Salgskonsulent med stort drive og erfaring inden for opsøgende salg og kunderådgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordhavnen

Er du sælgeren, som har lyst til at sælge og informere om vores mere end 30.000 danske standarder, som dækker stort set alle emner? Kan du rådgive kunder om fordelene ved at få adgang til standarder via vores onlinelicenssystem? Er du dygtig til opsøgende salg, og har du erfaring med kunderådgivning og support af it-systemer? Så er det måske dig, vi søger!

I Dansk Standard søger vi en medarbejder med erfaring inden for opsøgende salg, support og kunderådgivning. Stillingen er til besættelse på vores kontor i Nordhavn og forventes besat pr. 1 november 2021. Det er en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde i Salg- og Kundeservice, der er en travl afdeling af dedikerede og dygtige medarbejdere med mange forskellige kompetencer. Vi sælger og informerer om danske og udenlandske standarder, ligesom vores forlagsaktiviteter er tilknyttet afdelingen.

Du bliver en del af vores salgsteam, som varetager outbound-/inboundsalg af vores licenssystem for standarder kaldet Standard Distribute. Dine primære arbejdsopgaver bliver opsøgende salg til eksisterende og nye kunder, kundesupport samt tilbudsgivning til både danske og udenlandske kunder.

Om dig

Der kan være flere forskellige indgangsvinkler til jobbet. Måske du har en videregående uddannelse eller handelsuddannelse samt en del års erfaring med opsøgende salg til primært B2B-markedet. Du er vant til at overskue komplekse it-systemer og er herudover en dreven bruger af MS Office-pakken.

Du har en naturlig nysgerrighed for at sætte dig ind i komplekse forretningsmodeller og -politikker, og du har lyst til at vide mere om brugen af standarder i alle typer virksomheder. Du formår hurtigt at sætte dig ind i kundens behov, forstår at have den gode dialog, og du ved, hvad der skal til for at skabe en naturlig mulighed for mersalg til eksisterende kunder.

Desuden er du:

  • god til at kommunikere med og formidle viden til kunder
  • god til engelsk og ikke bange for at tage dialogen med udenlandske kunder
  • engageret i dit arbejde og har lysten til hele tiden at lære nyt
  • god til at forstå og lytte til komplekse forespørgsler om tekniske forhold og standarder
  • interesseret i kvalitetsledelsessystemer, eller at lære mere om det
  • en udadvendt, professionel og initiativrig person, der bidrager til et godt socialt arbejdsmiljø
  • en god holdspiller og vant til at arbejde selvstændigt.

Kort om Dansk Standard som arbejdsplads

Vi tilbyder en arbejdsplads i et dynamisk, uformelt og professionelt miljø med mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse. Vi lægger stor vægt på at hjælpe hinanden og have et godt arbejdsmiljø. Vores kultur er præget af gensidig tillid, holdånd, frihed under ansvar og respekt for den enkelte. Det betyder bl.a., at den enkelte medarbejder har mulighed for at balancere et udfordrende job med familie- og fritidsliv.

Noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV via linket. Din ansøgning skal være os i hænde senest den 15. september 2021, men vi vurderer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salg- og Kundechef Mogens.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordhavnen.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Nordhavnen
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Telefundraiser i [xxxxx]

    Vi søger en engageret telefundraiser til 25 timer om ugen, som vil hjælpe os med at skabe en positiv forandring. Uanset om du er 18 eller 56 år, og uanset om du har erfaring eller ej, så er din vil..
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Norsktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikke...

    De søger en norsktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra oktober og frem til januar 2025.Arbejdsopgaver:Gavefabrikken blev grundlagt..
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Nordhavnen

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Nordhavnen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Nordhavnen over tid

Dato Alle jobs som sælgere
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1