Teamleder til etablering af nyt døgnstøtte tilbud (§85)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Ringsted Kommune etablerer et døgnstøttetilbud, hvor borgere tilbydes støtte i alle døgnets timer efter servicelovens §85. Det gør vi, fordi vi tror på at vores borgere bedst kan leve et selvstændigt liv, når det sker i deres eget hjem hvor det er muligt.

Målgruppen er borgere med stort støttebehov til daglige fornødenheder. Borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse eller særlige sociale problemer. Støtten tilrettelægges i tæt samarbejde med borgeren og skal understøtte borgerens formåen til at leve et selvstændigt liv i egen bolig. Det kan være behov for støtte til eksempelvis praktiske opgaver i hjemmet, ernæring, hygiejne, dialog med for eksempel myndigheder og støtte til sociale relationer, beskæftigelse eller uddannelse.

Det ny døgnstøttetilbud forventes at være klar til at modtage de første borgere pr. 1. januar 2023. Perioden op til vil der skulle rekrutteres medarbejdere og etableres fysiske rammer, arbejdsgange og aftales snitflader til myndighed og andre samarbejdspartnere.

Det forventes at tilbuddet arbejder som en selvstændig enhed. Tilbuddet vil være organisatorisk placeret under Voksen- handicapområdet og teamlederen vil have reference til leder af Voksen- handicap.

De overordnede retninger for tilbuddet, såsom målgruppe, faglige tilgange og fysiske og økonomiske rammer er lagt. Du har i høj grad mulighed for at præge den videre udvikling, herunder rekruttering af medarbejdere. I forbindelse med opstart forventes tilbuddet at skulle have 7-8 medarbejdere og en leder. Sammensætningen er teamet skal være præget af medarbejdere som er fagligt modige i bestræbelserne på at gøre borgeren mest muligt selvstændig og uafhængig af støtte.

Du skal være indstillet på at kunne udfordre den klassiske bestiller/udfører tankegang, i de tilfælde hvor vanetænkning hos dine samarbejdspartnere begrænser dine muligheder for at opnå faglig succes.

Det ny døgnstøttetilbud vil have mange snitflader til andre enheder og centre i kommunen og skal have et særligt veldefineret samarbejde med myndighedssagsbehandlere på unge- og voksenområderne. Det samarbejde skal du selv være med til at tilrettelægge undervejs i udviklingen af opgaveløsningens tilrettelæggelse. Du vil endvidere have tæt samarbejde ind i den etablerede styregruppe for projektet.

Hvad forventer vi af dig?

Som teamleder og projektleder får du en central rolle i udviklingen af dette ny tilbud som forventes at få stor indflydelse på borgeres mulighed for et liv udenfor eksempelvis botilbud.

Vi søger derfor en teamleder der kan sætte flueben ved følgende fem dyder:

  • Du er ambitiøs og du har en stor kapacitet, der gør dig i stand til at navigere i en hverdag fyldt med udvikling og forskelligartede problemstillinger
  • Du kan skabe overblik og prioritere i de mange forskellige hensyn der skal tages, og opgaver der skal løses i en kompleks virkelighed omkring borgeren
  • Du hviler tilstrækkeligt i dig selvtil, at du tør træffe svære beslutninger og holde fast, lige så vel som du tør at ændre mening, når du er blevet klogere
  • Du tænker helhedsorienteret og tværgående i opgaveløsningen i forhold til borgeren
  • Du har modet til at præge og medvirke til udvikling såvel fagligt som personaleledelsesmæssigt

Det vil være en klar fordel, at du har erfaring med ledelse på det socialfaglige område. Det er en forventning, at du har en grunduddannelse svarende til bachelor niveau. I Ringsted Kommune lægger vi vægt på, at alle ledere har en formel lederuddannelse. Har du ikke det, skal du være parat til at videreuddanne dig undervejs.

Du kan læse meget mere om jobbet og jobindholdet i funktionsbeskrivelsen her

Vi tilbyder:

  • En spændende og resultat- og løsningsorienteret arbejdsplads, hvor borgerens behov er i centrum for opgaveløsningen
  • Muligheden for at være med til at udvikle og præge udviklingen af et helt nyt tilbud
  • En organisation med stort fokus på og effekt af relationel koordinering med interne samarbejdspartnere på tværs af enheder
  • En arbejdsplads, hvor man får lov at dyrke sit eget ledelsesrum i tæt samspil med nærmeste leder og resten af organisationen
  • Et ledelsesteam der understøtter hinanden i den samlede ledelsesopgave på området
  • En velfungerende organisation med højt til loftet og rig mulighed for at udvikle gode løsninger for borgeren
  • En arbejdsplads med vægt på en uformel omgangstone og plads til humor

Du kan læse mere om Ringsted Kommunes organisering af det specialiserede socialområder her

Videre proces

Umiddelbart efter ansøgningsfristen, vil de kandidater vi ønsker at se til samtale blive udvalgt og kontaktet.

1. samtalerunde afvikles den 26. september

2. samtalerunde afvikles den 30. september

Kandidater der går videre til anden samtale vil blive bedt om at gennemføre en personlighedstest med tilhørende tilbagemelding ved en samtale med en HR-konsulent. Denne gennemføres imellem de 2 samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen eller processen, er du velkommen til at kontakte Leder af Myndighedsenheden Maria Brændstrup på telefon 41 87 53 90 (bedst mellem kl. 16-17).

Løn og ansættelsesvilkår
Vi forventer, at du kan starte den 1. november 2022. En del af tiden frem til åbningen af tilbuddet vil være i praktik hos en kommune som har etableret et tilbud lignende.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst og forhandling.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Ringsted
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

  • Souschef

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 på Borgmester N.E. Hansensvej i Holbæk I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles m..
    • Salgschef
    • Holbæk
    Få mere info
  • Salgsleder - 30 timer - Sorø

    Kan du tage medansvar for den daglige drift i butikken og bidrage til, at kunderne får en fremragende indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye salgsleder!På #team[xxxxx] bliver du en del af et..
    • Salgschef
    • Sorø
    Få mere info
  • Salgsleder

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 på Korsørvej i Slagelse I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – nemlig at .
    • Salgschef
    • Slagelse
    Få mere info
  • Salgsleder

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – nemlig at vi vil være bedst..
    • Salgschef
    • Korsør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som salgschef
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0