Erfaren salgskoordinator søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hornslet

Vi har travlt hos refurb ITAD Services og søger derfor en salgskoordinator til vores ITAD afdeling. Drømmer du om en travl, men spændende hverdag, hvor du er i daglig kontakt med nogle af landets dygtigste IT-professionelle? Ønsker du at bidrage til en mere bæredygtig IT-branche ved at fremme genbrug og cirkulær økonomi? Er du struktureret, kvalitetsbevidst og ordentlig? Så er det dig vi mangler!

Om refurb ITAD Services

refurb køber og sælger brugte computere, tablets og smartphones – og er blandt de førende refurbishere i Norden. Vi arbejder i refurb ITAD Services med IT Asset Disposition, som er de serviceydelser, der er forbundet med opkøb, logistik, datasletning, miljøbehandling og videresalg af brugt IT. Du bliver en del af et team med 6 kolleger, der primært arbejder i KAM funktioner, og som du får en understøttende rolle i forhold til. I refurb ITAD Services har vi ansvar for rådgivning, salg, kundeservice, ordrebehandling, opfølgning og support af de større BtB og offentlige kunder vi samarbejder med.

Dine opgaver

Din primære opgave vil være at give vores kunder en tryg og professionel oplevelse med at handle hos refurb. Ved at servicere og opbygge professionelle relationer til vores kunder – specielt i Danmark – og understøtte de Kundeansvarlige på teamet, bliver du det bindeled, der sikrer kvalitet i leverancen.

  • Ordrebehandling og salgsopfølgning.
  • Rapportering, ordreopgørelser og fakturering
  • Løbende vedligehold af kundedata, CRM system og dokumentstyring
  • Backoffice funktioner til support af Kundeansvarlige
  • Logistikstyring, kvalitetssikring og processtyring
  • Daglig og tæt kontakt med lager, logistik, produktion, miljø- og kvalitet, samt økonomi.

Et alsidigt og krævende job med gode udfordringer og gode kolleger i et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i organisationen både stabsfunktioner og kommercielle, hvor evnen til at skabe gode relationer, have overblik og skabe struktur for dig selv og andre er afgørende.

Din profil

  • Du har minimum 3 års erfaring med kundeservice, ordrebehandling og intern salgssupport.
  • Du har erfaring med ERP og CRM systemer og har gode MS Excel kundskaber
  • Du har erfaring med logistik eller shipping
  • Du bevarer overblikket, selvom det går stærkt. Men formår også at gå i dybden.
  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og målrettet på at skabe kvalitet.
  • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Du kan bidrage konstruktivt til et positivt og spændende arbejdsmiljø.

Vigtigst af alt er det, at du ordentlig og ansvarlig, da det er en vigtig værdi for os og vores kunder.

Om stillingen
refurb A/S er en spændende virksomhed med dygtige og erfarne medarbejdere. Vi tilbyder dig frihed under ansvar, gode ansættelsesvilkår og løn efter kvalifikationer.

Stillingen er i udgangspunktet en fuldtids funktionærstilling med arbejdssted på vores hovedkontor i Hornslet nord for Aarhus.

Ansøgning
For at komme i betragtning til stillingen skal du sende en motiveret ansøgning med relevant dokumentation for kvalifikationer, samt minimum én reference fra tidligere ansættelse i lignende stilling.

Ansøgningen sendes på mail til [email protected]. Marker mailen med ”Salgskoordinator til ITAD Services” i emnefeltet.

Vi opfordrer alle til at søge stillingen. Uanset alder, køn, etnisk baggrund, fritidsinteresser og hvad der ellers er med til at gøre dig til den du er, så vil vi gerne høre om dig og dine kvaliteter.

Ønsker du yderligere information om jobbet er du velkommen til at kontakte Indkøbsdirektør Martin Bjørn Mikkelsen tlf. 38413702.

refurb A/S

refurb A/S er en cirkulær økonomisk IT-virksomhed, der arbejder struktureret med at gøre genbrug til et bedre alternativ end nyt ved at fokusere på 3 bundlinjer; forretning, miljø og socialt ansvar. Vi fokuserer gennem genbrug og social ansvarlighed særligt på FN´s verdensmål 8 og 12. Virksomheden er etableret i 2008 og har i dag 55 ansatte, hvoraf 20% er ansat fra en position på kanten af arbejdsmarkedet. Vi er ISO 9001, ISO 14001 og ISO 27001 certificeret og Børsen Gazelle vinder i 2019 og 2020. Dagligt sikrer vi genbrug af mere end 300 computere, tablets og smartphones. refurb opkøber brugt og udfaset IT fra større virksomheder, samt kommuner og andre offentlige institutioner. Det brugte udstyr gøres salgbart og videresælges via erhvervssalg og webshops i Danmark, Norge og Sverige. refurb er en ambitiøs virksomhed, der vil lykkes med at gøre en forskel for kunder, medarbejdere og miljøet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hornslet.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hornslet
  • Fredag den 31. december 2021

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Telemarketing Consultant (studiemedhjælper)

    Er du vores nye Telemarketing Student Worker?Vi er i fortsat vækst og søger derfor yderligere to studentermedhjælpere til vores telemarketing-afdeling, der ikke er bange for at gribe telefonen og..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Paludan Müllers Vej i Aarhus N Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsmedhjælper (weekend) - Renault

    Vi søger lige nu en energisk og serviceminded salgsmedhjælper til at hjælpe til i weekenderne i vores Renault-showroom i Aarhus. Afdelingen er autoriseret forhandler af Renault, Dacia og XPENG. Sal..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hornslet

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hornslet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hornslet over tid

Dato Alle jobs som sælgere
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4