Bliv specialist i at sælge content marketing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Som sælgende projektleder starter du hvert kvartal med dybdegående research om et relevant emne og aktuelle trends inden for en udvalgt branche. Du skal bl.a. identificere de vigtigste influencers og eksperter samt sikre de mest optimale distributionskanaler. Når kampagnen bagefter skal finansieres, handler det om at pitche kampagnen og sælge vores produkter til de rigtige kunder. For at opnå succes med salgsprocessen er det altafgørende, at du har en grundig forståelse for kundernes behov og formår at identificere, hvilke produkter i vores content marketing-portefølje, der bedst matcher de målsætninger, kunden har for deltagelse i kampagnen. Det vil derfor være din primære opgave at rådgive kunden i vores forskellige løsninger gennem tæt telefonisk dialog.

I de sidste uger af kampagneforløbet skal du i samarbejde med vores redaktionelle team sikre, at alle journalister, videoproducenter og grafiske designere har skabt et redaktionelt fokus i overensstemmelse med kampagnens formål og dine kunders forventninger.

MEDIAPLANETKULTUREN

Vi elsker spænding, og vi får tingene til at ske – hellere før end siden. Vi giver os altid 110% for at kunne fejre succesen på målstregen. Succes for os er, når du som sælgende projektleder tager ansvar, tager initiativ og stræber efter professionel udvikling og tilfredse kunder. Vi elsker at knokle, men vi elsker også at fejre gode resultater og holdånd.

Hos Mediaplanet ved vi, at livet er kedeligt uden kollegaer, du kan dele både medgang og modgang med. Derfor fremmer vi et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og gode sociale relationer er øverst på dagsordenen. Hvis du arbejder hårdt og præsterer, vil vi gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig til tops. Årsagen er ganske enkel: Hvis du er glad hos Mediaplanet, skaber vi sammen det bedste resultat for alle parter.

HVAD FORVENTER VI?

Vi forventer ikke, at du er andet eller andre end dig selv, men der er alligevel egenskaber, som, vi mener, kan være med til at skabe glade og tilfredse kunder. Det er f.eks. evnerne til at håndtere ansvar og arbejde i et team. Vi leder efter profiler, som stræber efter at overgå egne og andres resultater og som er villig til at yde en ekstra indsats. Mediaplanet skal være et sjovt sted at arbejde, og for at få det til at lykkes, skal vi, såvel som dem, der arbejder her, være positive rollemodeller.

Det, vi kan tilbyde retur, er smil fra alle dine kollegaer, gode udviklingsmuligheder, samt at give dig redskaber til at skabe og sælge god content marketing, så du kontinuerligt udvikler dine evner i at sælge dine egne idéer.

Vi tilbyder et arbejde med en fast grundløn, samt mulighed for god provision.

FØLGENDE VIL – MÅSKE – VÆRE EN FORDEL

  • Salgserfaring.
  • Du er indstillet på, at telefonen er dit bedste salgsredskab/værktøj.
  • Idérig og kreativ, da det er dine egne redaktionelle ideer, som kunderne køber.
  • Du får os til at grine.
  • Erfaring med at arbejde i et dynamisk miljø.
  • Trives i at arbejde i et ungt miljø.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København K
  • Mandag den 30. september 2019

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Førende nordisk optik-kæde åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Telefundraiser i [xxxxx]

    Vi søger en engageret telefundraiser til 25 timer om ugen, som vil hjælpe os med at skabe en positiv forandring. Uanset om du er 18 eller 56 år, og uanset om du har erfaring eller ej, så er din vil..
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sales agent søges til 3´s privatmarked, København ...

    Vi søger nye kollegaer der har lyst til at arbejde med mennesker og salg. Det er vores mål at du udvikler dig som sælger, hvor du via telefonen ringer til eksisterende kunder eller nye kunder via L..
    • Sælger
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i København K over tid

Dato Alle jobs som sælgere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0