Zleep Hotel Høje Taastrup har, udover en perfekt beliggenhed tæt på Høje Taastrup station, mange skønne store såvel s...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Zleep Hotel Høje Taastrup har, udover en perfekt beliggenhed tæt på Høje Taastrup station, mange skønne store såvel som mindre møde- og konferencelokaler, der let kan varieres afhængig af behov. Vi har en del møder, konferencer, fester og selskaber – men har brug for flere arrangementer og konferencer. Derfor søger vi nu en engageret, dedikeret og dygtig SALES MANAGER, som gerne må have en solid erfaring indenfor området.

Du bliver en del af en meget spændende vækst rejse, da vi åbner nye hoteller i både Norden og Europa. Du bliver også en del af en af de største Internationale hotelvirksomheder i verden, Deutsche Hospitality, og der vil være mange muligheder for dig, som kan og vil gøre en karriere indenfor salg af konferencer, selskaber, hotelovernatninger m.m.

Du vil modtage en grundig introduktion til Zleep Hotel Høje Taastrup og derefter vil du lære kunderne at kende gennem opsøgende såvel som vedligeholdende salgsarbejde. Du motiveres af både det opsøgende såvel som det relations skabende salg – samt ikke mindst at skabe resultater.

Du bliver en meget vigtig kollega i en interessant organisation med store muligheder – faglige såvel som personlige. Du bliver en del af et yderst kompetent og engageret team, og refererer direkte til hotellets direktør.

Du kan forvente at dit primære arbejdsområde er følgende:
  • Opsøge og identificere nye kunder indenfor MICE segmentet og andre udvalgte forretningsområder – både via telefon og kundebesøg
  • Pleje og skabe vækst i forhold til eksisterende kunder
  • Planlægge, gennemføre og deltage i messer, kundearrangementer, TOH/rundvisninger etc. på hotellet
  • Tæt rapportering til direktøren i forhold til kundebesøg, udarbejdelse af kontrakter samt opfølgning af disse – samt tæt opfølgning på salgs- og omsætningsmål


Du byder til gengæld ind med:
  • Selvkørende af natur og opstarter aktiviteter løbende – er målrettet og resultatorienteret, ærlig, initiativrig og fleksibel
  • En positiv indstilling og har en god energi
  • En overbevisende adfærd og en ”vindermentalitet” på den gode måde
  • God til at kommunikere med kunder og kolleger – og gerne via telefon
  • Du evner at udfordre kunderne – og altid på en ordentlig måde uden at overskride deres grænser
  • Dygtig til at følge op og følge til tingene til dørs
  • Har du erfaring fra møde- og konferencesalg (MICE), hotelbranchen eller lignende branche er det en fordel


ZLEEP HOTEL HØJE TAASTRUP tilbyder:
  • Du tilbydes en god arbejdsplads i fine rammer, fleksibilitet, ordnede forhold og et godt samarbejde med engagerede kolleger
  • En god lønpakke bestående af en fin grundløn, en god resultatorienteret bonus samt sundhedsforsikring og personalepriser på hoteller rundt i verden via Deutsche Hospitality og Zleep Hotels.
  • Et vist antal rejsedage må påregnes
  • En spændende stilling med både faglig såvel som personlig udvikling


Synes du, ovenstående lyder spændende, og har du et naturligt salgsdrive, så send os en kortfattet ansøgning og et CV med et vellignende billede via nedenstående link.
Tøv ikke med at sende din ansøgning, da vi ønsker stillingen besat snarest muligt og løbende vil afholde samtaler.

Har du spørgsmål til indholdet af stillingen er du velkommen til at kontakte Hoteldirektør Karina Living på telefon +45 2063 4388

Vi glæder os til at høre fra dig

Om Zleep Hotels
Zleep Hotels er en del af Deutsche Hospitalitys brandfamilie. Zleeps vision er altid at levere kvalitet, service og design til en god pris. I dag består hotelkæden af 14 hoteller i Danmark og et i Sverige. 10 nye hotelprojekter er allerede offentliggjort. Målet er at drive 40 hoteller i 2025.
Om Deutsche Hospitality
Vision, passion og kosmopolitisme. Deutsche Hospitality leverer den perfekte gæsteoplevelse. Tradition og blik for fremtiden samles i en uforlignelig portefølje af otte brands, der opererer mere end 160 hoteller globalt. “Fejrer luksuriøs enkelthed”: Steigenberger Icons er ekstraordinære luksushoteller, der kombinerer historisk unikhed med moderne koncepter. Steigenberger Porsche Design Hotels skaber innovative impulser i segmentet Luxury Lifestyle. Steigenberger Hotels & Resorts repræsenterer indbegrebet af eksklusiv gæstfrihed på tre kontinenter. Jaz in the City’s Lifestyle Hotels dikterer rytmen i den fornemme sektor. House of Beats forener en passion for hotelbranchen med fascinationen af livsstil, mode og musik. IntercityHotel er beliggende i centrum af enhver destination og tilbyder et ægte hjem for komfort og mobilitet i Midscale -segmentet. MAXX by Deutsche Hospitality er et karismatisk konverteringsbrand, som også er placeret i Midscale -segmentet. Zleep Hotels kombinerer design og funktionalitet i økonomisegmentet. Alle disse brands er forenet under H-Rewards, Deutsche Hospitalitys loyalitetsprogram, der giver fordele allerede ved første booking. Visionen er klar. I samarbejde med sin aktionær, Huazhu, har Deutsche Hospitality til formål at blive en af Europas førende hotelvirksomheder


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Service Sales Representative - [xxxxx]

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info
  • Director, Sales & Commercial projects

    Are you ready to make a difference for people with severe hearing disabilities? Are you an experienced professional skilled in managing commercial activities, establishing standards, and ensuring g..
    • Sælger
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som sælgere
4. oktober 2024 16
3. oktober 2024 14
2. oktober 2024 15
1. oktober 2024 8
30. september 2024 9
29. september 2024 12
28. september 2024 12
27. september 2024 11
26. september 2024 11
25. september 2024 12
24. september 2024 11
23. september 2024 11
22. september 2024 11
21. september 2024 11
20. september 2024 11
19. september 2024 14
18. september 2024 17
17. september 2024 16
16. september 2024 14
15. september 2024 16
14. september 2024 17
13. september 2024 17
12. september 2024 16
11. september 2024 15
10. september 2024 15
9. september 2024 15
8. september 2024 14
7. september 2024 14
6. september 2024 14
5. september 2024 17
4. september 2024 18