Salgselev til butik i Fields

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København S

Vi søger en ny salgselev til Fields- opstart i oktober 2020!


"Jeg elsker lingeri, og jeg føler ikke, jeg er på arbejde men på shoppetur. Og det er så fedt, når jeg har fundet det helt rigtige til en kunde, som går glad ud af butikken,' fortæller 20-årige salgselev Naja Pedersen. Hun har en HG basis og glæder sig til at tage imod nye elever.

  • Vil du begynde en 2-årig elevuddannelse, hvor du både sælger lingeriprodukter i butikken og deltager i lærerige skoleforløb med andre salgselever?
  • Vil du være en del af et passioneret team af kollegaer, der elsker lingeri og er stolte af at arbejde hos Europas førende lingeribrand?
  • Og kunne du tænke dig at udvikle dine salgsevner i en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder

Sælg populært lingeri til vores kunder
Som salgselev får du - efter grundig oplæring - ansvar for at levere World Class Service til vores mange kunder. Du rådgiver og vejleder derfor kunderne, så de får en god shopping-oplevelse, der ender i et salg. En del af dagen går også med at lave salgsudstillinger, dekorere vinduer, fylde varer op og mange andre ting, der sikrer en salgsklar butik med en god atmosfære præget af passion, inspiration og elegance.

'Jeg er mest på gulvet, eller scenen som vi kalder det, for at hjælpe kunderne med at finde det helt rigtige. Kunderne har altid førsteprioritet og skal have unik service. Og det kan være grænseoverskridende for kunderne at prøve lingeri, så du skal sørge for, at de føler sig trygge og godt tilpas,' udtaler Naja.

Bliv uddannet i butikken og via Hunkemöllers egen skole
Elevuddannelsen veksler mellem fuldtidsarbejde i butikken og 8 intensive skoleforløb i løbet af din 2-årige elevuddannelse. Du kommer – sammen med andre elever - på skoleophold på Hunkemöllers helt egen skole. Vi sørger for at skabe en god kombination mellem butik og skole, så du bliver specialist i lingeri, tekstiler og salg - på den måde kan du give service i verdensklasse. Som salgselev får du oveni en grundlæggende lederuddannelse via Hunkemöllers skoleophold, som gør det muligt at blive butiksbestyrer i fremtiden. Mulighederne er mange – rigtig mange.

Hunkemöller-attituden
'Sammenholdet er super fedt. Vi har det vildt sjovt, og vi er som en familie, der bakker hinanden op og motiverer hinanden. Og så er det bare fedt, at vi er et hold af kollegaer, der elsker lingeri,' fortæller Naja. Mød nogle af dine nye kollegaer her http://www.hunkemoller.com/jobs/dk/moed_os.html

Passioneret elev med god energi og lidenskab for lingeri

  • For at blive salgselev skal du have bestået enten HG2, EUD, EUX, HGV eller HGS på et niveau, der giver direkte adgang til hovedforløbet. Bemærk, at du med en HHX skal have gennemført et mini-HGS for at få adgang til hovedforløbet.
  • Du brænder for fashion og lingeri, og det er en klar fordel, hvis du har stået i butik – gerne inden for tekstil eller lingeri, men det er ikke et krav, da vi nok skal lære dig op.
  • Du behersker dansk og engelsk, og du har et udpræget salgs- og servicegen, ligesom du er klar til, at hver dag er showtime.

Do what you love, love what you do
'Du skal ikke være nervøs for at starte som elev. Der bliver taget godt hånd om dig. Du skal bare være dig selv og elske at være på. Du skal være smilende og imødekommende og have lyst til at være der for kunden og dine kollegaer,' slutter Naja, der i fremtiden ønsker at blive bestyrer eller distriktschef hos Hunkemöller.

https://hunkemoller-dk-se.onlinevacatures.nl/en/Vacancy/Details/56239/salgselev-aalborg.html

Når du har sendt din ansøgning til os, vil vi gennemgå alle kandidater. Hvis vi finder, at din profil passer til Hunkemöller vil du blive indkaldt til en Assesment Day den 17. marts 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv klogere på hvem vi er via disse links:

Se vores introduktionsvideo her http://www.hunkemoller.com/jobs/dk/

Se mere om os her http://www.hunkemoller.com/jobs/dk/om_os.html

Se en video om vores værdier her http://www.hunkemoller.com/jobs/dk/vaerdier.html



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København S

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Area Sales Manager

    .BAT is evolving at pace into a global multi-category business. To achieve our ambition, we are looking for colleagues who are ready to Be The Change. Come, join us on this journey![xxxxx]
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Salgsassistentelev

    Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik på Præstefælledvej i Kastrup Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompet..
    • Sælger
    • Kastrup
    Få mere info
  • Salgsingeniør til HACH - Sjælland - Vandanalyser

    Salgsingeniør til HACH - Sjælland - Vandanalyser Har du erfaring med løsninger indenfor vand og spildevand? Vil du arbejde for en virksomhed som er dybt engageret i miljø og bæredygtighed..
    • Sælger
    • Brønshøj
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i København S over tid

Dato Alle jobs som sælgere
18. september 2024 51
17. september 2024 51
16. september 2024 51
15. september 2024 53
14. september 2024 53
13. september 2024 53
12. september 2024 52
11. september 2024 52
10. september 2024 55
9. september 2024 54
8. september 2024 54
7. september 2024 55
6. september 2024 55
5. september 2024 53
4. september 2024 53
3. september 2024 56
2. september 2024 57
1. september 2024 62
31. august 2024 74
30. august 2024 80
29. august 2024 82
28. august 2024 79
27. august 2024 76
26. august 2024 76
25. august 2024 77
24. august 2024 78
23. august 2024 80
22. august 2024 80
21. august 2024 80
20. august 2024 81
19. august 2024 78