Rekrutteringsfirma

Salgschef til kvalitetsorienteret og respekteret specialistvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du stærke kompetencer indenfor kunderelationer, salgsmetoder og ledelse? Og vil du varetage en ansvarsfuld rolle i forhold til at accelerere og udvikle salget i en virksomhed i vækst? Så læs mere om stillingen som salgschef hos Jo Hydraulics.

Kvalitetsorienteret specialist og anerkendt samarbejdspartner


Kvalitetsprodukter og specialisering indenfor hydraulik og centralsmøring er kernen i Jo Hydraulics, der er bevidste, om at kundetilfredshed ikke kommer af sig selv. Derfor gør virksomheden sig umage for at give kunderne en god oplevelse og levere en sublim service – hver gang.

Med et øget fokus på salg til både nye og eksisterende kunder søger virksomheden en dygtig salgschef, der kan bidrage til at accelerere salget yderligere. Som den nye salgschef får du ansvaret for salgsafdelingens fremtidige udvikling og kan mere konkret se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Optimering af virksomhedens processer indenfor salg
  • Motiverende ledelse af et dygtigt team på 6 medarbejdere herunder medarbejder- og kompetenceudvikling
  • Ansvar for at afsøge nye markedsmuligheder indenfor hydraulik
  • Udvikling af projektsalget i tæt dialog med projektteamet indenfor hydraulik
  • Kundeansvar for Key Accounts indenfor hydraulik
  • Udarbejdelse af salgsbudgetter i samarbejde med sælgere
  • Løbende rapportering til ledelsen og sparring med ledergruppen

Din base bliver på kontoret i Skanderborg, men det forventes, at du besøger kunder i forbindelse med salg – både alene og sammen med sælgerne i dit team. Du refererer til CEO Sidsel A. Svendsen

Dygtig sælger og inddragende leder


Vi er på udkig efter en dygtig sælger, der er skarp på opbygning af kunderelationer, udvikling af salgsmetoder og forretningsforståelse. Kombineret med din strukturerede og målrettede tilgang til dit arbejde lykkes du med at udvikle effektive salgstiltag – og få dem implementeret i praksis.

Ledelsesmæssigt trives du i en hands-on rolle, hvor du med dit tilstedevær, dine kommunikative evner og dine sociale kompetencer hurtigt får dig etableret som en tillidsfuld, motiverende og fagligt dygtig leder. Du har erfaring med ledelse af medarbejdere, og det falder dig naturligt at være et forbillede, hvad angår kvalitet og god service. Samtidig bærer din ledelsesstil præg af ydmyghed, inddragelse og villighed til at lære – du ved nemlig, at medarbejderne er afgørende for virksomhedens succes.

IT-mæssigt er du ferm, når det kommer til Office-pakken, og du har kendskab til ERP og CRM – hos Jo Hydraulics bruges C5 og WebCRM. Det er et krav, at du har produktkendskab til hydraulik, og at du behersker dansk og engelsk – både mundtligt og skriftligt.

Energisk og ambitiøst arbejdsmiljø


Jo Hydraulics har en klar vision om at være den foretrukne samarbejdspartner på hydraulik og centralsmøring i Danmark – og det kan mærkes både på virksomhedens professionalisme, kvalitet og service!

Som den nye salgschef bliver du en del af et ambitiøst hold og en energisk kultur, der er præget af humor og stærk teamånd. Du vil opleve en flad struktur og en høj grad af frihed under ansvar. Virksomheden har nemlig tillid til sine ansatte, som både bliver hørt, set og inddraget.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Sælger i Østjylland

    Er du en solid ”håndværker”, der er fagligt ambitiøs og kundeorienteret? Arbejder du analytisk og systematisk med problemløsning? Og motiveres du af meget alsidige arbejdsopgaver, der skal løses bå..
    • Sælger
    • Østjylland
    Få mere info
  • Sælger (elev) i Risskov

    Banker dit hjerte for salg og at skabe resultater udover det almindelige? Og er du samtidigt vild med biler, så skal du være med på vores vinderhold. Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfte..
    • Sælger
    • Risskov
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    [xxxxx] søger på vegne af Scan Lux Flexible A/S en salgsdirektør.Scan Lux Flexible A/SScan Lux Flexible A/S udvikler, markedsfører og sælger plast- og papemballageløsninger til k..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Århus C

    Er du teknisk interesseret og kan lide at vejlede kunder til den bedste løsning? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Hos Johnson Controls (TYCO) ønsker vi at styrke vore..
    • Sælger
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som sælgere
2. juli 2024 9
1. juli 2024 10
30. juni 2024 10
29. juni 2024 10
28. juni 2024 10
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 9
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 6
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7