Natur-Drogeriet søger en salgsbackup med ambitioner om at blive KAM

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørning

Er du skarp til salg og relationsskabelse til kunder? Er du serviceminded helt ud i fingerspidserne, og giver det dig energi at hjælpe kunder? Vil du være en del af en spændende branche, som gør en forskel for andre? Så er du muligvis vores nye kollega til et barselsvikariat i 15 mdr. med mulighed for fastansættelse! Natur-Drogeriet er Danmarks ældste helsekostproducent. Vi er i gang med en spændende vækstrejse bl.a. mod internationale markeder. Vores skønne kollega skal på barsel, og vi søger derfor en ny kollega, som kan varetage hendes hybridfunktion mellem Key Account Manager og salgsbackup. For den rette kandidat, vil der være mulighed for en fastansættelse efter barselsvikariatets udløb.

Der venter dig en spændende stilling som salgsbackup med mange Key Account opgaver, hvor du får det daglige ansvar for alle vores salgsopgaver sammen med en assistent. Din opgaveportefølje kommer bl.a. til at omfatte:

  • Planlægning og deltagelse i årsaftaler og rabataftaler
  • Kampagneplanlægning
  • Oprettelse og vedligeholdelse af prislister
  • Vareindmeldelser til forhandlere
  • Daglig kontakt med forhandlere inkl. produktinfo
  • Vedligeholde produktdata og -fotos på hjemmesiden
  • Vedligeholde kundedata i systemer
  • Behandling af reklamationer og returvarer
  • Ordrehåndtering og fakturering
  • Besvarelse af kundehenvendelser på telefon og mail
  • Diverse ad hoc-opgaver

Hvem er du? Du har nogle års erfaring inden for retail – gerne fra en lignende stilling. Derudover vil det være et plus, hvis du har erfaring med salg af helsekost og fødevarer. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende, men sandsynligvis har du en kommerciel uddannelse. Sprogligt behersker du dansk og engelsk flydende i både skrift og tale, og kan du tysk og/eller har forståelse for Norsk og Svensk, vil det være en fordel. Du er dygtig til at arbejde i hele Office-pakken, og har let ved at tilegne dig nye systemer.

Som person er du imødekommende og serviceminded, og det falder dig derfor naturligt at arbejde kundeorienteret med blik for at skabe værdifulde og langvarige relationer til kunder. Du arbejder struktureret med sans for detaljen, og du har flair for det administrative arbejde - alt imens du bevarer et højt arbejdstempo. Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst, samtidig med at du forstår at prioritere dine opgaver, og du er ikke bange for at yde en ekstra indsats, når dette kræves. Du er selvmotiverende og selvstændig, men har også respekt for de aftalte rammer, der er lavet i fællesskab. Og vigtigst af alt, så har du masser af humor og trives i et uformelt miljø, hvor alle hjælper hinanden på tværs af organisationen.

Hvem er vi? Natur-Drogeriet er en moderne helsekostvirksomhed med stolte traditioner, beliggende i Hørning mellem Aarhus og Skanderborg. Natur-Drogeriet er familieejet - nu i "tredje" generation - og beskæftiger knap 50 kvalitetsbevidste og engagerede medarbejdere. Vores fælles mission er at fremme folkesundheden. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med en flad struktur, og du bliver en del af vores ”familie”. Vi har alle forskellige baggrunde, og det bliver inddraget aktivt, når beslutninger skal nuanceres. Du får derfor et stærkt, fagligt fællesskab og et udviklende arbejdsmiljø. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside og sociale medier.

Vil du være en del af ”familien”? Send os din ansøgning og CV ved at trykke på "ANSØG" herunder senest den 13. juni 2021. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test. Der er planlagt samtaler den 16. og den 22. juni 2021.

Lønnen fastsættes ud fra dine kvalifikationer og tiltrædelsen vil være 1. august 2021.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte:



Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørning.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hørning
  • Søndag den 13. juni 2021

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Telemarketing Consultant (studiemedhjælper)

    Er du vores nye Telemarketing Student Worker?Vi er i fortsat vækst og søger derfor yderligere to studentermedhjælpere til vores telemarketing-afdeling, der ikke er bange for at gribe telefonen og..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus N Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsmedhjælper (weekend) - Renault

    Vi søger lige nu en energisk og serviceminded salgsmedhjælper til at hjælpe til i weekenderne i vores Renault-showroom i Aarhus. Afdelingen er autoriseret forhandler af Renault, Dacia og XPENG. Sal..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hørning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hørning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hørning over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1