og ansøgninger skal igennem vores ansøgersystem.

Har du spørgsmål, eller ønsker du noget uddybet, er du velkommen til at kontakte Kim Engmark på 60 22 44 77 eller [email protected]. Søg jobbet via vores ansøgningsformular på www.erhr.dk

Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Herlev

Lignende jobs

  • Sælger i Frederiksberg

    Fri kontakt
    Account Manager til fibernet løsninger. Trives du med at opsøge nye kunder og kan du lide at køre i bil på Sjælland? Er du god til at booke og afholde møder med bestyrelse eller administrator i boligforeninger?
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sælger i Storkøbenhavn

    Er du en erfaren og resultatorienteret sælger med et skarpt øje for forretningsmuligheder? Har du en passion for at skabe vækst og udvikle innovative salgsløsninger? Så er dette din mulighed for at..
    • Sælger
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sælger i København K

    Are you a great communicator who thrives in a dynamic work environment, and are you passionate about renewable energy and solar inverters? Do you want a central role in an international company, th..
    • Sælger
    • København K
    Få mere info
  • Sælger i Ballerup

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som sælgere
10. juli 2024 37
9. juli 2024 37
8. juli 2024 37
7. juli 2024 35
6. juli 2024 36
5. juli 2024 36
4. juli 2024 35
3. juli 2024 35
2. juli 2024 35
1. juli 2024 35
30. juni 2024 36
29. juni 2024 36
28. juni 2024 36
27. juni 2024 32
26. juni 2024 28
25. juni 2024 32
24. juni 2024 33
23. juni 2024 33
22. juni 2024 33
21. juni 2024 33
20. juni 2024 32
19. juni 2024 34
18. juni 2024 33
17. juni 2024 34
16. juni 2024 33
15. juni 2024 34
14. juni 2024 34
13. juni 2024 35
12. juni 2024 35
11. juni 2024 35
10. juni 2024 35