Teamleder til Distrikt Houlkær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Social, Sundhed & Omsorg søger to teamleder der har lyst til og vil personaleledelse til Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering i Houlkær.</strong

Som teamleder i distrikt Houlkær kommer du til at indgå i et ledelsesteam sammen med distriktslederen og en teamlederkollega. Sammen leder vi cirka 90 dygtige medarbejdere, der fagligt fordeler sig som sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og ufaglærte medarbejdere.

Hjemmepleje og Hverdagsrehabilitering har til huse på Plejecenter Kildehaven i Houlkær. Distriktet varetager pleje og omsorg af ca. 500 borgere efter Service- og Sundhedsloven. Desuden varetager vi i distriktet ledelsen af aftensygeplejen, som dækker hele Viborg Kommune. Kerneopgaven er "at samarbejde med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet".

I ledelsesteamet arbejder vi hver dag med at sikre god ledelse og drift af hele teamet, så de ressourcer der er til rådighed udnyttes optimalt, og kerneopgaven realiseres. Dette samtidig med at der skabes rammer for et godt arbejdsmiljø og god trivsel i hverdagen.

Som teamleder skal du være med til at sikre kompetenceudvikling af medarbejderne, styrke sammenhængskraften på den fælles opgaveløsning, guide medarbejderne til at tænke tværgående og flerfagligt i opgaveløsningen.

Om dig
Vi søger en teamleder med enten en sundhedsfaglig, socialpædagogisk eller terapeut faglig baggrund og gerne ledelseserfaring. Dog vægter vi højest, at du har lyst til og vil personaleledelse, samt besidder gode relationelle evner, er god til at kommunikere, samt er dialog skabende.

Vi forventer desuden, at du besidder holdånd, er loyal i forhold til din ledelse samt både kan lytte og har let ved at skabe struktur og bevare overblikket, selv om du har mange bolde i luften.

Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.
Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Tilpasset den overenskomst, der ansættes efter.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde onsdag den 20. april 2022 og anden samtalerunde tirsdag den 26. april 2022. Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 22. april 2022.

Få mere at vide om stillingen
Vil du høre mere om stillingen som teamleder, er du velkommen til at kontakte distriktsleder Helle Nyvang-Pedersen på telefon 20 43 71 98.

Læs mere om stillingen i job- og kompetenceprofilen


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c5600979)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Viborg
  • Tirsdag den 12. april 2022

Lignende jobs

  • Salgschef – afsluttet

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Account Manager, Product Sales

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salgschef til foodservice-teamet

    [xxxxx]søger en Salgschef til Lantmännen Unibake Danmark - markedsledende leverandør af brødprodukter til institutioner, kantiner, hoteller, cafeer og restauranter m.m. Virksomheden har e..
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Salgsleder

    Vi søger nu to medarbejdere til stillingen som salgsleder/salgsassistent i vores kommende REMA 1000 butik på Gl. Aalborgvej i Viborg I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælle..
    • Salgschef
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Viborg over tid

Dato Alle jobs som salgschef
7. september 2024 1
6. september 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1