Rekrutteringsfirma

Key Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ry

Hans Følsgaard A/S er et el-teknikhus med stærk international repræsentation. Virksomheden har hovedkontor i Køge og kontor i Ry, Grimstad i Norge, Neumünster i Tyskland og Tianjin i Kina. Hans Følsgaard tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder indenfor infrastrukturen. Virksomheden har fokus på at udvikle unikke og tilpassede løsninger til både produktions- og servicekoncepter. Hans Følsgaard beskæftiger 100 kompetente medarbejdere, der sammen med samarbejdspartnere bidrager til, at virksomheden fortsat er et unikt og værdiskabende link imellem kunder og leverandører. Til at styrke afdelingen Greentech søges nu en dygtig Key Account ManagerVindindustri – Grøn omstilling – Teknisk knowhow
Føler du dig hjemme i krydsfeltet mellem el-teknik og salg, og vil du være en del af et specialiseret, videnssøgende og nærværende team? Du får nu muligheden for at blive en del af en samarbejdsorienteret og ambitiøs afdeling, der bevæger sig i et spændende marked for grøn energi og bæredygtige løsninger. I afdelingen HF Greentech kommer du til at samarbejde med verdens førende producenter af innovative og markedsførende tekniske produkter til vindmølleindustrien og energisektoren.
Du får en nøglerolle, hvor du med reference til Head of Greentech bliver ansvarlig for key account management i HF Greentech. I denne stilling er din fornemmeste opgave at pleje relationen til virksomhedens samarbejdspartnere og underleverandører, hvor du med et fokus på nye produktområder udvikler og udvider samarbejdet. Derudover får du til opgave at indhente tilbud fra underleverandørernes fabrikker, udarbejde tilbud til kunden samt deltage i kundemøder. Desuden holder du dig opdateret på udvikling og efterspørgsel på markedet, ligesom du identificerer og udvikler salgsmuligheder i forhold til nye samarbejdspartnere. Desuden indgår du i og bidrager til et større fokus på et tværorganisatorisk samarbejde i virksomheden, ligesom du løbende indgår i en teknisk sparring med kunder og underleverandører.
For at få succes i jobbet har du en teknisk baggrund, og det er fordel, hvis det er inden for elteknik. Du kan også være kommercielt uddannet, da vi lægger vægt på, at du har en stærk kommerciel forståelse og erfaring med opgaver fra en lignende stilling i en større global organisation. Vi forventer desuden, at du har dokumenteret erfaring med salg af tekniske løsninger, og det er en fordel, hvis du har erfaring med salg til vindmølleindustrien eller renewables. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau. Du har erfaring med Office-pakken og CRM-systemer, og du evner at arbejde med større datamængder.
Som person er du selvstændig, proaktiv og nysgerrig. Du har et stort engagement og drive, og du formår at tænke nye muligheder på flere niveauer. Du er struktureret, målrettet og vedholdende. Du trives i en global rolle, hvor du tænker løsninger i et bredt spekter, ligesom du evner at balancere imellem et projekt- og salgsorienteret perspektiv. Du har gode kommunikationsevner og et godt overblik. Desuden udstråler du god energi, er teamplayer og har et godt humør.
Er du den nye Key Account Manager til Hans Følsgaard, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent Svend Erik Birkelund, Sensu A/S på telefon 51 29 43 33. Du kan læse mere om Hans Følsgaard her: https://www.hf.dk/
Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ry.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Ry

Lignende jobs

  • Salgsansvarlig, EMEA - Mobaro

    Fri kontakt
    Hvis du kan sælge softwareløsninger, motiveres af at opsøge nye kunder og samtidig har erfaring med at udvikle eksisterende portefølje, så kan du være den rette kommercielle profil til denne stilling. I en nyoprettet stilling søger vi en dedikeret kommerciel profil som Salgsansvarlig, EMEA.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du skarp til tal og har sans for detaljer? Brænder du for at udregne tilbud på en bred vifte af byggeprojekter, der både varierer i omfang og kompleksitet? Så er du måske den nye tilbudsberegner..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info
  • Salgsrådgiver til SKODA Højbjerg- en del af Semler...

    Kickstart din karriere hos SKODA – hvor hver dag er en ny mulighed for at sælge drømme på fire hjul og skabe uforglemmelige kundeoplevelser. Er du klar til at finde din plads i vores dynamiske team..
    • Sælger
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Salgsrådgiverelev til Semler Mobility Højbjerg

    Har du en forkærlighed for biler og en passion for at sælge? Og har du lyst til at tage din handelsuddannelse hos os og blive en del af én af bilbranchens største virksomheder? Hvis du kan se d..
    • Sælger
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Ry

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Ry over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Ry over tid

Dato Alle jobs som sælgere
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 7
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 4