Rekrutteringsfirma

Salgschef til Feriepartner Hvide Sande

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vestjylland

Feriepartner er landets største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer og har været i solid vækst de sidste mange år. Markedet har aldrig været større for kerneforretningen, som er udlejning af sommerhuse i smukke naturomgivelser langs kyster og fjorde i Danmark. Det er en meget sæsonpræget arbejdsplads, hvor der om sommeren er travlt med drift, og alle hjælper med at servicere gæster og ad hoc-opgaver. I vinterhalvåret er der fokus på at lukke regnskaber, udviklingsopgaver og forberedelse af næste sæson. Her får du mulighed for at vækste et bureau til næste niveau. Bliv en del af rejsen og vær med til at sætte dagsordenen for fremtidens sommerhusudlejning.

Feriepartner Hvide Sande er ejet af Holmsland Klit Turistforening. Bureauet har en stærk lokal profil og tilknytning, og overskuddet går til at investere i turistfremmende formål i lokalområdet. Stillingen udspringer af en ny vækststrategi i kæden, hvor der investeres yderligere i den daglige ledelse af bureauerne. Fremadrettet vil ledelsen bestå af både en salgschef og direktør, hvor salgschefen refererer til direktøren, som refererer til bestyrelsen for Holmsland Klit Turistforening. Der er 9 medarbejdere på bureauet, hvoraf 2 er ejerrådgivere og beskæftiger sig med porteføljen af udlejningsemner (salg). Afhængigt af dine ønsker og profil, er der mulighed for at du eller direktøren varetager den direkte personaleledelse af de 2 ejerrådgivere. Konkurrencen er intensiv i området, og der er brug for en, som ikke er bleg for udfordringer eller at kaste sig ud på ”dybt vand”.

Som salgschef udnytter du markedsmulighederne i området og sørger for, at porteføljen af udlejningsemner udbygges med sommerhuse af høj kvalitet, og at de eksisterende fastholdes. Din mission er at sikre Danmarks bedste oplevelse til husejerne gennem lokal tilstedeværelse og evnen til at imødekomme individuelle behov. Du har et tæt samarbejde med relevante samarbejdspartnere i lokalområdet og sikrer, at det er konstruktivt for begge parter. Det forventes, at du professionelt repræsenterer Feriepartner, og at du sammen med direktøren er bureauets ansigt udadtil. Du deltager i relevante møder i kæden og bidrager til et konstruktivt samarbejde med kædekontoret og de øvrige bureauer.

For at blive en succes i jobbet

  • Du har mindst 3 års erfaring med at skabe resultater inden for både opsøgende salg, relationssalg og netværkssalg.
  • Du er konkurrenceminded, har et ”huntergen” og motiveres af udførende salgsarbejde.
  • Du mestrer konflikthåndtering og forhandlingsteknik.
  • Du har kørekort og bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.
  • Du er god til og motiveres af at møde mange forskellige mennesker.
  • Du er lyttende, nysgerrig, nede på jorden og overholder aftaler.
  • Du har en struktureret tilgang til opgaver og er god til at planlægge samt styre din tid.
  • Du har en løsningsorienteret tilgang og kan sætte dig igennem på en fornuftig måde.

Hvad du får hos Feriepartner

Markedet er stort og har lovende fremtidsudsigter, og Feriepartner har et stærkt fundament at bygge videre på. Der leveres et high end produkt, og derfor har du gode forudsætninger for at give husejerne en fantastisk oplevelse. Undersøgelser af tilfredshed hos lejere og husejere hos Feriepartner Hvide Sande viser, at den ligger i top. Som del af en større kæde står de stærkere, da det giver bedre IT-systemer, værktøjer, markedsføring, vidensdeling samt adgang til +30 års brancheerfaring og know how. Feriepartner tror på, at frihed under ansvar får det bedste frem i mennesker og arbejder efter et princip om, at alle har både ret og pligt til at træffe beslutninger til gavn for virksomheden. Derfor er der rig mulighed for at sætte dit præg på virksomheden samt egen hverdag. Faglige udfordringer og variation i opgaverne er der rigeligt af. Der er en flad struktur med korte beslutningsveje. Feriepartner holder, hvad de lover, og det er afgørende for dem at være i øjenhøjde med omgivelserne; uanset om de kommunikerer med hinanden, kunder eller samarbejdspartnere. I forlængelse af en stærk virksomhedskultur og ordnede arbejdsforhold, er de kendetegnet af et velfungerende arbejdsmiljø og høj medarbejderanciennitet. Løn er tilsvarende kvalifikationer med pension og sundhedsforsikring.

