Rekrutteringsfirma

Area Sales Manager, IT-komponenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vallensbæk Strand

Kan du skabe resultater gennem langsigtede salgsindsatser? Kan du bevare eksisterende relationer og samtidig udvide kundeporteføljen? Har du lyst til at arbejde med high-end produkter? Så er du måske den Area Sales Manager, vi søger.

For vores kunde Rittal A/S søger vi en Area Sales Manager til området IT-komponenter. Området inden for IT-infrastuktur har været under rekonstruktion, og da der er stort vækstpotentiale, styrkes organisationen nu med en ressource, der skal dække Danmark. Som den første i rollen på det danske marked vil du få stor mulighed for at præge rollen og de tiltænkte kundesegmenter - der er derfor tale om en stilling, der stiller krav til din proaktivitet, ansvarlighed samt din evne til at kombinere teknik med en kommerciel tilgang – en nøglerolle i områdets fremtidige succes.

Siden grundlæggelsen i 1961 har Rittal løbende udviklet sig til den globalt førende systemudbyder af indkapslinger, strømfordeling, klimateknik, IT-infrastruktur samt software og service.

I dag tilbyder "Rittal – The System" en perfekt afstemt systemplatform. Den forener innovative produkter, fremtidsorienterede designløsninger og global service til de mest forskelligartede behov. Og det gælder i vidt forskellige brancher – fra maskin- og anlægskonstruktion, til bilindustrien og til informationsteknologi.

Det hele fra samme leverandør, og altid i bedste kvalitet.

Det er det "Rittal – The System. Faster – Better – Everywhere." står for.

Rittals 10.000 medarbejdere fremstiller og udvikler "Rittal – The System" til dig. For at sikre din succes. Der kan åbnes op for endnu mere potentiale i synergi med vores søsterselskab Eplan, den førende softwareproducent til tværfaglige engineering-løsninger.
Rittal er altid bevidste om vores ansvar over for miljøet og samfundet.

Læs mere om Rittal A/S på www.rittal.dk

Jobbeskrivelse:

Med reference til salgschefen og med udgangspunkt fra din hjemadresse, som optimalt er på Sjælland, bliver du kommerciel ansvarlig for komponentsalg inden for området IT-Infrastruktur – herunder at udbygge og vedligeholde kundeporteføljen i hele Danmark.

Rittal sælger både direkte til slutkunderne samt gennem partnere - herunder grossister, installatører og øvrige resellers, hvilket betyder, at du skal arbejde med langsigtede kundeforhold og forstå, hvordan du skaber værdi i både din egen og kundernes værdikæde. I denne stilling skal du derfor evne at arbejde i kombinationen af en kortsigtet og langsigtet salgs-pipeline.

Selvstændighed i kombination med samarbejde på tværs af funktioner er begge nøgleord, hvis du skal have succes i jobbet - dette skal afspejles i din tilgang både eksternt ved kunder og samarbejdspartnere såvel som internt i Rittal.

Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver:
  • Etablere og bevare gode kunderelationer
  • Vedligehold og mersalg til eksisterende kunder
  • Ansvarlig for opnåelse af salgsbudget
  • Ansvarlig for udbygning af kundeporteføljen – herunder afdækning af distriktet for potentiale for derefter selv at varetage de nødvendige salgsfremmende aktiviteter
  • Udarbejdelse af rapportering – daglig opfølgning i CRM system samt uge- og månedsrapport
  • Aktiv deltagelse i salgsrelaterede kampagner – herunder udstillinger og messer

Din baggrund:

Rittal er kendt for sit komplette sortiment ind til industrien. Inden for IT Infrastruktur er de desuden én af de få virksomheder, der kan levere et komplet produktsortiment. Da kendskabsgraden i markedet til dette er forholdsvis lav, kræver jobbet en klar hunterprofil, entreprenørånd og et stort engagement - dine personlige kompetencer er derfor altafgørende for succes i jobbet.

Vi forventer følgende:
  • Du har solid erfaring med B2B løsningssalg
  • Du har leveret markante og beviselige salgsresultater
  • Du har erfaring med salg af IT løsninger
  • Du har el-teknisk forståelse og kendskab til industrien
  • Du er struktureret og analytisk I din tilgang til planlægning og opfølgning
  • Du er en dygtig kommunikator og kan begå dig på alle niveauer i en organisation
  • Du taler og skriver dansk og engelsk
  • Du er selvmotiverende og resultatorienteret
  • Du er en stærk teamplayer

Rittal A/S tilbyder:

Du bliver en del af en velrenommeret virksomhed, hvor sælgerne er velansete qua deres faglighed og professionalisme. Du tilbydes kontinuerlig faglig og personlig udvikling kombineret med en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller
Frank Richard Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vallensbæk Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vallensbæk Strand

Lignende jobs

  • Account Manager til fibernetløsninger

    Fri kontakt
    Er du god til at få kundemøderne i kalenderen? Trives du med at opsøge nye kunder, mens du er på farten på Sjælland? Har du evt. erfaring med driftsløsninger fra ejendomsbranchen eller boligforeninger? Så er du måske den helt rette Account Manager til denne virksomhed med kontoradresse på Frederiksberg.
    • Sælger
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Salgs- & Kunderådgiver

    Fri kontakt
    Salgs- & Kunderådgiver - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Service Sales Representative - [xxxxx]

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Sælger
    • Ballerup
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vallensbæk Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vallensbæk Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Vallensbæk Strand over tid

Dato Alle jobs som sælgere
1. oktober 2024 5
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 8
1. september 2024 8