Regional Sales Manager, Midt-/Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Jobbet
Carlsberg Danmark On Trade servicerer ca. 12.000 kunder indenfor restaurationer, barer, diskoteker, forlystelsesparker, hoteller, kantiner, Quick Service Restauranter etc.

On Trade er kendetegnet ved at være et udfordrende og spændende område af Carlsberg Danmarks organisation. Med Carlsberg Danmarks stærke brands i ryggen og et team bestående af kompetente Area Managers har du muligheden for at skabe resultater gennem udvikling og vækst i vores kernekategorier.

On Trade søger en Regional Sales Manager til Midt- og Nordjylland, som kan være med til at drive On Trades mange aktiviteter. Du bliver en del af et velfungerende team og kommer til at samarbejde med Danmarks mest professionelle salgsorganisation indenfor On Trade.

Stillingen har reference til On Trade Field Sales Director.

Dine ansvarsområder
Dine primære ansvarsområder er opnåelse af salgsbudget, indtjeningsbudget, overholdelse af omkostningsbudget og udvikling af dit team igennem vores excellence koncepter for eksekvering og ways of working. Det vil ligeledes være afgørende, at du kan sikre den fortsatte udvikling og implementering af vores mange digitale tiltag.

Succeskriterierne er fokus på optimal udnyttelse af regionens ressourcer og effektiv eksekvering af Carlsberg Danmarks strategi i tæt samarbejde med dine Area Managers. Derudover tværorganisatorisk samarbejde med de øvrige afdelinger i On Trade.

Du sikrer, at dit team vinder ”sandhedens øjeblik” igennem professionelle sambesøg, motiverende coaching og skarp opfølgning. Samtidig har du fokus på, at kunder og forbrugere ALTID er i centrum ved eksekvering af aktivitetsplaner.

Da vi beskæftiger os med kunder med forskellige åbningstider, skal du forvente, at der vil være aktiviteter udenfor en normal arbejdsuge. Endvidere vil møder i København kræve en del overnatninger.

Dine kvalifikationer

  • Du har solid erfaring med salg af mærkevarer og har i tidligere jobs opnået gode økonomiske og ledelsesmæssige resultater
  • Du kommer med et tydeligt fokus på vækst, og kan tranformere dette til handling i team og unit
  • Du har stærke lederevner og har gerne erfaring med distanceledelse
  • Du har en stærk strategisk samt kommerciel forståelse
  • Det er en fordel med indgående kendskab til On Trade kanalen, men det er ikke et krav
  • Du skal som udgangspunkt være bosat i Århus området

Som person er du fleksibel og udadvendt og sætter pris på en omskiftelig og ofte hektisk hverdag. Du har et godt overblik og en struktureret tilgang til dit arbejde. Du er en holdspiller og det er afgørende, at du sætter dine Area Managers opgaver og prioriteringer øverst på dagsordenen. Du er handlekraftig, resultatorienteret og i stand til at træffe de rigtige beslutninger. Du trives i en performancekultur, hvor udvikling og feedback er en vigtig del af hverdagen.

At arbejde hos Carlsberg Danmark
Du bliver en del af en virksomhed med en unik historie og en stærk kultur – og en virksomhed i udvikling med fokus på ambitiøse målsætninger, hvor vi også tager ansvar for omverden med vores strategi for bæredygtighed, Together Towards ZERO. Tonen er uformel og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Vi stiller krav til dig og din indsats - og tilbyder samtidig gode karrieremuligheder, både nationalt og internationalt hos Carlsberg.

Kig med her og få et indblik i vores fantastiske arbejdsplads!

Interesseret?
Så send din ansøgning inkl. CV til os online. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Field Sales Director Benny Poulsen på 2069 2220.

Ansøgningsfristen er den 6. september 2019. Vi holder samtaler løbende.

Carlsberg, Tuborg, Somersby og Coca-Cola. Carlsberg står bag nogle af Danmarks stærkeste mærkevarer og kvalitetsprodukter, som vi leverer til flere end 20.000 kunder i Danmark. Vi er stærkt forankret i både Carlsbergs unikke historie og en moderne vinderkultur, hvor vi med udgangspunkt i vores kunder og forbrugeres behov til stadighed forsøger at optimere vores fælles mål. Vi vil gerne skabe positive oplevelser og bidrage til nydelse, stemning og godt samvær.

Carlsberg i Danmark en del af Carlsberg Group, som med mere end 41.000 medarbejdere verden over er den fjerdestørste bryggerigruppe i verden og sælger produkter på over 150 markeder. Læs mere på http://www.carlsbergdanmark.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Telemarketing Consultant (studiemedhjælper)

    Er du vores nye Telemarketing Student Worker?Vi er i fortsat vækst og søger derfor yderligere to studentermedhjælpere til vores telemarketing-afdeling, der ikke er bange for at gribe telefonen og..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus N Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsmedhjælper (weekend) - Renault

    Vi søger lige nu en energisk og serviceminded salgsmedhjælper til at hjælpe til i weekenderne i vores Renault-showroom i Aarhus. Afdelingen er autoriseret forhandler af Renault, Dacia og XPENG. Sal..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som sælgere
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 10
2. september 2024 10
1. september 2024 3
31. august 2024 5
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 2
27. august 2024 7
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6