Opgaver

  • Udarbejde en strategi og handlingsplan i samarbejde med teamet for at opnå de fastlagte mål for markedsandele i området.
  • Opsøgende salgsarbejde for at få nye husejere til at leje ud via Feriepartner. Professionel rådgivning, relationsopbygge samt servicere husejere inkl. opfølgning på aktivitet og tilfredshed.
  • Deltage i lokale netværksgrupper og være synlig i forhold til potentielle nye udlejere, så husejere spørger Feriepartner når udlejning overvejes.
  • Forhandle og indgå skriftlige formidlingsaftaler med udlejere, hvor de og deres hus lever op til Feriepartners kvalitetskrav. Genforhandle formidlingsaftaler med eksisterende udlejere ifm. forlængelse til efterfølgende kontraktår.
  • Udarbejde kalkulationer og budgetter for potentielle husejere. Gennemgå statistikker over udlejning af husene til gæster. Kontrol af konkurrenceparametre, kvalitet, priser, omsætning/indtjening og forhold til husejere

Feriepartner Danmark

Feriepartner er en frivillig kæde af selvstændige erhvervsdrivende, som med lokale kontorer på 27 lokationer over hele Danmark hver dag arbejder for at give deres sommerhusgæster og –ejere en bedre oplevelse. Du finder dem over hele landet – langs Jyllands vestkyst, ved Østersøen og på øerne. Deres huse er placeret i de bedste ferieområder i Danmark – ved de mest attraktive strande, tæt på de største seværdigheder og midt i den skønne, danske natur. Feriepartner Danmark formidler feriehusudlejning direkte mellem husejer og europæiske feriegæster. Idet de er organiseret lokalt – og ikke driver et stort, dyrt hovedkontor – kan de tilbyde deres husejere en bedre afregning og deres feriegæster en billigere ferie – end deres konkurrenter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Vestjylland

Lignende jobs

  • Salgschef i Sunds

    Bliv Ekstern Salgschef - sæt dit præg på vores fremtid- Skærende værktøjsløsninger til metalindustrien i Danmark Har du lysten til at drive vores vækstambitioner indenfor skærende værktøjsl..
    • Salgschef
    • Sunds
    Få mere info
  • Salgschef i Hele Danmark

    Om virksomheden CBRE Global Workplace Solutions er en førende global udbyder af integrerede facilitets- og ejendomsadministrationstjenester. De arbejder med kunder for at gøre ejendomme ti..
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salgschef i Sunds

    Salgschef - industrikunder Førende producent i Danmark søger en salgsansvarlig med stærke kompetencer inden for indgåelse af partnerskaber, årsforhandlinger, value selling og strukturerede BtB-.
    • Salgschef
    • Sunds
    Få mere info
  • Salgschef i Holstebro

    Denne stilling er for Kaj Bech i Holstebro. Om virksomheden Kaj Bech A/S er stiftet i 1946 af Kaj Bech og drives i dag af den tredje generation. Kaj Bech A/S er en total- og hovedentrepren..
    • Salgschef
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Vestjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Vestjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef i Vestjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Vestjylland over tid

Dato Alle jobs som salgschef
28. juli 2024 12
27. juli 2024 10
26. juli 2024 11
25. juli 2024 11
24. juli 2024 11
23. juli 2024 11
22. juli 2024 11
21. juli 2024 10
20. juli 2024 9
19. juli 2024 10
18. juli 2024 10
17. juli 2024 10
16. juli 2024 10
15. juli 2024 10
14. juli 2024 10
13. juli 2024 11
12. juli 2024 11
11. juli 2024 11
10. juli 2024 10
9. juli 2024 10
8. juli 2024 10
7. juli 2024 11
6. juli 2024 9
5. juli 2024 10
4. juli 2024 10
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 9
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9