Rekrutteringsfirma

Area Sales Manager - Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Brænder du for teknik, innovation og high-end produkter, og motiveres du af at vejlede indenfor fremtidens standarder? Evner du at arbejde med hele salgsprocessen fra teknisk afklaring til implementering af den endelige løsning, og trives du i rollen, der hele tiden er på forkant med tidens tekniske tendenser? Så er det muligvis dig, vi søger.

Vores kunde TROX Danmark A/S har travlt, og kunderne efterspørger deres høje kompetence inden for produktudvikling og vejledning, hvorfor vi søger en kompetent og projektorienteret Area Sales Manager til Sjælland. Du skal i rollen arbejde resultatorienteret i spændfeltet mellem kunde og teknik med fokus på salget ud mod rådgivende ingeniører, hoved-entreprenører og ventilationsvirksomheder – dertil kommer et øget fokus på segmenterne Pharma og Bioteknik.

Der er tale om en stilling, der stiller krav til din proaktivitet, ansvarlighed samt din evne til at kombinere din tekniske viden med en kommerciel tilgang, og for den rette kandidat er der store muligheder for personlig udvikling og ansvar.

TROX er en global leder inden for udvikling, produktion og salg af komponenter, enheder og systemer til ventilation og aircondition af rum. Med 34 datterselskaber i 29 lande på fem kontinenter, 20 produktionsfaciliteter og importører og repræsentanter er TROX til stede i over 70 lande. I øjeblikket har TROX GROUP omkring 4.600 ansatte på verdensplan og genererer en omsætning på omkring EUR 600 mio.

Du kan læse mere om TROX og TROX Danmark A/S på www.trox.dk

Jobbeskrivelse:

Med reference til den danske ledelse, og med udgangspunkt fra din egen adresse, bliver du nøgleperson for salg af high-end produktporteføljen inden for tekniske systemløsninger til brug ved den professionelle ventilationsentreprenør – herunder aggregater og komponenter ofte til brug i Pharma og Bioteknik industrien på Sjælland.

Du bliver ansvarlig for hele salgsprocessen fra opsøgende salg til vedligehold af eksisterende kunder - dette i tæt samarbejde med resten af virksomheden og med solid backup fra den interne organisation.

Du bliver bindeled mellem kunde og teknik og skal i den forbindelse være kundens sparringspartner og sikre kontinuerlig afklaring på tekniske specifikationer. Der er tale om en selvstændig og krævende rolle, der udover din tekniske forståelse, stiller store krav til dine kommunikative evner, da samspillet med dine kunder og kolleger er altafgørende for succes.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Agere teknisk sparringspartner og bindeled mellem kunderne og TROX
  • Etablere og bevare gode kunderelationer
  • Vedligehold og mersalg til eksisterende kunder
  • Ansvarlig for aktivitetsplan og opnåelse af salgsbudget – herunder aktiv deltagelse i løbende udvikling af relevante KPI´er
  • Ansvarlig for udbygning af kundeporteføljen – herunder afdækning af distriktet for potentiale for derefter selv at varetage de nødvendige salgsfremmende aktiviteter
  • Aktiv deltagelse i salgsrelaterede kampagner – herunder udstillinger, seminarer og messer
  • Forestå tekniske kundearrangementer

Din baggrund:

Stillingen kræver solid kommerciel forståelse i kombination med teknisk indsigt og nysgerrighed. Der stilles krav til din selvstændighed og professionalisme, da din opgave er at sikre den nødvendige fremdrift gennem langsigtede strategiske salgsindsatser, entreprenørånd og operationelle daglige handlinger.

Din gennemslagskraft, naturlige troværdighed og dit smittende engagement giver kunderne lyst til at være en del af virksomhedens fremtidige vækst. Dine personlige kompetencer i kombination med dine faglige kompetencer er derfor altafgørende for succes i jobbet.
Vi forventer følgende:
  • Du har en teknisk baggrund kombineret med solid erfaring med teknisk B2B løsningssalg – erfaring med projektsalg mod Pharma eller Bioteknik industrien er en klar fordel
  • Du har gerne erfaring med ventilation og et indgående kendskab til ventilationsbranchen
  • Du er innovativ og motiveres af at arbejde med høje standarder og langsigtede løsninger
  • Du har leveret markante og beviselige salgsresultater gennem værdibaseret salg
  • Du er struktureret og analytisk I din tilgang til planlægning, opfølgning samt segmentering
  • Du har solid forretningsforståelse og forståelse for kundernes værdikæde
  • Du er professionel og en dygtig kommunikator, der kan agere på alle niveauer i en organisation
  • Du er hurtig-opfattende og handlekraftig
  • Du taler og skriver dansk og engelsk

TROX Danmark A/S tilbyder:

Du bliver en del af en markedsledende, solid international virksomhed med en dynamisk dansk organisation, hvor professionalisme og fleksibilitet er nøgleord i samtlige roller. Du tilbydes et job med attraktive løn- og ansættelsesvilkår, hvor du vil få stor mulighed for at præge din egen hverdag og fremtidige udvikling.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller
Frank Richard Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Horsens

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salesforce Technical Architect

    Are you ready to step into a Company with a vision to be the Global Leader of Sustainable Energy Solutions and take on an important role as Salesforce Technical Architect? Digital Solutions & D..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Salgsrådgiver til SKODA Højbjerg- en del af Semler...

    Kickstart din karriere hos SKODA – hvor hver dag er en ny mulighed for at sælge drømme på fire hjul og skabe uforglemmelige kundeoplevelser. Er du klar til at finde din plads i vores dynamiske team..
    • Sælger
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Salgsrådgiverelev til Semler Mobility Højbjerg

    Har du en forkærlighed for biler og en passion for at sælge? Og har du lyst til at tage din handelsuddannelse hos os og blive en del af én af bilbranchens største virksomheder? Hvis du kan se d..
    • Sælger
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som sælgere
2. oktober 2024 12
1. oktober 2024 12
30. september 2024 13
29. september 2024 12
28. september 2024 13
27. september 2024 13
26. september 2024 13
25. september 2024 15
24. september 2024 14
23. september 2024 14
22. september 2024 14
21. september 2024 13
20. september 2024 12
19. september 2024 12
18. september 2024 13
17. september 2024 13
16. september 2024 13
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 11
7. september 2024 12
6. september 2024 11
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 10
2. september 2024 10